neuvažuje sa o verzii pre mobil? napr. m.birdz.sk? stará verzia mala 120-180kb na stránku s minimalnou grafikou čo bolo dosť kruté na €, u tejto novej mi to zas načíta iba ten vrchný panel a koniec.
suhlasim ze je to neprehladne.. v mojom birdzi mam aj ludi ktorym som fanusik co som dost ze nechcela a zahadzuju mi na stene ludi ktori ma zaujimali viacej..
+ tie tsky su zvlastne, nemam v nich ani smajlikov ani stare spravy..
hnus. chudaci chceli vylepsit, ale prepocitali sa . tolko spekulovali, az to dopadlo, ako to dopadlo. pripomina mi to nasich hokejistov. tiez vela spekuluju, kombinuju a potom to poseru.
isté farebné kombinácie sa mi nepáčia lebo to nie je pekne vidieť, smajlíci budú nový takže to je v pohode, páči sa mi že sa vrátila tá šípka dole nemusím hodinu točiť kolečkom keď sa chcem vrátiť neni som si istý či stĺpček: všetko možné, stavy, fotky, blogy... nefunguje správne :/
@tomas Ako určite Ťa treba pochváliť (aj aj tích, ktorí Ti možno pomáhali za pekne odvedenú prácu, lebo Tie kódy to nie je ľahká záležitosť
mne osobne je to jedno aký je tu dizajn, hlavná vec, že na webkách je to rovnaké a určite si zvykneme ešte by to trebalo doriešiť ten detail s kategóriami blogov, keď kliknem na úvahy aby sa zobrazili len úvahy a tak...
keď napríklad z fóra chcem napísať niekomu správu (žltá obáločka), zobrazí sa tá tabulečka atď.. no keď sa chcem vrátiť naspäť tak ma to vráti úplne mimo, nie tam odkiaľ som to písal.. :/
@malapohroma vrátili sme to naspäť, asi fakt nemalo dôvod spájať Kamaráti+Obľúbení, vrátili sme to do tej podoby ako to bolo dovčera, čiže dve záložky - Kamaráti a Obľúbení oddelene (a Reakcie tiež oddelene).
@tomas - treba ťa pochváliť, je vidieť, že si na tom makal a zrejme nie sám, tak pochvala aj pre spolupracovníkov vyzerá to celkom pekne, zatiaľ to tu všetko iba skúšam... zopár chybičiek som postrehla, to by sa ešte mohlo dotiahnuť
- chýbajú smajlíci (ale kde som čítala, že aj tí budú a dokonca úplne noví) a postrádam aj možnosť pozrieť si predošlé správy, ktoré som si s niekým vymieňala
- v blogoch by som ocenila funkciu, že keď u niekoho kliknem na ÚVAHY, tak sa mi naozaj zobrazia IBA úvahy
- veľmi sa mi páči návrat tagového mraku, či ako sa to volalo predtým, ja totiž tagujem každý blog, jak malé decko
- oceňujem aj šípku dole - tá mi tiež predtým chýbala
to sú len také základné, čo som si teraz všimla... budeme si proste musieť zvyknúť
Páči sa, čo sa týka dizajnu, už som ti to písala, ako sa mi to vidí, aj do TSky @tomas Ale ešte pripomienka:
Na Mojom Birdze je naozaj neprehľadné, kde kto komentuje čo... tie malinkaté písmenká, že niekto komentuje nejaké fórum, respektíve, niekoho stav, to mi vadí... Pretože ja si komentáre ľudí na Mojom Birdze rada čítam "v kontexte"... teda že ak si nevšimnem, že písal tento koment ku niečomu zaujímavému (napríklad ku zajkovu fóru a tak , tak to preskočím, vôbec si to nepozriem... ten malý šedý riadoček by mal byť väčší a prehľadnejší, možno rozčlenený, že "pridal koment k stavu" obyčajným menším a zvyšok, napr. "páči sa mi nový birdz. dúfam, že sa bude páčiť 90% Birdzákom" by mohlo byť kurzívou, či polotučne, nejaké odlíšenie, aby to človeku tak jemne, nevtieravo udrelo do očí...
Ale rozhodne nie takéto maličké!! To mi oprav a budem spokojná
dizajn je fajn, akurát by birdzu prospeli aj trošku iné zmeny, ako dizajnové...
a ešte k tomuto, že na webke je staré menu, kde po kliknutí napr na špeciály, alebo video sa zobrazia tieto sekcie v starom dizajne... čiže stále je to nejednotné, to by sa mohlo tiež odladiť..
tie farby mi hlavne až tak nesedia, ťahá mi to oči (a zas mi chýba ten modrý okraj ako minule, keď zmizol )
- no zaujímalo by ma, či bude aj archív TS-iek a kalendár v blogoch, lebo to zmizlo...
- neviem, či len mne nezobrazuje fotky pri komentároch, ale asi ani to už nebude
- trochu škoda, že reakcie na mňa sa mi nezaradia do môjho birdzu, ale tak nevadí, zvyknem si, ako aj na to, že na webku sa teraz dostanem z opačného konca lišty
- páči sa mi, že si môžem zmeniť popis nálepiek v správach, len mi to akosi nefunguje zatiaľ
- a hej, pridávam sa @32 + sarah sa akosi nevošla do bublinky, má príliš dlhý nick
inak sa mi to páči, je to síce menšie a užšie, ale veľmi dobré
a nenormálne ma rozosmialo v TS "Prázdnuo tu je, nepopíšes?"
