A pre mňa sa nemusia (priam by sa nemali), hoci zas sa mi dostalo takých informácií, že to má byť poďakovanie gratulujúcim za darčeky, ale tak.. ja vecné dary po nikom nevyžadujem, to je toho človeka problém, že mu slušnosť/láska/niekto/niečo iné káže, aby ma prípadne obdaruvával. Som schopná potom pozvať súkromne na čaj a podobne. Ale oslavy veľké, to by som sa cítila zle aj ja, aj tí druhí .
ja oslavujem asi tak ze idem s kamaratom do krcmy alebo si vypijeme doma cize ziadna velka oslava ... a celkovo mam malo kamaratov cize nejaku velku oslavu by som ani organizovat nemohol nas je najviac tak 5 aj to iba raz za rok
Mala som super narodeninovú oslavu s havajskou výzdobou ako garden party. Bol to darček od kamarátov a veci zohnali tu » www.myparty.sk/kategoria/590/T... naozaj odporučam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A pre mňa sa nemusia (priam by sa nemali), hoci zas sa mi dostalo takých informácií, že to má byť poďakovanie gratulujúcim za darčeky, ale tak.. ja vecné dary po nikom nevyžadujem, to je toho človeka problém, že mu slušnosť/láska/niekto/niečo iné káže, aby ma prípadne obdaruvával. Som schopná potom pozvať súkromne na čaj a podobne. Ale oslavy veľké, to by som sa cítila zle aj ja, aj tí druhí .
keby ťa nemali rady neprišli by !!
A aj rodina ťa má rada a tak nebudeš taký škrob a spravíš im všetkým pohostenie!
A ja som tu už napísal aj pár rýmov:
Bolo to dávno čo vyletela hviezdička
keď porodila ťa tvoja mamička
Dnes je ten deň a ostáva ti hviezdny prach
čo rodina ti dáva bozkami na perách
To je tvoj deň tak si užívaj
a v šťastí zdraví prebývaj!
Ak stretneš lásku veľký sen
odovzdáš ďalej žitia pochodeň !!!