Prevzaté, pôvodom rakúske a uhorské, občianske právo sa však v podmienkach Česko-Slovenska v závislosti od nových spoločenských potrieb neustále menilo a dopĺňalo.
kromě intimní provázanosti lidské oběti s válkou je potřeba chápat i to, že se tento obřad v Mezoamerice používal také jako forma trestu či pomsty nepřátelům.
Nekróza je definovaná ako lokalizovaná oblasť odumretého tkaniva s následným rozpadom tkaniva účinkom hydrolytických enzýmov, ktoré boli uvoľnené z mŕtvych buniek.
"Bolo to v kaviarni Rubín, na námestí Plaza Once, jasné, že sa ide, Opičiak, treba však zohnať 6 pesos, lenže nebolo to ľahké, zárobok minieš na cigarety a na dáku tú babu."
jediné dve knihy, ktoré mam poruke, sú skripná z betónu a základy jógy. v jednej sa na 45. strane píše nejaký blud o zaťažení od vetra a seizmicity a v druhej o polohe, ktorá by nemala byť dlhšia ako 10 sekúnd :/ ani jedna alternatíva sa mi moc nepozdáva
Die Hohe Tatra verbindet Himmel und Erde, verknupft das grun der Wiesen und Walder und das grau des Steines mit dem blau des Firmaments, die Amnut mit der Herausforderung, die Sehnsucht mit der Erfullung.
"Okrem týchto ničivých následkov okultizmu vo svetovej histórii by sme mohli hovoriť aj o mnohých tragických účinkoch v živote jednotlivých ľudí, ktorí padli do tejto priepasti."
"Jakmile poslední pták Pew Mogelovy fanstastické armády s pleskáním křídel zmizel za okrajem kráteru, obrátil se John Carter k Tars Tarkasovi stojícímu ve vedlejší kleci."
"Chyba nuly sa prejaví posunutím ideálnej prevodovej charakteristiky v smere osí výstupného napätia a zvyčajne sa vyjadruje ako násobok kroku kvantovania (LS ."
Popri modelovani realnych objektov kybernetickymi modelmi je automaticke riadenie tychto objektov zakladnou ulohou automatizacie vyrobnych procesov . OU YEA !
"...želala by som si, aby účinok alkoholu trval naveky, lebo tak by som ho mohla bez zábran bozkávať, hladkať, rozprávať a počúvať, čo si zvyčajne hovoria zaľúbenci."
V procese socializácie sa spoločnosť usiluje členom vštepovať hodnoty, normy, vzory, ktoré majú usmerňovať ich správanie v súkromí i na verejnosti podľa očakávaní spoločnosti...
"Konecne, kruhovy je i pohyb, ktery Jerard vykona pri kazde navsteve Loisy, nejdriv vyjede z Parize a jeste tehoz dne se tam vrati, potom vyjede z vesnice a vrati se do ni, pote co obesel rybniky, lesy a vresoviste." výstižné
najbližšia kniha čo som našiel bez toho aby som sa musel zdvihnúť je Nemecko - Slovenský slovník a ani som nevedel že doma niečo také máme prvých pár slovíčok zo str. 45 v slovenskom preklade
"The floor-to-ceiling windows in their aluminium frames went out and the sofas and the lamps and dishes and sheet sets in flames, and the high school annuals and the diplomas and telephone."
Značka Návesť pred križovatkou s obmedzením informuje o križovatke, na kt. je zakázané odbočovať vľavo a na značke sa súčasne vyznačuje smer jazdy na dosiahnutie cesty v smere obchádzania.
"Po nekonečných hodinách cesty, asi okolo tretej v noci sme konečne zastali na malej, tmavej a ošarpanej stanici." neviem či sa mi oplatilo pozrieť práve Primo Levi - Prímerie
tak reku skúsim aj druhu knihu čo mám po ruke, konkrétne Eugena Onegina
"Dedina, kde sa nudou dusil, bol kútik krásny - pôžitkár, náš Eugen, čo už všetko skúsil, mal nebo chváliť za ten dar."
som to teraz skúsila s Dekameronom, alias mám pri sebe najbližšie inú knihu ako minule a: "Podaří-li se mi ji přimět, aby mi byla po vůli, nevím, proč bych to neměl udělat"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
175 komentov
"Tu je môj preukaz totožnosti..."
