vadia mi tu take tie hlucne individua.. taki ti uzivatelia, ktori vacsine osadenstva lezu na nervy, ale maju aj tak potrebu sa furt vnucovat tak vseho-vsudy tu je asi fajn
no uplne uprimne poviem, ze som tu uz roky a teraz asi najma z takej nejakej zotrvacnosti, resp z toho, ze ma ludia uplne uprimne zaujimaju a tu je proste taky priestor, kde ti ludia tie svoje zivoty aspon z nejakej casti zdielaju.
no i tak mam pocit, ze teraz sme si tu uz vsetci tak nejak "cudzi" , tazko sa to vysvetluje, ale myslim, ze ked som sem prisla a kratko po tom to tu bol krajsi priestor boli aj ostrejsie vymeny nazorov, ale na vyvazenie aj omnoho srdecnejsich momentov
@lafiziq To chápem, mne tiež to vadí, i keď s nikým nemám nejaký otvorený konflikt, ale vadí mi správanie sa podaktorých :/ Ale tak to je asi aj v živote.
@warble Tiež som tu často asi len zo zotrvačnosti, zďaleka to nie je tak intenzívne, ako kedysi. Ja som tu od roku 2007 a najviac som bola aktívna prvé 3 roky (najmä vtedy keď boli CSSká)... A teda ja celkom tú vrúcnosť aj cítim, mám napr. kopu milých správ, na ktoré som za posledné obdobie neodpovedala. Ale to len preto, že ja nie som zvyknutá na dopisovanie si Veľmi odpísať chcem, lenže to stále odkladám :/
Ak to bude náhodou čítať niekto, komu som veľmi dlho neodpísala, tak je mi to naozaj úprimne ľúto a určite sa na to chystám.
Pravdupovediac, nikdy som to tu nejak nemal rád, ale bolo to vždy super na odfiltrovanie sa od reality. A zas aj veľa vecí som tu svojim pôsobením získal (ale i stratil).
@torpedo08 Torpi, takto sa ťa opýtam, ktorú zo svojich mileniek máš najradšej, ľavú, pravú, v plastovej fľaši, Emmu alebo Ninku, a a poprosím aj presné poradie.
@ninkabezpinka To bola asi reakcia na @10 , však? Ďakujem moc Aj keď ja si to vyčítam veľmi, lebo si tie správy hrozne vážim.
...Ale prosím zahlasuj! Aj teba s to týka!
@azizi áno, áno,vždy, keď to nepíšem na noťase, ale na mobile, tak pri rolovaní naležato nevidím na čísla komentov tak dobre ako na stojato, ale @12 preto, že súhlasím s tým, že súhlasíš
1. Ninka
2. ľavačka
3. pravačka
4. Emma
5. plastic princess, tzv. PetAnča ... necnie sa ti za ňou, predsa len ste strávili spolu radostné detstvo, pubertu, dlhé roky to boli a ty ju takto odvrhneš? No neviem, neviem, zdravý človek si dá trošku
alebo aj trošku viac hot trošku:
a potom sa z toho ide domov vyspať. Veď si robieval to isté, čo všetci ostatní, či viac, či menej, každý, koľko vydrží, prípadne ako potrebuje zapiť žiaľ a smútok, ale aj radosť a veselosť. Na zdravie, idem si uľáť Veľkonočný vajčák, som babke kúpila až po sviatkoch, ale mali teraz v Lidle v akcii. Mňam, mňam!
@torpedo08 ale ja zasa plne chápem a kvitujem, tieto eko snahy sú najs, Eddie prešiel from plastic na živé mäsko, Nina, ľavá, Emma, pravá, stíhaš TO a SEBA SA utierať?!? Myslím teraz pot, lebo pri toľkej fyzickej aktiite by jedného klepla pepka, dúfam, že si v top kondícii a všetky štyri milenky dostanú každá, čo potrebuje. Ako sa má naša Hermína Hermiona?
@torpedo08 za chvíľu ti aj Boris Kollár bude ťažko závidieť, sa tam pekne zadrbal v tom parláči, preberáš jeho úlohu. Devy samé skáču do postele aj do náruče, normálne závidím, aj ja chcem byť švárny chlap ako ty!
@torpedo08 Čo si pil, Torpil?!? Čítaj ešte raz, kde tam vidíš, že som chuop? Devy TEBE TI TORPIMU samé skáču do postele aj do náruče, normálne TEBE TI TORPIMU závidím, aj ja chcem byť švárny chlap ako ty! ... aby som si mohla užívať so 100 viac frajerkami ako Boris Kollár. Alebo presedlám z MONO na BI! Budem ľúbiť aj dievčatá. Smiem?
@torpedo08 smiem všetko, aj toto, veď Azizka má tým pádom najdiskutovanejšie fórum a veľa klikov a textu a komentov, tak potom aj najúspešnejšie za celý mesiac. Aj ja chcem také!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no i tak mam pocit, ze teraz sme si tu uz vsetci tak nejak "cudzi" , tazko sa to vysvetluje, ale myslim, ze ked som sem prisla a kratko po tom to tu bol krajsi priestor boli aj ostrejsie vymeny nazorov, ale na vyvazenie aj omnoho srdecnejsich momentov
Ak to bude náhodou čítať niekto, komu som veľmi dlho neodpísala, tak je mi to naozaj úprimne ľúto a určite sa na to chystám.
...Ale prosím zahlasuj! Aj teba s to týka!
1. Ninka
2. ľavačka
3. pravačka
4. Emma
5. plastic princess, tzv. PetAnča ... necnie sa ti za ňou, predsa len ste strávili spolu radostné detstvo, pubertu, dlhé roky to boli a ty ju takto odvrhneš? No neviem, neviem, zdravý človek si dá trošku
alebo aj trošku viac hot trošku:
a potom sa z toho ide domov vyspať. Veď si robieval to isté, čo všetci ostatní, či viac, či menej, každý, koľko vydrží, prípadne ako potrebuje zapiť žiaľ a smútok, ale aj radosť a veselosť. Na zdravie, idem si uľáť Veľkonočný vajčák, som babke kúpila až po sviatkoch, ale mali teraz v Lidle v akcii. Mňam, mňam!