Chcem sa vás opýtať, či sa vám ráno stáva (ak si zapálite pred kávou, alebo kávu nepijete), že vám klesne tlak - točí sa vám hlava, zatmie sa vám pred očami, máte pocit že odpadnete alebo niečo podobné? Viete niekto, prečo?
mne ked je z niecoho na odpadnutie tak to opakujem kazde rano dokola, dokonca aj ked riesenie spociva v takej banalite ako vymenit poradie kavy a cigarety
@1 je pravda ze by si to teda mala aspon obmedzit kedze ti to zjavne nerobi dobre, ale podla mna je jedno ci si zapali po kave alebo pred nou ked sa jej zatoci hlava aj tak, jedine ze by pockala kym kava zacne zaberat a ptoom si bafla, ale to pochybujem ze ma rano cas na take ceremonie.
ako kedy, ale mám to rada, pretože hlava sa mi ráno točí len po žúre a keď sa mi cez týždeň točí ráno pri cige hlava, mám pocit, akoby som začila super suprový zábavný večer A hneď sa mi ide do školy lepšie!
@fleur1301 nikdy som to nezisťoval, ale... nie, nestáva sa mi to, točievala sa mi hlava kedysi keď som začínal fajčiť, ako asi každému, a možno by sa aj teraz, keby som fajčil ako vtedy, že natiahem a držím.
na základe toho si odjakživa myslím že ide skôr o nedostatok kyslíku, aj keď... si nie som istý prečo by to káva riešila... možno že... hmm... že to nerieši samotná káva, ale ten fakt že tým odložíš tú prvú cigu, tak sa ti stihne zrýchliť tep na normálnejšie (nespánkové) hodnoty, a tak po ťahu z cigy rýchlejšie dostaneš do krvi aj kyslík? chápeš, lebo... hm, nechce sa mi to vysvetľovať podrobnejšie, tak ak nechápeš ako to myslím tak povedz a až potom
@midnight no, ja mám trochu nižší tlak. A káva mi ho behom dňa reguluje. Preto usudzujem, že cigarety ho akýmsi spôsobom znižujú. Ale to je len môj názor. (Skúšala som to aj googliť, možno zle, ale nič som nenašla).
@etelnair a ináč, ja som sa nepýtala na riešenie "problému"...prepáč, nie som vygumovaná, aby som si nedala najprv kávu keď viem, že mi to nerobí dobre.
Len sa pýtam, či sa to niekomu tiež stáva a či nevedia prečo.
ja ráno pijem kávu len zriedka a ani netuším, či pred cigou alebo po nej, a neponáhľam sa nejako s fajčením, práve preto, že keď ráno fajčím príliš skoro po zobudení, tak sa mi práve točí hlava. myslela som si, že to má niečo s prázdnym žalúdkom, takže zväčša sa najskôr naraňajkujem, a keďže neraňajkujem hneď po zobudení, tak to dosť odkladá cigu, ale aj tak sa mi niekedy zatočí.
len tak pre info jeden znamy tiez tak kazde rano kavicka ciga, a v jedno rano po tom siel troska odlopatovat sneh spred dvora a ahla, infarkt v skorom veku je na svete .... cize ti co praktizujete tento zvyk tak skuste troska zmenit zivotospravu (ak sa chcete aspon dozit 50tky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@etelnair ty si niekedy na niečo aj odpísal(a) normálne, bez irónie a sarkazmu? Asi nie, čo? Alebo aspoň ja som to nezažila
A aký mávaš bežne tlak, prosím ťa?
Smrdíím jak bezdomovec po cigaretovom dyme sprostom.....AAAAAARG!
na základe toho si odjakživa myslím že ide skôr o nedostatok kyslíku, aj keď... si nie som istý prečo by to káva riešila... možno že... hmm... že to nerieši samotná káva, ale ten fakt že tým odložíš tú prvú cigu, tak sa ti stihne zrýchliť tep na normálnejšie (nespánkové) hodnoty, a tak po ťahu z cigy rýchlejšie dostaneš do krvi aj kyslík? chápeš, lebo... hm, nechce sa mi to vysvetľovať podrobnejšie, tak ak nechápeš ako to myslím tak povedz a až potom
Len sa pýtam, či sa to niekomu tiež stáva a či nevedia prečo.
inac nemam skusenosti, zvycajne sa rano cigaretam vyhybam. Ale stava sa to po opici a k tomu len tolko