Nie som žiadna husička, čo sa bojí, či nie je tehotná, práve naopak. Keďže fóra sú na tomto teenagerskom webe najčítanejšou oblasťou, rozhodla som sa podať nevzdelaným, sexuchtivým mladým ľuďom jednu dôležitú informáciu práve týmto spôsobom.
Prvý krok, ktorý majú podniknúť ak chcú spolu niečo mať, je aspoň použiť prezervatív. Ak sa im to zdá málo, tak HAK.. a s tým je 99% šanca, že sa môže niečo stať.
No ja mám kamošku čo len počas toho sexuje a zatiaľ neotehotnela ... Jasne šance tam je ale je mala ... tak, je to len na vás či sa oplati to riziko podstúpiť
@myslitel šanca je tam presne taká istá, ako v ktorýkoľvek iný deň. Povedz kamarátke, aby si kúpila v lekárni ten idikátor. Aspoň zistí, kedy má ovuláciu a môže sexovať bez obáv.
A sexuje takto už dva roky , tak hádam vie čo robi , aj ja som spal s babou a v pohode povedala zajtra prídu moje dni tak si nelám hlavu , a dni prišli a ja niesom ockom ,, aj keď by mi to nevadilo
Pokiaľ viem k oplodneniu dochádza výlučne v čase ovulácie pravdou je že táto môže byť aj počas menštruacie ale to závisí od dĺžky cyklu...takže nieje to náhodné. Ak by to bolo tak ako píšeš že ovulácia je kedykoľvek úplne náhodne tak by nikdy metóda plodných a neplodných dní založená na ich vypočítaní nefungovala. Napríklad keď cyklus trvá 25 dní a menštruácia 8 dní jeden deň počas menštruácie už bude plodný.
@james144 Nepíšem, že je to výlučne náhodné, každý mesiac je ovulácia v rovnakom čase (období menštruačného cyklu) ak je cyklus pravidelný. Lenže ak nie je, nedá sa to presne vyrátať. Navyše žiadne žena si nemôže len tak "tipnúť", kedy ovuluje. Dá sa to zistiť len tými 2 spôsobmi a skutočnosť, že žena neovuluje počas menštruácie je pre ňu šťastie (teda ak sa na to spolieha ako @myslitel -ova partnerka).
@palo1974 súhlasím. Radšej sa spoliehať na kondómy a tabletky než na "svoje dni" a "dám si pozor".
podľa mňa by bolo super,keby tu bola taká rubrika,že sexuálne mýty,alebo také články,ktoré objasňujú veci,ktoré sa najčastejšie decká pýtajú vo forach,nemuseli by sa potom zakladať stále tie isté ankety a fora,stačilo by si prečítať o tom články...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@mirage_a Ak sa vedenie tohto fóra rozhodne uverejniť to ako článok v Masle, budem len rada Nech mi dajú vedieť.
To je len minimum...
@palo1974 súhlasím. Radšej sa spoliehať na kondómy a tabletky než na "svoje dni" a "dám si pozor".