Zaujímalo by ma aká je podľa vás akurátna váha, zhruba. Viem, že u každého je to iné ale tak približne. A prosím nechajte si tie rečičky pre seba, že dôležitá je láska - ja viem ale aj tak.
no, ja sa riadim takým systémom, že od výšky dievčaťa odpočítam číslo 110 a tak výjde taká "akurátna" váha... čiže ak napríklad meria 160cm tak -110 je 50kg...
To je otázka, na ktorú sa nedá absolútne odpovedať...váha závisí tiež od výšky dievčaťa...na niektorej sa vyššia váha odzrkadľuje viac, na inej menej...v konečnom dôsledku je to jedno...ak má niekto dievča rád, tak nie preto, že má 50kg, ale preto aká je vo všeobecnosti...
meriam 180cm a mam 62-63 kg .. nevyzeram tucno , aj ked mam mozno trosku sirsie stehna .. noaco, aj velka rit vie ocarit este mi kto nepovedal aby som schudla , mne to normálne kamaráti zakazovali
@hoperpohroma To ale nie je správne...ak by mal napr. nejaký chalan výšku povedzme 190cm, tak 80kg je na jeho výšku málo...po správnosti by mohol mať aj viac
ano ano a sa čudujem že sa ludia nevyrábajú ludia ako v tovarnach na páse same shape, same weight... ach tie ideály ničiace sebavedomie premmnohých žien
Somarina na n-tú ... ak baba cvičí tak logicky bude vážiť viac - svaly sú ťažie než sadlo. A ak mám pravdu povedať, pokiaľ to nie je vyslovene 200 kilová prasnica tak váhu absolútne neriešim. V prvom rade musí byť sympatická a normálna. Ja tiež nie som žiadny model tak to nevyžadujem ani od ženy. Za druhé... váha je väčšinou niečo čo sa môže behom pár mesiacov úplne zmeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
moze byt dievca, ktore bude mat 55 kg a bude vyzerat zle, ochabnuto, beztvaro a dalej dievcka ktore vazi aj 65-70kg a moze mat super postavu
ofc by ale mala byt spravne nastavena a nakalibrovana
(a pritom by som fakt mohla pribrať)
niekto povie ze 55 kg a nabehne k nemu 135 cm baba cela stastna ze ma idealnu vahu
moj chalan ma ja neviem, 178 cm? a 58 kg max a nevadi mi to vobec
Individualne
nazdar chlap!
boze toto vedia aj male deti