ja ked sa mi dakto páčil , tak som si ho dala na fb a tam začala komunikova ť apostupne sa to rozvilo aj na osobnu komunikaciu..ale uz v zivote by som to nespravila..teda myslim FB:.lebo je to kravina..
ale k veci podla mna ked sa dievca usmieva,pozerá sa ti do očí a popripade sa pozdraví,tak sa o teba zaujima..aspon takto je u mna..
Pche, vy ste od kiaľ padli? Zato mne, keď sa niekto páči, tak mu to dám najavo. Nie priamo, aby som ho nevystrašila, ale dám mu pocítiť, že je niečo viac, že je výnimočný už len z toho dôvodu, že som si ho vybrala nie vážne, oplatí sa riskovať. Ešte sa mi nestalo, že by ma niekto vážne odmietol. Pretože chalani sa cítia príjemne v spoločnosti dievčat, ktorým sa páčia. Ale je aj jasné, že sem tam ich treba schladiť, napríklad povedať niečo o inom, alebo odmietnuť pozvanie von. Aby ste sa začali stávať aj vy zaujímavými v jeho očiach. Len nie príliš drsne, chlapské ego je príliš krehká vec. Takže tak. Keby máte nejaký problém, ozvite sa
ak toho človeka poznám bližšie, som ticho pre možní trapas ak sa mi páči niekto na ulici, idem ho prebodnúť pohľadom, usmievam sa ale prvé čo urobí, že sa mi otočí riťou, takže to už pre istotu ani neskúšam.
ked sa mi niekto pacil, tak som sa s danou osobou dala do reci. tvarila som sa kamaratsky, veselo, ale nevtieravo a nenapadne som ho naviedla, aby ma napokon on pozval niekam von.
tak keď sa o mňa zaujíma a páči sa mi tiež, tak mu to dám pocítiť. hádžem úsmevy, sem-tam sa ho dotknem, robím si z neho srandu, uštipačné poznámky, flirt a podobne. proste nesprávam sa k nemu ako ku kamošovi, lebo to by ho splietlo.
ked sa mne niekto páči tak sa furt okolo neho motám, pozerám naňho, snažím sa komunikovať, usmievať alebo "ísť nenápadne okolo" len aby som ho videla teda aspon tak mi tvrdila kamoška že to robím, že je to očividné že sa mi páči, len jemu debilovi to nedopne ! :/
Skôr sa to snažím zakryť...Ale keď dievča chalana chce, je na nej vidieť že keď sa s ním zhovára má stres....alebo sa smeje zo všetkého čo povie a na všetko čo povie reaguje ....chápeš =D proste si ho až príliš všíma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja viem som divna ale ked som vedela ze nemam sancu naco otravovat
...ani ja sa pri všetkých "páčeniach" nesprávam rovnako
ale k veci podla mna ked sa dievca usmieva,pozerá sa ti do očí a popripade sa pozdraví,tak sa o teba zaujima..aspon takto je u mna..
naposledy mi rozbil hubu :/
..kvak..