@zuzk496 teraz si nemysli, že ho používam lebo sa potrebujem cítiť ako barbie. Ale preto, lebo nemám rovnaký odtieň pleti a make-up to pekne zjednotí, pravdaže nie na kilá.
V lete by som bola idiot keby si dávam make up, nepotrebujem mať mastnú pleť jak kráva. Cez zimu si dávam ale ja nemám krycí ani nič, len tonovaci. A to len ked sa mi chce.
používam krycí krém, make up je príliš hustý ,doma ho väčšinou nepoužívam len keď idem niekam, a keď už nie krycí krém tak aspoň korektor a púder, a tiež aspoň zafarbené obočie a špirála na riasy lebo ináč ich mám neviditeľné za to je dobré byť brunetka a nie svetlovlasá
nie, pretože aj ked si ho dám, tak ma z toho svrbí ksicht a cele to utriem a teraz v lete? nie som samovrah....maximalne zakryjem vyrazky, ak nejake mam a dlabem na to a najviac sa viem zabavit na tych trubach, co su z toho az zlte, oranzove ci jake to - no to je moj konec, ked hento vidim sak to musi hákom zoškrabávať dole omg tfuj....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
príležitostne - nedávam si makeup, dám si ho len na oslavu narodenín, svadbu, ples atď. (aspoň ja som to tak vždy chápala)
iba čo to zapcháva póry na tvári a zabraňuje mojej pleti dýchať a po tom naozaj netúžim, pche
prirodzenosť nadovetko