uspavanocka. to mi chces povedat ze ho musis poznat dlhsie ako 10 mesiacov. tych 10 mesiacov je az prilis dlha doba. drviva vecsina ludi sa spolu vyspi skôr ako za 10 mesiacov
@otakar16045 pre niekoho je nejaka doba strasne dlha, pre ineho strasne kratka pre dalsieho moze byt optimalna...je to individualne.. a ja sa (zial) tejto ankety zucastnit nemozem ...10 mesiacov je pre teba prilis dlha doba a pre mna zas kratka..keby som sa v mojom zivote vyspala s kazdym chalanom ktoreho budem poznat 10 mesiacov tak to by som sa rovno mohla postavit k slovnaftu..
@otakar16045 jo chcem tym presne povedat ze kludne aj dlhsie ako 12 mesiacov. nehovorim ze zrovna tolko asi by to zaviselo od stiuacie ale ... proste tak.
ten text ktory som pisala sa nevztahoval na pritomnost ale buducnost "keby som sa v mojom zivote vyspala s kazdym chalanom ktoreho BUDEM poznat 10 mesiacov tak....."
mesiacov? niekedy len par dni, inokedy ti ani pol roka nestaci....podla mna to zavisi od veku, od stupna ,,zamilovanosti", od nalady, prostredia....nikdy nevies ako sa zachovas a kedy porusis aj svoje striktne zasady
nie som sice puritan, ale zena ktora da chlapovi zajebat par minut po tom ako ho spoznala je pre mna obycajna kurva o ktoru by som neoprel ani hrdzavy bicykel (samozrejme plati to aj pre opacne pohlavie)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ten text ktory som pisala sa nevztahoval na pritomnost ale buducnost "keby som sa v mojom zivote vyspala s kazdym chalanom ktoreho BUDEM poznat 10 mesiacov tak....."
treba pozornejšie čitat
a najlepsie je ked este medzitym chodi s nejakym volom, ktoremu nechce dat uz niekolko mesiacov
ale anketa mierne odveci mierne dost
ja to RAZ nepochopím prečo to tak je
More ti jebe chudák chlapec
A inak u mňa ako kto. Ale viac ako pár minút a menej ako 10mesiacov.