Prosim o radu moze baba otehotniet ked ma urobila rukou a potom som sa sice poutieral no pochvili som siel donej a bez ochrany. Ci nieje mozne ze sa tam tym trocha spermii mohla dostat. Viem ze pre viacerich to bude smiesne a budu to asi posmesne prispevk
@natashatko dakejem a rad by som si precital aj podobne dalsie prispevky no dako som nanasiel ak by si daky nasla daj vediet kazda rada dobra a mne nevadia tie posmesne prispevky premna ako keby tu neboli
nezdrbavajte.. je tu taka miniaturna.. pockaj, ci dostane kramy a ak nie, nech si spravi test.. je to rychle a nech dlho nebudete v strese.. nabuduce hadaj co mas pouzit..
@dancuk ved aj som to pouzil ale boli len 3 kusy a aj som si uvedomoval ze ryskujem no vtedy sme akosi nadtym neuvazovali nuz a teraz 20 dni cakania a stresu tak mi treba :/
@aveall sanca ,ze otehotnie je mala mozno 1% spermie na vzduchu bez hlienoveho substratu dlho nevydrzia a taktiez spermia ho potrebuje na cestu ku vajicku.
mozno keby si ludia na taketo typy otazok nezalozili zakazdym fake, lebo sa hanbia spytat zo svojho uzivatelskeho konta, nebolo by tu tolko posmesnych prispevkov
@aveall velmi mala pravdepodobnost kedze spermie sa siria len v tekutine ktoru urcite dobre poznas.... neviem si predstavit ako by sa ta spermia dostala k vajicku jedine az by si toho svojho priamo otrel o vajicko a spermia by preskocila .. je mi jasne ze niekoho napadne ze sak tam u nej vnuti je vlkho a mokro ale opakujem spermie dokazu prezit len v tej zazracnej tekutine ktoru mame len my muzi... takze na 99% urcite neotehotie...... a to 1% ? to aj motyka obcas vystreli....a keby si nahodou v tom jednom percente bral by som to tak ze to zivot skratka musel chcet...
sanca je velmi, velmi mala, skoro ziadna... ked chces mat istotu tak nabehni zajtra do lekarne a kup tapletku tri dni po... escapelle ci jak sa to vola...
zdar moze moja priatelka otehotniet ak som bol bez kondomu len trocha vo vnutri?je panna a moc som sa tam nedostal a ani som sa neurobil ale trochu tej tekutiny tam mozno bolo je to mozne?dik za reakcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ak si sa nepoutieral poriadne (co si sa nepoutieral takmer urcite) tak tu urcita sanca je gratulujem otecko