predstavte si, že máte 20 ročnú frajerku, chcete mať s ňou sex a povie vám že je panna,,, ako zareagujete? poteší vás to že budete jej prvý alebo by ste boli radšej keby to už mala prvý krát za sebou a bola skúsenejšia?
@15 tak, myslím, že o tom treba vedieť skôr ako má dôjsť k sexu.
aj keď kamarátka má 2,5 ročný vzťah (počas ktorého sa asi 3 krát rozišli vždy na pár dní ale vraj sa strašne milujú), ešte spolu nespali, ona je panna a ani nevie, či jej frajer je panic alebo nie :ehm: to im príde trošku hlúpe
@blanc a to ako majú koľko rokov? myslím, že v 20-ke je už normálne, že si na nejakom... prvom-druhom-treťom rande, podľa toho, ako sľubne to vyzerá a ako dlho sa poznajú, povedia takúto dôležitú informáciu... a nečakajú s tým zbytočne do neviem kedy... keď ešte sex k partnerstvu neodmysliteľne patrí si ani neviem predstaviť, že by som chodila s niekým a nevedel by, či som panna či nie... to je na hlavu...
on o nej vie isto, že s nikým nespala, ona nevie o ňom. a hovorili sme jej x krát že je to blbosť, že sa preboha musia aj o tom rozprávať... no zjavne sa nemusia. je to každého vec ale mne niečo takéto nepríde hodné vzťahu dlhého vyše 2 roky, je to také detské a neúprimné
a práve pre toto, že sa zakladajú takéto fóra niektoré ženy klamú, že už nie sú panny, aby to chlapi moc neriešili .... ja mám kamarátku čo má 26 a tiež je panna a myslím, že tiež bude frajerovi klamať, keď si nejakého nájde
@blanc@16 necitala si dennik princeznej? tam sa stal taky nejaky trapas, kde sa dievca celu knihu odhodlavalo, ako da svojmu chlapcovi to najvacsnejsie co ma a blabla.. a ked k tomu malo dojst, tak zistila, ze on vlastne nie je taky nevinny ako si myslela.
@nenay to si pamataaaam! netusim ktory z tych xy dielov to bol, ale pamatam si ako si chceli dat navzajom svoj "vzacny dar", potom zistila ze on uz svoj "vzacny dar" akosi nema, co ju prekvapilo a uplne vytocilo a tusim kvoli tomu sa rozisli a po dllhej dobe sa dali dokopy a nakoniec mu ten vzacny dar aj tak dala boze to bolo tak daaavno co som tie super veci citala
a k teme, som sice zena ale kedze planujem umriet ako panna, som rada ze nikdy taketo vysvetlovanie nezazijem a nikto to nebude musiet riesit
@fortissimo myslim, ze ja som dalsi uz necitala, len som donutila kamosku nech mi prezradi ako to skonci (hrdinka ma neskutocne vytacala tym, aka hlupa bola, nezvladla som dalej
ale pamatam si, ze ked k tomu velkemu odhaleniu doslo, tak ten jej chalan to bral tak uplne casually, akoze "co ta na tom prekvapuje? ze som pred tebou ani s nikym nechodil? ved nie, to sme len tak boli spolu na izbe s hentou, na ktoru od zaciatku vztahu ziarlis a furt sa ti za to smejem, a sme tak blbli... what's wrong with you ze ti to vadi?" doteraz sa vzdy v duchu zasmejem, ked si na to spomeniem
@mollly123 nevadi, ze si panna...to je praveze megaplus
mne sa raz stalo, ze som zbalil jednu dievcinu na skolskom plese, zaslo to az do postele a tam som si uvedomil, ze zrejme bude panna, tak som sa vyhovoril zo sexu, lenze preto, lebo som si ju vazil, a skusal som s nou nejaky vztah--to krachlo, ale pointa je, ze vo vztahu je to jedno, ale pri sexe na jednu noc by som nechcel pannu, citil by som sa jak idiot, co ju len pretiahne a dovi+panna nebude vediet, co robi poriadne
mna by to praveze sklamalo, kedze by to znamenalo, ze sex taxkoro nebude a ked k nemu raz dojde, bude napicu sry za uprimnost:?: ale kopec chlapov to tak bere
Tak podľa mňa je panna oveľa príťažlivejšia ako žena čo dá na treťom rande. Tak ale to že to niekto nerobil alebo to nechce robiť tak skoro treba myslím vedieť hneď na začiatku vzťahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zaujímalo by ma, koľkí z tých, ktorých by to potešilo, by sa tiež tak vedeli priznať
aj keď kamarátka má 2,5 ročný vzťah (počas ktorého sa asi 3 krát rozišli vždy na pár dní ale vraj sa strašne milujú), ešte spolu nespali, ona je panna a ani nevie, či jej frajer je panic alebo nie :ehm: to im príde trošku hlúpe
on o nej vie isto, že s nikým nespala, ona nevie o ňom. a hovorili sme jej x krát že je to blbosť, že sa preboha musia aj o tom rozprávať... no zjavne sa nemusia. je to každého vec ale mne niečo takéto nepríde hodné vzťahu dlhého vyše 2 roky, je to také detské a neúprimné
ja som tiež nekrvacala, ked som o to prišla...
...a inak..neviem ako je to u chlapcov..ale mňa pariklad panici riadne berú
ach, to boli knizky
a k teme, som sice zena ale kedze planujem umriet ako panna, som rada ze nikdy taketo vysvetlovanie nezazijem a nikto to nebude musiet riesit
ale pamatam si, ze ked k tomu velkemu odhaleniu doslo, tak ten jej chalan to bral tak uplne casually, akoze "co ta na tom prekvapuje? ze som pred tebou ani s nikym nechodil? ved nie, to sme len tak boli spolu na izbe s hentou, na ktoru od zaciatku vztahu ziarlis a furt sa ti za to smejem, a sme tak blbli... what's wrong with you ze ti to vadi?" doteraz sa vzdy v duchu zasmejem, ked si na to spomeniem
mne sa raz stalo, ze som zbalil jednu dievcinu na skolskom plese, zaslo to az do postele a tam som si uvedomil, ze zrejme bude panna, tak som sa vyhovoril zo sexu, lenze preto, lebo som si ju vazil, a skusal som s nou nejaky vztah--to krachlo, ale pointa je, ze vo vztahu je to jedno, ale pri sexe na jednu noc by som nechcel pannu, citil by som sa jak idiot, co ju len pretiahne a dovi+panna nebude vediet, co robi poriadne