Otázka, ktorá zaujíma asi všetkých: :-D SEX to nebude :D
No zaujíma ma, že mám 20 rokov a registrácia je do určitého veku ,, keď dosiahnem ten vek ,, alebo lepšie povedané presiahnem tak ma od odtiaľto vyhodia ? a už mi nedovolia prístup ?
ja si len robím srandu @hmilos vups ,, keď som sa tu registroval som si myslel že mám malo tak ,, som si pridal ,, vups idem to zmeniť ani som si toho nevšimol dik
@freedomko ,, že nakoniec portál pre starých ,,, @tomas myslím že spomínal, že ako to tu bude vyzerať o 5 rokov že birdz bude mať nového šéfa lebo už bude starý
@10 ,, lebo som si zvykol, je tam za 0,0001 sekundy a neviem sa toho zbaviť, aj teraz som musel vymazať, len aby nebol uprostred ,,
Asi sem dám, to čom som písal vo vážnej veci pani prodekanke ,,, odpísala, teší ma vaša dobra nálada ale neviem či si robíte teraz srandu alebo to myslite vážne,ale nabudúce bez smajlikov poprosím
Ved to tu bolo pisane uz vela krat. Ze Birdz je najma portal pre studentov a pre mladych a ze ti starsi by sa tu uz jednoducho nemali registrovat. Ak ale niekto, kto chodi na Birdz povedzme este ako student presiahne hranicu, tak sa nic nedeje. Ti co su tu uz dlhsie, mozu zostat ako dlho chcu, az kym ich to bude bavit a budu mat na to cas
Ja si myslim, ze ked dosiahnes tento vek, tak si uz na nejaky birdz ani nespomenies, lebo ta budu trapit ine veci ale ak zostanes verny tak ta nevyhodia urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@freedomko ,, že nakoniec portál pre starých ,,, @tomas myslím že spomínal, že ako to tu bude vyzerať o 5 rokov že birdz bude mať nového šéfa lebo už bude starý
Asi sem dám, to čom som písal vo vážnej veci pani prodekanke ,,, odpísala, teší ma vaša dobra nálada ale neviem či si robíte teraz srandu alebo to myslite vážne,ale nabudúce bez smajlikov poprosím