Ahojky chcela som sa spýtať či sa už niektorej z vás stalo(alebo či ste o tom počuli) že napriek poctivému užívaniu hormonálnej antikoncepcie ste otehotneli....Ja som zatial tabletky neužívala lebo som to nepotrebovala ...ale tak do budúcna..chcela som
jj stava sa to... to je na hormonalnej blbe, ze su to hormony, napriklad kamoskyna mama, ked vrala HA otehotnela a este dostala aj v prvom mesiaci menstruaciu, nevedela ze je tehotna kym nemala nevolnosti a dalsie priznaky a neurobila si test
ja som sa tak narodila, mi to maminka hovorila. a ja mam teraz ten isty problem, nevieme najst taku HAK ktora by mi zabrala, pretože vraj máme s maminou v tele nejaký hormón alebo proste niečo, čo ničí účinok HAK sranda, že? no vtedy to u nej nevedeli.
môj gynekológ sa za 20 rokov praxe stretol s troma prípadmi, keď žena otehotnela počas brania antikoncepcie. a vieš čo? u všetkých 3 sa potvrdilo, že na vine nebola samotná HAK ale kombinácia s ATB, hnačka, zvracanie, vynechanie tablety. čiže otehotnieť pri správnom bezchybnom užívaní proste nemôžeš. veď ako aj, keď nemáš ovuláciu? jedine, že by si niečo posrala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale stáva sa to, ale fakt zriedkakedy, možno v jednom prípade z niekoľko tisíc
A inak suhlasim s @mirage_a ked to nevie niekto spravne brat, popripade si neprecita ani pribalovy letak tak sa takym pripadom necudujem.