to je dosť zložité povedať, lebo ako pre koho...to by bolo fajn sa spýtať niekoho kto tu nie je dlho, že kto sa mu prvý vybaví keď sa povie birdz, a potom spraviť z toho nejaké výsledky
a boli tu aj iní, ale tí prestali po čase chodiť, teraz sú tiež nejakí noví, ktorí sa o to snažia...takže ono sa to časom tak strieda. ale tamtých čo som napísala tu možno registrovať permanentne už dosť dlho
Neviem, čo si mám pod tým predstaviť. Alebo len ako srandičky?
Tu je osobnosť každý ak teda prezentuje sám seba. Ale tou pravou osobnosťou je dakto kto sa nesnaží presadzovať napr. svoje "narcistické myšlienky". Teda napr., že chce byť prístupný i pre druhých, neberie sa ako niekto všemocný a tak...
asi @majo a @n0win0u . ešte, keď som tu mala iný účet a len tak som písala blogy tak ich jediných som tak poriadne registrovala a chcela som sa s nimi kamošiť a ono sa mi to splnilo. júúúch! bohá, sú vianoce a ovulujem a som strašne rozcitlivená a ľúbim ich!
prosim vas ukončite uť tuto hlupu vlnu zakladania fór kde sa majú posudzovať, už hocijako, užívatelia tejto stránky... robí to z ludí primitívne zvieratá...
ži a nechaj žiť...a spory alebo pochvaly si nechajte na súkromie
aj ja som mala v živote éru, kedy som veľmi intenzívne sledovala svet na tomto portáli. Ale... vravel tu už niekto, že teraz sú tu len samí sráči a samé sračky?
@antifunebracka too je teda inteligentné jednanie myslím, že sa úplne potvrdilo to, čo je napísané v tej 23ke ... chjo, nie je ti ani trochu trápne správať sa v tvojom veku takto ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
pre mna bud @2 alebo torpedo08
....a torpedo.... A zajkousko...
ale tak, povedala by som že všeobecne je tu už dlhšiu dobu známy @etelnair @zajkousko @antifunebracka @tomas a ešte isto niekto ale teraz si nespomeniem
a boli tu aj iní, ale tí prestali po čase chodiť, teraz sú tiež nejakí noví, ktorí sa o to snažia...takže ono sa to časom tak strieda. ale tamtých čo som napísala tu možno registrovať permanentne už dosť dlho
Tu je osobnosť každý ak teda prezentuje sám seba. Ale tou pravou osobnosťou je dakto kto sa nesnaží presadzovať napr. svoje "narcistické myšlienky". Teda napr., že chce byť prístupný i pre druhých, neberie sa ako niekto všemocný a tak...
Každý má to svoje, čím niekoho môže osloviť.
Tých čo mňa oslovili nejako je tu viac...
to sú asi typický birdzáci
ale teraz neviem či je to bitím tvojho otca.. možno je to vrodené :/
@38 8)
ži a nechaj žiť...a spory alebo pochvaly si nechajte na súkromie
@momoglamorous ale debilovi nevysvetlis, ze je debil, pretoze je debil