btw, robil niekedy niekto štatistiku koľko percent dospelých je pri sexe pod vplyvom, väčšinou asi alkoholu? proste to odbúrava zábrany, do určitej úrovne ti to pomôže spraviť to čo chceš ale bojíš sa, od určitej úrovne ti to pomôže spraviť veci ktoré nechceš... úroveň si musíš ustrážiť sám
18 rokov a nevieme gramatiku ? PSP je celkom fajn kniha, dostaneš ju v každom kníhkupectve a čo sa týka témy, ja som bola plne pri zmysloch pri prvom sexe, aj keď uznávam, že sex po pár hruškách vie byť fajn a drogy nikdy, takže to neviem a ani nechcem vedieť
no stoho ako kazdemu vadia chybi ako ako vravim ja aj ty najvätsi genius ma chybi heh ako pisat neviem ale myslenky mam docela v pohode heh no co us narobim
@19 Neviem ako vyjadriť ten pocit... Proste toto je vrchol debility. Tak nejak. Debilná téma, debilné chyby a najprv som si myslela, že to zase založilo nejaké 12-ročné decko. Ani neviem či je horšie, keď toto založí 12 alebo 18-ročný.
zavist je svina ja vas chapem he he he este dobre ze mam v prdeli co tu niekto pise ako vravim nik nicomu nechape niekto nieco napise a ste z toho v prdely wau to je objav heh no mam dost
no jasne alebo terorista nie ale ok ja sa razsej nevijadrujem ako sa vravi mudrejsi ustupi a budem pisat vsedko z memekim i abi ste mali uplni pokoj heheh
no jasne vies kazdi nieje gramaticki zalozeni ale zle nechcem nikomu to priznavam prepacte vsedci ale fakt zlo nechcem vidiet toho us mam fakt dost tak sorry people niekedy to fakt nevijde ale co us
ako ja viem co je sranda ale ak chcete nieco z srandou povecte nieje problem ale treba to prebrat a ked us tak neviem pisat tak ma uste pisat ja nebudem proti heh a inac diki idem ja us spat neska mam este jazdi z vodicaka tak co us narobim a modlite sa abi som niekoho nezrail a fakt nehnevajte sa ak nieco piste aj na ts-ky dakujem moc pa pa nieje zaklad hnevat sa na vas ale zakladom je priznat chibi a ja si vsedki priznam tak pa vsetkim
@Tryptaminedream ani ja ale priatel mi o nom rozpraval, on chodi na FEI. my mame u nas na skole tiez takeho experta...Tu mame zadany nosnik, nosnik, nosnik,
Už nevedia čo by ešte tak mohli skúmať. Možno o chvíľu dôjdu aj na také prevratné veci ako že vždy keď zovrie voda, tak sa tak stane pri teplote 100 stupňov Celzia bez ohľadu na to v ktorej kuchyni na zemi sa varila! A to je podľa mňa fakt sila. To určite nebude náhoda
@62 Ty si vážne tak retardovaný, že to nechápeš. A to nie je otázka. Normálne som sa ho pýtala, či nemá niečo z tých dys-porúch alebo čo to je a keby nenapísal takú pičovinu, tak by som sa nesmiala. Keby to aj napísal správne, tak by som mu vypindala, že je drbnutý. Ale @42 je už brutálne. Proste kretén. Ty si tam choď radšej niekde fetovať, lebo tebe už aj tak niet pomoci. Mali by ho strčiť do ústavu.
