Netvrdim, ze by sme mali byt najlepsi kamoskovia, ale minimalne by stalo za to porozpravat sa s @mielikki , @drazoal
Co sa tyka kamaratov, poznam tu par ludi, ktorych mam rad a povazujem ich za kamaratov a aj sme sa stretli, alebo sme sa nestretli, ale aktivne komunikujeme a myslim, ze je zbytocne ich tagovat.
A napr. Semhamforas (iba ak sme kamarati tak si môžme dať kamarátsky zápas! Ale ja využijem aj meditáciu na aktivovanie energie chi a ostatné šarlatánske techniky a potom keď pôjdem na wc za mňa bude môcť programátorovať )
Hmm čo ja viem...asi @mayben alebo @melancholik a taká tá ich "parta" mi prídu fajn ľudia akurát by to bolo na mňa veľa ľudí a ešte @patrixo je fajn ostatných čo som chcela už poznám..a ešte pár by bolo ale tí o to nemali záujem takže
Nemám rada fóra tohto typu, lebo nikdy nechcem niekoho vynechať Preto vždy spomínam, že s väčšinou tých, ktorých odoberám, pretože som si vás pridala z nejakého dôvodu - že ste mi boli niečim sympatickí A tiež tí, s ktorými som si vymenila aspoň pár milých správ a potom som prestala odpisovať Chyba nie je vo vás ale vo mne, že ja naozaj si dlhodobo nepíšem ani som si nikdy nepísala vôbec s nikým. Uprednostňujem telefonický a osobný kontakt. A potom vždy keď neodpíšem, tak si to každým dňom vyčítam viac a nakoniec už neodpisujem najmä kvôli tým výčitkám. A čím viac niekomu na nejakú správu odpísať chcem, tak tým sú tie výčitky ešte väčšie, a teda ešte menšia šanca, že sa odhodlám.
Chce sa mi teraz povedať, že "vitajte v mojom svete" ...Ale naozaj je mi to veľmi ľúto. Aj som si už toľko krát povedala, že by som chcela, ale nikdy sa mi to nejak nepodarilo na sebe zmeniť.
...Tento krát ale musím spraviť výnimku a označiť @Moonwalker Prepáč mi prosím, určite ti odpíšem
@wistingher to je milé, ďakujem veľmi, aj tebe sa pokúsim odpísať!
Ešte radšej označím aj @Annyejnji že keby som náhodou dlhšie neodpisovala, tak len toto je dôvod
@Annyejnji S tebou by som raz veľmi chcela ísť na výlet aj s našimi šeltinkami kiež by to už bolo čím skôr. Žiaľ ja kým som v Prahe, tak nemôžem mať psíka, ale hneď ako sa vrátim na SK, tak nebudem váhať ani sekundu!
@wewo mne sa strasne paci ako nikdy neviem, co od teba cakat. Bud sa chces hadat alebo kamosit @saddath pfffft v podstate dost podobna ako tu??? Ale dik vazim si to, I guess
@staphylococcus vies jako ale prve dojem na zivo, to je ine. A ty a wewo ste jak dvojcata, reakcia na vsetko musi byt... Uplne mi to pripomina mna tak do 25, ptm som si povedala ze niekedy je lepsie pre vlastne dobro nereagovat toto myslim v dobrom aby som nevyvolala hadku, na b uz nikdy nevies dam jeden prispevok tyzdenne a aj tak mam vDy picung daky.
@saddath wtf, ja som sa ta nesnazila spicovat. Ani som to nemyslela nejak negativne ja neviem preco si vzdy tak prekvapena, ked ma tagnes, ze na to reagujem.
Prepac dievca, ale mne pride, ze z nas dvoch si rozhodne ta, co sa chce urazat a silou mocou kazdu interakciu zvrtnut v konflikt ty.
@staphylococcus neee to nebolo k tebe, to bolo tu na b vseobecne, ja sa na tom vacsinou bavim teraz myslim na konfliktoch inych ludi.... Popritom co si chcem precitat nazory inych ludi sa vzdy dobre zabavim
ja by som chcel naživo pokecať s @h8u ale asi skôr v dobe keď tu aktívne prispievala, nedávno som si od nej čítal blog, ako nechápe, načo je treba mať v živote nejakých priateľov s ktorými treba tráviť čas a po tom mám dojem, že ona sa vlastne nerada stretáva s kýmkoľvek Potom určite @Fialova lebo na to o čom písala, musí mať žena riadnu odvahu. No a ešte @Ladyfox neviem prečo, ale jej profil sa mi v hlave zapísal, ale má prakticky všetko vymazané, tak neviem zistiť či kvôli blogom, alebo statusom alebo fotkám alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
asi, iba... z tých aktívnych.
Co sa tyka kamaratov, poznam tu par ludi, ktorych mam rad a povazujem ich za kamaratov a aj sme sa stretli, alebo sme sa nestretli, ale aktivne komunikujeme a myslim, ze je zbytocne ich tagovat.
no skor by som vedel vymenovat dost tych, s ktorymi by som nechcel
Ja by som sa chcela kamošiť s @slackerbitch , @kakafonicka , @lawey , @mezomus , @fakecocacolazero
Nieee uz viem! S @lawey by som sa chcela
A napr. Semhamforas (iba ak sme kamarati tak si môžme dať kamarátsky zápas! Ale ja využijem aj meditáciu na aktivovanie energie chi a ostatné šarlatánske techniky a potom keď pôjdem na wc za mňa bude môcť programátorovať )
Chce sa mi teraz povedať, že "vitajte v mojom svete" ...Ale naozaj je mi to veľmi ľúto. Aj som si už toľko krát povedala, že by som chcela, ale nikdy sa mi to nejak nepodarilo na sebe zmeniť.
...Tento krát ale musím spraviť výnimku a označiť @Moonwalker Prepáč mi prosím, určite ti odpíšem
@wistingher to je milé, ďakujem veľmi, aj tebe sa pokúsim odpísať!
Ešte radšej označím aj @Annyejnji že keby som náhodou dlhšie neodpisovala, tak len toto je dôvod
Ja sa chcem so všetkými kamošť veď birdz je jedna veľká rodina!
@saddath pfffft v podstate dost podobna ako tu??? Ale dik vazim si to, I guess
@staphylococcus vies jako ale prve dojem na zivo, to je ine. A ty a wewo ste jak dvojcata, reakcia na vsetko musi byt... Uplne mi to pripomina mna tak do 25, ptm som si povedala ze niekedy je lepsie pre vlastne dobro nereagovat toto myslim v dobrom aby som nevyvolala hadku, na b uz nikdy nevies dam jeden prispevok tyzdenne a aj tak mam vDy picung daky.
Prepac dievca, ale mne pride, ze z nas dvoch si rozhodne ta, co sa chce urazat a silou mocou kazdu interakciu zvrtnut v konflikt ty.
A @torpedo @mayben @plavam_zivotom @saddath @clarise @farfala @mimi89 @lenkaska1 @lenuska175 @zuzanka1010 @milgamman @wera55555 @staphylococcus @riddiculus a určite som na niekoho ešte zabudol za čo sa ospravedlňujem. Ale aj tak na mňa všetci kašlú, tak je to jedno
A aj @azizi A z toho si nič nerob. Raz sa dočkám! Nestrácam vieru!
@Fialova lebo na to o čom písala, musí mať žena riadnu odvahu. No a ešte @Ladyfox neviem prečo, ale jej profil sa mi v hlave zapísal, ale má prakticky všetko vymazané, tak neviem zistiť či kvôli blogom, alebo statusom alebo fotkám alebo čo.