@jana@1 mne sa to páči: nemožnosť editovania príspevkov - treba si premyslieť, čo napíšeš a takisto je odveci, keď niekto reaguje na príspevok a po čase príspevok zmizne, je iný. Čo sa týka toho pozerania smajlíkov pod statusmi atď - tak aspoň sa tu z toho nestane instagram, kde ľudia lajkujú len aby si ich niekto všimol. Takisto nebudeme musieť robiť hitparádu z hviezdičkovania
@lafiziq@4 Dobre, ale co ak sa niekto pomyli, spravi hrubku a nechce aby mu niekto prisiel vycitat, ze nevie gramatiku alebo chce doplnit koment o nieco co zabudol? Editovanie prispevkov je dnes uplne bezna vec a nechapem, ze to tu nie je.
Paci sa mi ako je to tu narvane jedno cez druhe a tiez je super ze statusy, ktore boli nejak tak hlavnou aktivitou uzivatelov vlastne mozeme zrusit, lebo sa ukazuju len ako avatar uzivatela. Paradna stranka. Pamatam si 90te roky akoby to bolo vcera a vzdy som dufal ze dizajny a princípy zostavovania webstranok sa raz vratia.
@jana@5 ale to, že je niečo bežná vec neznamená vždy, že to je dobrá vec ak spravil hrubku, bude mať hrubku, ak chce doplniť, tak tagne číslo a povie, že doplní. Jednoducho keď niečo publishneš, tak to bude public, tak za to musíš niesť zodpovednosť =P
@jana@5 No to netreba. V 90tkách sme to nepotrebovali a nepotrebujeme to ani teraz. Tiez "hodnotenia" komentov vtedy nikto nepotreboval, lebo ho nikto nemal. Proste ak sa ti koment pacil, alebo nepacil ale nemal si chut nan reagovat alebo s nim vyjadrit suhlas celou vetou tak si to proste neurobil.
Naozaj fakt sa mi páči logika a dizajn tvorcov tohoto portálu. Prečo by sme radšej neopravili to čo bolo a čo vlastne pre portál varecha.sk funguje, keď možme vytvoriť niečo uplne ine na novo a objavovať ako je to dojebané úplne odznovu.
Tiež som velmi vdacny za moznost hlasit bugy. Tuto moznost sme vsetci ocenovali aj na predchadzajucich verziach portalu a naozaj nas nesklamalo to ze sa tie bugy neriesili, skutocne nas ranilo to ze moznost ich nahlasovat nakoniec zmizla.
@lafiziq@7 Presne tak. Mne sa teda este nikdy nestalo ze by som nieco postol omylom predcasne, alebo nebodaj urobil hrubku ktoru som nechcel. Ved v 90tkách bolo tiez bezne ze stranky minimálne raz denne zohyzdil nejaký preklep. Editácie? Tie nech si nechá Zuckerberg, tu na bir
@jana@1 vo svojom profile nájdeš zoznam svojich statusov, fotiek, blogov, diskusií. Hore by malo byť tlačítko Edituj (na tvojom profile) a po kliknutí môžeš skryť ľubovoľný obsah, prípadne niečo upraviť (napr. text blogu, popis fotky...). Kliknutím na krížik sa obsah schová (ty ho budeš môcť obnoviť, alebo úplne zmazať).
Veľa veci sa mi tu páči (napr tmavý dizajn), veľa nepáči, ale tak 1- si podla mna zaslúži (ak sa teda opätovne zavedú hviezdičky, opravia sa veci na Windows Phone a tak).
Rozmýšľala som aj nad 5, ale rozhodla som sa byť benevolentná a oceniť aj také maličkosti, ako to, že ma to prihlásilo a nie je všetko domov sansom, nech nie som za frfľoša
roky tu mindzujeme, ze sa nic nedeje a ked sa komecne zacne nieco dat, tak mimdzujeme dalej take typicke... ved tomu dajte chvilku cas, kym sa to optimalizuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Naozaj fakt sa mi páči logika a dizajn tvorcov tohoto portálu. Prečo by sme radšej neopravili to čo bolo a čo vlastne pre portál varecha.sk funguje, keď možme vytvoriť niečo uplne ine na novo a objavovať ako je to dojebané úplne odznovu.
Tiež som velmi vdacny za moznost hlasit bugy. Tuto moznost sme vsetci ocenovali aj na predchadzajucich verziach portalu a naozaj nas nesklamalo to ze sa tie bugy neriesili, skutocne nas ranilo to ze moznost ich nahlasovat nakoniec zmizla.
Inak ako nastavenia dizajnu su fakt rozsiahle. Som čumel
Ale treba to dokončiť poriadne.
Som tu pasívnejšie, čiže po systémovej stránke to neviem ohodnotiť.