stale ma otravuje ten hajzel @nebopeklo ze ked umriem tak pojdem do pekla a ze ma uz teraz lutuje lebo az potom uvidim jedineho praveho boha! je mi jedno ci to zmazete ale ten sviniar ma uz poradne sere lebo mi nemieni dat pokoj :/
za normalnych okolnosti by sme ta polutovali,ale si taky trapas az to boli
ale tu debilitu ti odpustam,aj podla tvojej foto sa zda,ze tvoji rodicia asi boli surodenci
Radšej ani nebudem reagovať, lebo sa chudáčik 11 ročný 666satan666satan ešte rozplače a pôjde za mamkou alebo oteckom sa vyžalovať, že mu to nedá a že tomu zlému ujovi Nebopeklovi musí neustále odpisovať na jeho TS a nemôže s tým skončiť, lebo chce mať vždy posledné slovo.
P.S. Ja nikoho neurážam, ale ty máš moje dovolenie ma urážať, lebo aj ty ma aj tak nemôžeš uraziť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
FAKE
ale tu debilitu ti odpustam,aj podla tvojej foto sa zda,ze tvoji rodicia asi boli surodenci
P.S. Ja nikoho neurážam, ale ty máš moje dovolenie ma urážať, lebo aj ty ma aj tak nemôžeš uraziť.