ani jedno ani neviem kolkate....ked nejaka picuje alebo ma nejaky debilny vyraz an cihte pricom ma oci zabodnute do mna tak to s pozrem ! a casto aj nieco poviem! xD
A myslím si, že je normálne, keď sa aj baby otočia za babami. Napríklad ja sa vždy otočím za babou, keď sa mi páči jej výzor, alebo oblečenie, alebo keď sa mi páčia jej vlasy, mejkap, hocičo... Naozaj si myslím, že je to normálne a neotáčam sa za nimi z dôvodu, že by ma priťahovali, alebo že by som ich chcela ovoniavať...
ja sa otocim za babou ak mi je nejaka povedoma ale napriklad minule som isla po obchodnej oproti mne moje spolusediaca v skole a ja nic este aj s frajerom ktoreho poznam len to bolo kvoli tomu ze mala vlasy v cope a bola nenamalovana no kto ju mal spoznat?
proste ked na nej nieco obdivujem tak sa za nou otocim... pripadne sa aj na nu dlhsie pozeram s kamaratkami sme zistili, ze napriek tomu, ze sme hetero, viac pohladov venujeme vacsinou babam ale to si vzdy pomyslim akurat ze hentak by som chcela vyzerat, pripadne kde zohnala tu a tu vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A myslím si, že je normálne, keď sa aj baby otočia za babami. Napríklad ja sa vždy otočím za babou, keď sa mi páči jej výzor, alebo oblečenie, alebo keď sa mi páčia jej vlasy, mejkap, hocičo... Naozaj si myslím, že je to normálne a neotáčam sa za nimi z dôvodu, že by ma priťahovali, alebo že by som ich chcela ovoniavať...
otocim sa, ak mi je povedoma