vcelku rad oslovujem pekne dievcata na ulici ,ale mam strach ,že skončím na priznaniach ,alebo budem nejak inač verejne poniženi :/ ,v zmysle ,že "beham za každu"
Na názor sa pýtaš, hej?
Preboha.
Rob si čo chceš, tvoj život, tvoja zodpovednosť.My máme tiež každý svoje starosti, ty troll.
Ale totálne vidieť na tomto fóre, ako sociálne siete a celkovo internet ovládajú, resp. ovplyvňujú ľudí aj v bežnom živote dosť významnou mierou.Väčšou, než je zdravé. Že "mam strach ,že skončím na priznaniach ". Ja byť tebou, mám skôr strach, že skončím na psychiatrii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vonku je 19 stupnov.
tu máš inspiráciu: » tn.nova.cz/clanek/kudy-cho...
» www.reactiongifs.com/wp-content/gall... (2).gif
Preboha.
Rob si čo chceš, tvoj život, tvoja zodpovednosť.My máme tiež každý svoje starosti, ty troll.
Ale totálne vidieť na tomto fóre, ako sociálne siete a celkovo internet ovládajú, resp. ovplyvňujú ľudí aj v bežnom živote dosť významnou mierou.Väčšou, než je zdravé. Že "mam strach ,že skončím na priznaniach ". Ja byť tebou, mám skôr strach, že skončím na psychiatrii.
na psychiatrii a to kvoly čomu ?