jj. hlavne pitie a lkoholu a cmúľanie smradľavej cigarety, opita baba, no tak to je hotová opica...
žena je predsa dáma a tak sa ma aj správať...
tie trosky čo chodia po žiline, to je niečo strašné
nadavky z ust zien,cigarety, alkohol ... suhlasim s komentom @8 - zena je predsa dama a tak sa ma aj spravat .. a ja osobne by som nechcel stetku co si to s kazdym rozdava alebo od 13stich jebe , dievca ma mat hodnoty a vediet povedat nie , ci uz alkoholu cigaretam a pod...
fajčenie, alkohol, faloš, povýšenosť, tá ich potreba sa všade zviditeľňovať (hlavne mám rád také, ktoré sú zadané a po nete sa prezentujú polonahé a neviem čo ešte) slovník, domýšľavosť, neprirodzenosť :ble:
@rudyyyx no to su len tvoje moralisticke vymysly. Opite zeny stracaju zabrany a su povolnejsie k jednorazovemu sexu. Ja alkohol u zien povazujem za +. Cigarety nie lebo smrdia.
zaujimave ze kazda ktoru poznam co fajci, pije, nadava, sprava sa ako sliepka a vlastne vsetky veci co ste tu spomenuli je zadana a take ktore nerobia ani jednu z tychto veci su nezadane. asi zijem v divnej casti sveta
najčastejšie čo mi vadi u dievčat je to že si myslia že im patri svet...že su najkrajšie a že možu mať každeho koho chcu... myslim dievčata mojho veku pretože si myslia že ked na FB maju 500priatelov a na profilovke 100like že su najlepšie na svete...take dievčata volam dievčata 21storočia... nechcem žiadne dievča uraziť ale daktore by sa fakt mali spametať trošku... trošku viac
jedna taká k nám chodí na izbu, lebo sa jej páči spolubývajúci aaa vážne mi ide na nervy, lebo stále rozpráva ale o úplných hlúpostiach a minule sme ju museli o 3 ráno vyhodiť lebo nechcela odísť
ale je to aj veľmi zábavné, on je doktorand a ona prváčka a všetko čo robí, čo hovorí ako to hovorí a všetko to okolo toho, je to proste strašné viditeľné, že ho chce zbaliť a mám pocit že používa tipy a triky z nejakých ženských pseudočasopisov a ja sa niekedy musím veľmi premáhať aby som udržal smiech
@shoesmaniac
mozno trochu ale vzdy ked odide, povie nieco ako: no povedz mi, ako by som mohol s nou nieco mat
a stalkuje nas cez okno ! ( na atriakoch su spojene balkony a strechy) a minule prisla a ze, vy ste vcera spali nejako skoro, a my ze ako vies...divala som sa na vas cez okno a potom si uvedomila co povedala a mali sme mesiac pokoj
ale raz ma skoro naozaj roztrhalo zvnutra, ked si na ubytovacom tetka uradnicka tak strasne prdla a ja som nevedel kam sa mam strcit aby som sa nezacal rehotat
@bentley ja som sa ta na nic nepytal a tvoj nazor ma nezaujima a radsej nejdem ani nan odpisovat nechce sa mi tu rozvyrit flame alebo ta urazat , cau...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
žena je predsa dáma a tak sa ma aj správať...
tie trosky čo chodia po žiline, to je niečo strašné
A chlapi davaju prednost skor tym menej slusnym. Nikto predsa netuzi mat drevo v posteli.
jo na každú-časom sa to prejaví.
ale je to aj veľmi zábavné, on je doktorand a ona prváčka a všetko čo robí, čo hovorí ako to hovorí a všetko to okolo toho, je to proste strašné viditeľné, že ho chce zbaliť a mám pocit že používa tipy a triky z nejakých ženských pseudočasopisov a ja sa niekedy musím veľmi premáhať aby som udržal smiech
A ona sa jemu paci?
mozno trochu ale vzdy ked odide, povie nieco ako: no povedz mi, ako by som mohol s nou nieco mat
a stalkuje nas cez okno ! ( na atriakoch su spojene balkony a strechy) a minule prisla a ze, vy ste vcera spali nejako skoro, a my ze ako vies...divala som sa na vas cez okno a potom si uvedomila co povedala a mali sme mesiac pokoj
Ty dokážeš udržať smiech?
ale raz ma skoro naozaj roztrhalo zvnutra, ked si na ubytovacom tetka uradnicka tak strasne prdla a ja som nevedel kam sa mam strcit aby som sa nezacal rehotat
@baggy atriáky sú na stalkovanie a odpočúvanie cudzích rozhovorov ako stvorené ... tak nemohla asi odolať