okej, zahlasovala som za moznost anoooooo a neviem kolko o tam bolo, aj ked podla mna by stacilo jednoduche ano, paci sa mi.
paci sa mi jeho nevtierava prijemne zlta farba, to ze je tam vsetko pokope (aj casak aj mjuzik), a aj nazov. (ved slovo maslo sa tak dobre krici! v podstate mi nevadilo ani ked to bolo predtym, ale kedze otazka je ze ci sa mi paci, tak ano, paci sa mi.
MASLOOOOO!
V druhej A na Gymnaziu JAK v KE, v budove na Puškinovej ulici, druhé poschodie, hodina chémie s profesorkou Helfenovou. Pri tabuli stojí Martin Dufinec, internátny to študent z Michaloviec a rieši rovnicu oxidačnej reakcie, ruku zdvihne Petra Mačigová, profesorka ju vyvolá: Martin, tvoje meno sa píše s M, ako MASLOOOOOOOOOOOO (kričí na celú triedu)?" "Petra, ešte raz a dostanete poznámku!" upoznorňuje Helefenová a Petra vyhráva tajomnú hru, hru zvanú Maslo.
no jedine comu nerozumiem je ten nazov, co ako symbolizuje? (A) Mohlo sa to pokojne volat Casak...
ale inak sa mi to velmi paci, vlastne na prvy pohlad ma to uplne nadchlo. je super, ze je tam vsetko pokope, nerozdeluje sa to na Casak/Music/Ine-veci, takze snad sa to rozbehne a budu tam dobre clanky, ved to je na tom najdolezitejsie.
a este jeden nazor, neviem kde inde ho mozem tomasovi napisat velmi sa mi paci, ze sa do Birdzu vracia ta bezovo-zlta farba pozadia, k modrej to velmi sedi
@benci dik, ano zjednodusuje sa birdz, spajaju sa logicke veci do spolocnych casti...
a ano vsimli ste si ze sa vracia zlty birdz.... uvazujem ze vsetky pozadia panelov budu prednostne zlte, cize aj tuto pod forom nebude bledomodre, ale bledozlte pozadie, to iste... bude to trochu posobit veselsie...
@benci a k nazvu, stary nazov Casak bol skvely, ale islo o to, ze stary casak viac krat zomrel, a proste uvazovali sme nad novym nazvom s principu, ze chceme pouzit novy nazov.
Je plan, ze sa z Masla stane studentsky dennik, s cerstvymi clankami (z roznych oblasti) kazdy den... V tychto dnoch sa testuju funkcie, skolia novi redaktori... Postupne sa to rozbieha...
preco maslo????? ved ehm a prečo je tam tolko nespisovnych slov??? /ked kazdy co je na birdzi je proti nespisovnym vyrazom??/ ved ja kym pridem na to co znamenaju te veci no mi to trva... ze njus kym som prisiel co je tym myslene
@tomas@gabosh k názvu a k nápadu sa vyjadrovať nebudem len mám otázočku ohľadne "mjuzik" pokiaľ viem tak predošlá hudobná sekcia začala cca. v júni 2008, avšak teraz sa tam ocitli aj veci spred septembra 2006...kde boli doteraz?
@richardulman povodne existoval Časák, kde boli všeliake rubriky, vrátane občasnej hudby. BIRDZ Music ako samostatný vznikol v lete 2008. Teraz sa proste obidve redakčné rubriky zlúčili do jedného spoločného magazínu, ktorý dostal nový neutrálny názov.
@richardulman nechapem co nechapes na tom vysvetleni... ked birdz music vznikol v lete 2008, tak starsie veci z birdz musicu nemohli byt v casaku, kedze birdz music nebol... proste vsetky redakcne rubriky sa spojili do jednej, nic viac nic menej
@tomas skôr by som povedal, že ma nechápeš ty tak sa ťa opýtam lopatisticky... príklad hudobný článok zo septembra 2006... kde sa nachádzal tento článok pokým existoval Birdz Music?
Dal by som asi trochu mensie tie fonty, linky. Paci sa mi casak, podla mna je teraz najlepsi aky bol, ale je to take hmm, take nahustene a trosku neprehladne, blbo sa v tom cita, hned prvu stranu myslim, mozno ten mensi font by pomohol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
paci sa mi jeho nevtierava prijemne zlta farba, to ze je tam vsetko pokope (aj casak aj mjuzik), a aj nazov. (ved slovo maslo sa tak dobre krici! v podstate mi nevadilo ani ked to bolo predtym, ale kedze otazka je ze ci sa mi paci, tak ano, paci sa mi.
len, jedna otazka, znamena to, ze ss2008 bude?
V druhej A na Gymnaziu JAK v KE, v budove na Puškinovej ulici, druhé poschodie, hodina chémie s profesorkou Helfenovou. Pri tabuli stojí Martin Dufinec, internátny to študent z Michaloviec a rieši rovnicu oxidačnej reakcie, ruku zdvihne Petra Mačigová, profesorka ju vyvolá: Martin, tvoje meno sa píše s M, ako MASLOOOOOOOOOOOO (kričí na celú triedu)?" "Petra, ešte raz a dostanete poznámku!" upoznorňuje Helefenová a Petra vyhráva tajomnú hru, hru zvanú Maslo.
este chcem do blogov
a pre blogerov samostatne, dakujem
ale inak sa mi to velmi paci, vlastne na prvy pohlad ma to uplne nadchlo. je super, ze je tam vsetko pokope, nerozdeluje sa to na Casak/Music/Ine-veci, takze snad sa to rozbehne a budu tam dobre clanky, ved to je na tom najdolezitejsie.
a ano vsimli ste si ze sa vracia zlty birdz.... uvazujem ze vsetky pozadia panelov budu prednostne zlte, cize aj tuto pod forom nebude bledomodre, ale bledozlte pozadie, to iste... bude to trochu posobit veselsie...
Je plan, ze sa z Masla stane studentsky dennik, s cerstvymi clankami (z roznych oblasti) kazdy den... V tychto dnoch sa testuju funkcie, skolia novi redaktori... Postupne sa to rozbieha...
Nemá ani iskru, ani názov k veci. Skrátka sa nehodí.
Ešte aj margarín by bolo lepšie...
myslis prvu stranu ako:
» www.birdz.sk/maslo/...
- ona je skor len uputavkova na nove clanky
» www.birdz.sk/maslo/...
cely-teen-svet/ - ci rubriku ktora vznikla zo stareho casaku?
ja rad prisposobim, upravim dizajn... velmi rad to vylepsim...