Trochu mi chýba možnosť zakladať fóra a ankety, písať blogy, pridávať fotky, písať stavy a odkazy, taktiež škoda, že už sa nedá kamarátiť ani fanúšikovať, ale rýchly je poriadne, to hej!
podla mna je rychly len preto ze vsetci zrazu prestali s tymi CSSkami alebo mozno aj nie, mala som fx z informatiky... v kazdom pripade zmena cerveneho napisu je slubna!
ľudia vy ste strašne jebnutí. všimnite si možnosť 4. Ako by mohla byť založená táto anketa z nového birdzu, keď tam možnosť zakladanie ankiet chýba. ajajjáááj, srandičky, že už fičí nový birdz si z vás niekto porobkal.. a choďte reštarnúť kompy všetci
Inak musim zaklopat...birdz mi dnes este ani raz nesekol (doplnim este to ze vcelku rychlo sa mi nacitava) .... pokial to je ta zmena tak mne to bohato staci a som rad
@sugy1 podľa mňa hej! admini musia držať spolu! a keby nemám žiadneho adminského kamaráta tak komu by som sa sťažovala, ako ma nikto nemá rád lebo som admin (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
tiež neviem
mna jebne! ono to funguje!prvy krat v zivote!
Pozerám sa a žiadne zmeny tu nemám.
len niesom si sity, či ...to fakt si ho resetla, či si rbois srandu?
aplikacia.. stahujte
keby som nebol lenivé hovádko, tak spravím screenshot
(dufam, ze to maju aspon tak poriesene, ze nie su uplny amateriy a len prepisuju FTP a DB
Predsa len zmena v rychlosti uz sa prejavila dost citelne
lol, vy ste si fakt reštartovali kompy všetci do jedného ?
dakujem @tomas