@71 Ty si taka husta az ma boli vajicko. Nejdem ti uz nic pisat, ale nieco take ako pokora by si si mohla vziat ku srdcu. Nic nechapes nema to vyznam. Keby som chcel zabrdnem do tvojho citliveho miesta a napisem ti takych len 5 viet, ze budes mat mesiac depresie lebo presne viem co ty si za pripad... ale je to zbitocne. Jak si mozes robit picu z niekoho kto je hendikepovany a nadavat mu do kretenov.
ja som nebola pod vplivom nicoho... tak bola to hej! to bolo take opojenie jeho telom a laskou aaaacch. aj tak to bol chuj. a co ze to robia ked su najebkany! nech si robia co chcu. je to ich zivot! len nech potom nerobia fora o tom ci su tehotne!
au..kruté gramatické chyby, to už by som si aspom fotku dala dolu, keď som tu všetkým nasmiech.A čo sa týka diskusie, nikde som žiadnu podobnú štatistiku nenašla..tak tiež veľmi tomu neverím
Najkôr k tým chybám...podla mňa nie je také hrozné ked človek napíše pár chýb..predsa len sú aj taký čo šetria čas tým že píšu bez diakritiky...a čo sa týka toho sexu...Alkohol je podla m§a nehorázna blbosť nie len normálne ale aj pri tom prvom sexe a drogy nehoworiac....aj ked slovo prenecham skusenejším
Naco sa zakladaju diskusie ked aj tak vsetci riesia gramatiku? tolko buducich slovencinarov mame myslim ze s te vsetci dojedneho trapny ako sa hrate ze vam zalezi na gramatike , chcel by som vas videt v skole na Diktate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
btw, robil niekedy niekto štatistiku koľko percent dospelých je pri sexe pod vplyvom, väčšinou asi alkoholu? proste to odbúrava zábrany, do určitej úrovne ti to pomôže spraviť to čo chceš ale bojíš sa, od určitej úrovne ti to pomôže spraviť veci ktoré nechceš... úroveň si musíš ustrážiť sám
zakladatej nehanbis sa ? ako sa mozes pozerat dozrkadla a nieje ti zoseba zle ? ...
Gramaticke kurvy !
naratal som ich 12!!! to je alarmujuco velky pocet
ale tak nemyslím si
"och boze ja asik milion idem pisat bez diakritiky abi"
HEH?! jebe ti? si kokot? načo tam všade píšeš heh? ahahaha HEH! JEBO! totalne maximalny primitív,a ja som ešte kludny človek
HEH!
Ty si maximalny trapas
no to som zvedavý keď sem dôjde nejaký cholerik
A skurvene ti zavídim tvoju primtívnosť,to je fakt,a uplne že sme z toho v prdeli,heh
Kto nevie komunikovať cez net,nech to nerobí
Pochybujem,že ty vieš aj normálne rozpravať,alebo len s tym he heh he heh,heh
A skus použivať aspon bodky čiarky,lebo ked som sa pozrel do tvojich stavov,trhalo mi to žily,heh
Takže prijemnu zabavu
funebracka zozer hovno.
Mňam.
A este sa mu smej do xichtu @44 @45. Iq hupaci konik.
Už nevedia čo by ešte tak mohli skúmať. Možno o chvíľu dôjdu aj na také prevratné veci ako že vždy keď zovrie voda, tak sa tak stane pri teplote 100 stupňov Celzia bez ohľadu na to v ktorej kuchyni na zemi sa varila! A to je podľa mňa fakt sila. To určite nebude náhoda
@69
Dávno som sa tak nepobavila Ten pravopis, tá otázka...&Bože chlapče ty si strašne vtipný.
Ale to heh, by si si mohol odpustiť.
Heh.
/sigh
/bored
.............tolko stran spamu okolo gramatickych chyb
@fxx
Mňa by zaujímalo odkiaľ sú tie štatistiky, lebo tomu za mak neverím ...
(teda pokiaľ sa ako alkoholické opojenie neráta aj načatá fľaša vína ... )
@Fxx ked uz tak odusevnele picujes tuto mladej za ciarky, tak sa sam nauc pouzivat medzeru.
hneď v prvej vete si zle dala medzeru a mňa tu poučuj
nejak ma neberie moda jebačky na smradlavych hajzloch, z nejakym kvapavkovym trtkom pocas diskoteky
To, že vieš používať slovo sex, ťa nezachraňuje.
A nerozpravaj sa so mnou akokeby som bola s tebou bola v battle-i, tak sa rozpravaj so svojimi hip-hopovymi kamosmi. Vdaka.