Podla mna ma Lady GaGa super pesnicky .... teraz ma v USA tour.... a predskokanov jej robia Cinema Bizarre (ale pochybujem ze niekto vie o kom kecam, ked vacsina ani nevie kto je Lady Gaga xD)....
Lepsie ako tie nase slovenske trosky. Minimalne jej treba uznat ze ten jej Poker Face sa vysplhal na prve miesto nemeckej a anglickej hitparady. Neviem kedy sa tam dostane Smatanova, Knechtova, Misha a podobne (s)hitmakerky.
nemozem povedat ze uplne nie. nemozem jej upriet tu zaujimavu choreografiu. ona si zalozila tie klipy na tom ze je taka umela a premalovana, ale nie je to take zle. na druhej strane, nie je to moj styl hudby
NO jej style zrovna nemusím...a jej songy su tiež dosť diskofilné ale komu sa pači tak vpohode a nič proti nej nemám...a ked potrebujem takú hudbu tak kludne
ja som si myslela,ze v hudbe ide o hudbu, a nie o to ake ma kto vlasy alebo ako sa maluje.... a ze nevie spievat?? skute si vypocut poker face acoustic version, a bola by som zvedava kto z vas by to tak zaspieval... a @14 ma pravdu..
a ano, mam 14, a co?? aspon si uzivam zivot kym mozem
lady gaga je asi jedina ktora si uvedomila akim sposobom hudbi ma zaposobit na ludi a hlavne na svetove rebricki.jej hudbu nemam rada nicim ma neprekvapila iba ma prekvapila ako dlho sa drzi zubami aj nehtami vsetkich svetovich rebrickou a zda sa ze kopu ostatnich konkurentou sa dalo richlo do prace abi ju porayili vet preto tu mame round round od flo ridi.sice sa najde este zopar fanusikou co jej posielaju sms do rebrickou vo worl charte skoncila na 18 mieste.ale z albumu sa do radii dostavaju dalse hiti takze gaga nas bude prenasledovat este cele leto.NNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ja o nej viem len ze ma prezyvku ako moja spoluziacka... GAGA
ale inak sa mi nepáči
Inak na diskach sa dost dobre dancuje na jej hitovky
a je aj dost fesna
ale to je vlastne zakoktana britney spears
a ano, mam 14, a co?? aspon si uzivam zivot kym mozem