Otázka pre babi....Dievčata :Čo robíte ked vás boli bruško pri vašich dnoch? dávate si nejaku tabletku cvicite alebo????
Ja mávam vačšinov hrozné bolesti kedy ležim na posteli a iba plačem....pomáha mi jedine ibalgin...hocikedy si musim dat aj jeden cely ale vačšinov staci polka....algifenove kvapky mi nepomahaju a co vam?
Tie ktore bolieva tak tym vobec nezavidim raz sa mi stalo ze som isla k zubarke dostala som svoje dni ekd som isla na autobus pretiekla som a tam u zubarky mna to chytlo.....ale take hnusne bolesti že som si hovorila ze chcem zomriet...
Pokiaľ nemáš také, že ti to vyráža až do chrbta, či na nohy a nemôžeš sa ani hýbať alebo ti je na odpadnutie... Mne nepomáhalo nič, ibalgin bol len cukrík. Už beriem našťastie HAK a všetko je v poriadku..
ležím zababušená v perine alebo kde a čakám, či to neprestane (nikdy to neprestane). a keď ma už zvíja tak, že sa z toho (občas) povraciam, nadopujem sa liekmi. fakt mi nić iné nepomáha..
Aj ja mam bolesti len prvy den. Väcsinou vtedy sedim schulena v kresle a ani sa mi nechce vstat Alebo to rozchodim a potom uz v pohode Ale tabletky neberiem ziadne, mam HAK
Tabletky nepomáhajú žiadne,cvičenie,termofory tiež nepomáhajú.Bolesti mám však neskutočné,je mi vtedy celkovo na vracanie a na odpadnutie,čiže si asi dám HAK a budem veriť,že aspoň to pomôže.
@15 och ano pamatam tie casy ked som nemohla chodit co mi trpli nohy od bolesti...raz som tak "isla" zo skoly a veru ako som sa dostala domov ani neviem lebo jedine na co som celu cestu myslela bolo ze sa jednoducho zrutim na chodnik a konec...a to uz som mala v sebe ibalgin...
@19 nie vsetky maju take stastie ako ty...zjavne nemas ponatie co su skutocne menstruacne bolesti...
Nemám také silné bolesti, že by som si musela dávať tabletku Ale tak celkovo pri bolestiach brucha si dám teplú sprchu(niečo ako termofor) a aspoň na chvíľu mi je lepšie
ked to tu tak citam tak som vdacna svojej maternici
bolesti nejake silne nemavam vacsinou aj zabudnem ze nejake kramy mam a ked aj krce raz za cas, vacsinou prvy druhy den su, tak malokedy je to take ze mi treba tabletku... a ked uz zaberie ibalgin hocico
ako kedy....niekedy mam bolesti inokedy nie..vacsinou sa to snazim pretrpiet bez liekov...ibalgin si dam, len ked je to uz kriticke, ale obcas si dam aj ked nemam velke bolesti...to ale len v pripadoch, ked potrebujem byt fit
baby!!!!ibalgin je navykova tabletka.....ak ho budete casto konzumowat taak po case vam uz ani on nepomoze,organizmus si ann zvikne ....aj ja som jednou s tych co pretrpia 2dni v posteli s krcami (bohuziaal
priateľka to znáša v pohode ale sem tam to rieši tým ibalginom. a ty buď v pohode aj tak sú počas toho chlapci neuveriteľné svine a ničomu nechápu toto je to čo by sa malo odstrániť
ja som si napríklad myslela, že keď mi poradili nech cvičím , že už len to sa mi bude chcieť v bolestiach .. ale mne to naozaj pomáha.. že kúsok sa rozkročiť a panvou robiť osmičky..
skuuus coxtral .... aj ja som mala strašnéé bolesti ... je to siice na lekáársky predpis ale je to bežné na všeliaké rozne probléémy .... aa mala bysi ho dať 3 - 4 dni pred svojimi dnami ak vieš kedy ich máš alebo ak citíííš že ochvilu ... a mali by ti pomoct
Teraz ma už ani nebolieva, ale predtým hrozne, až som grcala a triaslo ma a tak, tak som si dávala ibalgin a espumisan, aby som sa vyprdela a tak a ľahla som si.
počula som,že pri teplom obklade sa zráža krv...skrčím sa ako najviac viem, aby som tlačila na maternicu...potom to tak nebolí...tabletky nejedávam, nechcem si na ne zvykať....ale nebolieva ma to až tak... klop klop
Kedysi mi zaberali tabletky,lenže teraz už žiadne...Som rada,že ma bolieva brucho iba prvý a občas druhý deň...klop,klop...ale občas mám hrozné kŕče a celá sa potím...jediné,čo mi na to pomáha je ľahnúť si do teplúčka a skúsiť zaspať...a keď sa mi podarí zaspať tak som rada,pretože väčšinou keď sa zobudím tak mi už skoro nič nie je...najhoršie je ísť vtedy do ľadovej vody,to absolútne neodporúčam....spravila som to tak na dovolenke,že som išla do mora do ľadovej vody a mala som ešte horšie kŕče...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ja vždy nejake kvapky používam ale čo to zač to neviem
Ak máš naozaj veľmi veľké bolesti, skús ísť za lekárom, možno zistí, kvôli čomu to je a niečo Ti dá, čo pomôže viac ako ibalgin.
ale keby už veľmi, tak horúci vývar z haramnčeka na detskú plienku a prikladať... alebo termofor...
a keď už mám neskutočné bolesti tak si dám tabletku
a keď už a som doma..tak ležím a spím..
ale tabletky mi moc nepomáhajú, tú bolesť len potlačia..a to je na prt
:/
@19 nie vsetky maju take stastie ako ty...zjavne nemas ponatie co su skutocne menstruacne bolesti...
bolesti nejake silne nemavam vacsinou aj zabudnem ze nejake kramy mam a ked aj krce raz za cas, vacsinou prvy druhy den su, tak malokedy je to take ze mi treba tabletku... a ked uz zaberie ibalgin hocico
klop klooooooop
zavidim chlapom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A inak sa to dá pretrpieť aj bez liekov.
Závidím tým čo to vôbec necítia :/
Keby len 3 krát ...
neviem čo stým mám robiť...čo som vadná alebo čo ?