Aha, fajn.
aha.
z knihy o Krvavých rituáloch Mezoameriky
"Er fullte halben Hof aus und ragte ungefahr sechs Meter hoch auf."
"Federální shromáždění se usneslo na tomto ústavní zákoně:
§ 1 (1) Ústavní zákony, jiné zákony a další právní předpisy, jejich výklad a používaní musí být v souladu s Listinou základních prav a svobod.
---
budem to mat zaujimave
HE??
ak sa daju za living dead povazovat muzi, plny suhlas, na nich len ak-47
Ja vzdy chytim nezaujimavu vetu
"Bolo to v kaviarni Rubín, na námestí Plaza Once, jasné, že sa ide, Opičiak, treba však zohnať 6 pesos, lenže nebolo to ľahké, zárobok minieš na cigarety a na dáku tú babu."
jediné dve knihy, ktoré mam poruke, sú skripná z betónu a základy jógy. v jednej sa na 45. strane píše nejaký blud o zaťažení od vetra a seizmicity a v druhej o polohe, ktorá by nemala byť dlhšia ako 10 sekúnd :/ ani jedna alternatíva sa mi moc nepozdáva
No tak s tohto keď sa dozviem o svojom sexuánom živote
No teraz neviem.
tak toto ma dojebalo
-otorinolaryngologické oddelenie, kde sú hospitalizovaní pacienti s chorobami uší, nosa a krku,...
teraz plačem asi
Tatry sa nesmierne hodia
"Oh. Aha. Hm. Vážně?"
ja presne to isteee to je sranda, som mala zatvorene oci pred policou a som vytiahla harryho pottera
a čo to má s mojim sexuálnym životom dpč ?
ptáci pleskání no proste nádhera..
Výstižné
ehm
V princípe majú pravdu, predstava je iná ako výsledok
je tu niekto z Ťapešova? najlepšie žena
Na ôsmu niť, ktorá má č. 9, viažeme ripsové uzly niťami č. 10 a 7 (obr. 39).
nechápem
Poprosím výklad lebo nejako si to neviem dať dohromady so svojim sexuálnym životom
lekára bude musieť vyhľadať asi len partnerka, ak náhodou bude alergička... lebo breza je zlo
nuž... pravdivá
Ach jo.
založím si tú knihu na také desaťročie a potom úplne kludne
,Zmena plánu".odvetil Moddy
mala som zobrat inu knihu
Je to z knihy "Filip a Dominika chystaju prekvapenie" --- nwm preco ju mam vobec vedla seba (no v skrini v obyvacke )
presne tak, bohužiaľ, je to už do smiechu.
DDDDDD
....ale dobré, na to, že čítam knihu o žene, ktorej závistlivý expriateľ znetvoril tvár kyselinou...
pozor
rozčúlený
čulý
mať na sebe
zadržať
zavesiť
zdvihnúť
Nevidim suvislost.
citanka pre 4. ročnik
ô_ô
om nom
eh?!
tak reku skúsim aj druhu knihu čo mám po ruke, konkrétne Eugena Onegina
"Dedina, kde sa nudou dusil, bol kútik krásny - pôžitkár, náš Eugen, čo už všetko skúsil, mal nebo chváliť za ten dar."
wtf si mám o tomto myslieť???
"Hele, nechci tě rozbrečet ještě před tím lyžákem."
hm
ale napriek tejto vete sa nemozem na svoj sexualny zivot stazovat
Frederick Forsyth - Afganec
Tak trochu mi uniká zmysel tejto vety v danom kontexte .
...dík
Aaron Rosenberg & Christie Golden - WoW Za temným portálem