chcem si kupit tieto boty ALE NEVIEM CI SU dobre preto sa chcem spytat ci uz ich niekto nahodou nemate, alebo ci by ste my nejake take doporucila za 30 ecok. dakujem za pomoc
@mielikki neviem kde nakupujes lacne handry, ale odkedy som presiel z lacnych veci na trochu drahsie skate znacky, tak mam v skrini veci aj 5-6 rokov bez vacsieho naznaku opotrebenia. Teraz mam plnu skrinu a na par rokov mam od nakupov pokoj..
@tommyhot sekáče je hlavný zdroj a tam keď vieš nakupovať, fakt aj plnú skriňu si nakúpiš za bagateĺ
(a ako ženská by som pár rokov nemohla nosiť stále to isté, potrebujem dokupovať zásoby... plus hento, čo si spomínal sú také veci, čo s vekom možno už ani nebudeš chcieť nosiť, lebo sa ti zmení vkus atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Niekto robí reklamu?
(a ako ženská by som pár rokov nemohla nosiť stále to isté, potrebujem dokupovať zásoby... plus hento, čo si spomínal sú také veci, čo s vekom možno už ani nebudeš chcieť nosiť, lebo sa ti zmení vkus atď