Dnes je "Medzinárodný deň za právo vedieť". Napíš svoju otázku dňa, nejakú otázku na na život, ľudí, konkrétneho človeka, zviera, Boha, osud, historickú osobnosť, vesmír atď, ktorá je nezodpovedaná, a nevieš nájsť správnu odpoveď.
kto sa skryva za fantomom birdzu klikajucim prave tlacidlo mysi prstenikom, ktoreho pozname pod menom @hnisavica ?
@die - robili vyskumy s nejakymi takymi tymi zariadeniami, co ukazuju, ake telesa velke su tam a nevideli nic velke, okrem toho vedci tvrdia, ze taka velka bytost by nemala dost potravy v tom jazere, takze je v podstate iste, ze neexistuje.
@19 inak ja nemam nic proti tomu, ked su niekde napisane hadanky a dole na strane aj odpoved k nim...ale vacsinou ta odpoved byva dolehlavou, aby sa to tak lahko nedalo checknut - ty si to napisal len o riadok nizsie a navyse normalne zlava doprava ...to bolo moc moc lahke, Lessie!
Existoval, či stále existuje reálny podklad pre nakrútenie deviatich sérií o Aktoch X, v ktorých hlavným dejstvom je zatajovanie mnohých pravdách verejnosti týkajúcich sa existencii mimozemského života (alebo aj napríklad hrozba blízkeho zániku Zeme dopadom vesmírneho telesa)?
Prečo ? Prečo ? to je otázka.... prečo žijem ? prečo som to ja ? prečo sa tolko ludí trápi... prečo nie sme stále štastní... prečo prečo prečo... blbe prečo
prečo ľudia zabíjajú nenarodené deti? prečo sú ľudia tak strašne chamtiví? prečo niektorí ľudia vrazia veľké peniaze do svojich "domácich miláčikov"zatiaľ čo po svete naozaj milióny ľudí umierajú od hladu. prečo už nezáležíí na tom aký sme ale na tom ako vyzeráme? prečo už ľudia niesú.. ľudský.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Naozaj v roku 1947 pri americkom meste Roswell stroskotalo UFO?
@die - robili vyskumy s nejakymi takymi tymi zariadeniami, co ukazuju, ake telesa velke su tam a nevideli nic velke, okrem toho vedci tvrdia, ze taka velka bytost by nemala dost potravy v tom jazere, takze je v podstate iste, ze neexistuje.
2. či existujú upíri (ja viem že hej, ale nemám dôkaz)
Existoval, či stále existuje reálny podklad pre nakrútenie deviatich sérií o Aktoch X, v ktorých hlavným dejstvom je zatajovanie mnohých pravdách verejnosti týkajúcich sa existencii mimozemského života (alebo aj napríklad hrozba blízkeho zániku Zeme dopadom vesmírneho telesa)?
uverenie ZPS-károm už ponechávam na teba
2. sme tu sami? (vo vesmire)
a hlavne začooo?
na to naväzuje otázka: je toto "video" real or fake? ak fake, ako sa to podarilo?
a dikes to som sa nudila a hrala som si trochu na flaute, ked ma cvakli...