aby sme sa mali s kým rozprávať, kým čakáme. Vieš aká je to nuda a pain in the ass, keď ti treba hrozne na záchod a môžeš iba tak prešľapovať a nikto ťa nerozptýli rozhovorom?
konkretne ja tam chodim preto, ze ked nejdeme na "velky" zachod alebo na zachod do mlynov, ale kdekolvek inde v skole, tak tam sa zachody nedaju zamknut a veru nemam rada, ked sa mi snazi niekto otvorit dvere, ked tam som
Povedanie si vecí, ktoré pred ostatnými nemôžme, stráženie dverí, vzájomná kontrola či jednej alebo druhej netrčí z gatí toaleťák : D .. A podobne .. navyše .. baby si chodia na wc aj kontrolovať mejkap, čiže je dvojnásobne väčšia šanca, že niekto s tebou pôjde ako u chlapcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
-navzajom strazia dvere
-ohovaraju
To boli dve najpodstatnejsie veci
ohovaraju tak ci tak a ked uz idu 3+ tak to je jasne ze nejdu vsetky... ale idu ohovarat
Minule som bola s kamarátkou a s chalanmi..a ked som povedala, ze idem na wecko a sama...nechapali..