@snehovavlocka ak hľadáš "nick" tak hľadá aj v texte správy, ak hľadáš "od:nick" tak hľadá správy od toho nicku (ale to fungovalo aj predtým), tá funkčnosť je zachovaná.
aj áno, páči sa mi hlavne to, že sa to logo zmenšilo, ale ani starý birdz nebol škaredý, tento mi príde trochu modernejší, nemôžem ale povedať, že by nebol pekný.
ked idem na niekoho webku a idem mu akoze poslat TS cez tu ikonku spravy vedla jeho avataru alebo pri avataroch ludi co komentuju niečo, nehodi ma to do novej spravy ale do dorucenych to tak ma byt?
@tomas preco ked som si dal lejbl na TSku a teraz checkujem dorucene, tak ten lejbl sice je stale k tej-ktorej sprave priradeny, ale zobrazi sa mi az ked na nu kliknem?
@tomas treba ešte prerobiť webky, nech ma zbytočne nehádže po kliknutí na "špeciály" do starého dizajnu a tuším, že videá sú takisto kaputt, takže buď ich opraviť alebo nech sa kompletne zmažú všetky videá, ktoré sa tu kedy uploadli, nech je to spravodlivé... jednoducho povedané, ešte máš čo robiť, aby to bolo konečne všetko tak ako má byť, ale na začiatok to stačí
@tomas a inak v blogoch už od neviem kedy sa mi zdá, že "najčítanejšie" a "kvalitné" blogy sú stále rovnaké, takže treba to opraviť, nech tie rebríčky nie sú identické...
a ako tak teraz na to všetko pomaly a isto pozerám... ach jaj... niekde je starý dizajn, niekde je nový... no proste hotový mišung... ale pochybujem, že tu niekedy na birdzi bude VŠETKO fungovať tak ako má, to by už birdz asi nebol birdzom
a ešte k tomuto dizajnu... dosť fádne na môj vkus... vôbec nemám ten pocit, že by sa mi mal páčiť viac ako to bolo niekde tvrdené...
nepaci sa mi horny panel, vyzera ako by bol z fuckbuku, nepaci sa mi ze zmizlo x-ko na odhlasenie, a teraz mame odhlasenie ako na fb. a nepaci sa mi ze na moju webku nemam preklik pri spravach, ale zase len v tom menu z fb. a cely ten horny panel je taky.... ja neviem, suchy?
celkovy vzhlad sa celkom da.... aj ked nemozem povedat zeby ma niecim ohuril
a este sa mi nepaci ta veta, ked si otvorim TS a naboku ukaze jeho posledny status, tak tam ze "co riesi....(nick osoby)" ako to s tymi statusmi je fajn napad, ale nenavidim slovo riesit
uf ,je tu veľa chybičiek ...ako TS ,nápoveda a pod ..a plus to "odhlásiť sa " je ako na FB -nepáči sa mi to ....a webky majú starý design tie sa nezmenili a čo sa týka prehľadnosti-no comment ..nevyznám sa v tom
"Kreslíme nové smajlíky, aby fungovali aj na tmavom pozadí webky a aby boli proste novšie. Tie staré idú do dôchodku. Nové smajlíky už čoskoro na BIRDZi."
Skvelé, teraz mi to ledva načíta. Keď sa robí nejaká sociálna stránka, treba myslieť aj na ľudí, ktorí majú pomalý internet. Aspoň tam dajte možnosť si vybrať medzi starým a novým -.-;
A to mysíš vážne,že sa zrušili TOP fotky na hlavnej ?! Dufam že to je len v Beta,a dá sa to naspäť, ked tam su fora aj blogy,tak prečo nemohli ostať aj fotky...
No ked som to tu zapla, tak na okamih som mala pocit, že som omylom hodila do názvu niečo iné ale, na druhý pohľad sa mi to tu páči, a ešte je aj tretí pohľad- z toho som zistila, že to ide pomaly a nevyznám sa tu, ale myslím, že časom sa aj to upraví
nechcem byť nevďačný ale nemuseli ste to meniť. Ako prekvapko stačilo vyriešiť problémy starého birdzu a ten by nám aj stačil. Ale keď už ste si dali prácu, tak buďme vďačný a uvidíme čo ste na nás našili
mne sa to paci a ten modry vtak twitterak je tak chutny
paci sa mi ze sa ta horna lista posuva a je vzdy navrchu, aj pri otvorenej TS aktualny stav toho kto mi pise, paci sa mi ze sa daju menit farby nalepok na TS...akurat sa mi zda byt to horne logo nejake male a vyhladavanie by nemuselo byt cez google
Ten stred mohol ostat pri svojej povodnej sirke. Zatial to naozaj vyzera ako beta verzia . . . oprasena zo suflika. Zatial chaoticke neprehladne a take dake retro.
chcel by som sa spytat ci je novy birdz nejak obmedzeny co sa tyka prehliadacov..pretoze mi nejde zobrazit forum..teda vidim forum ale ked kliknem na danu temu tak uz nic nevidim iked je tam napisane ze je tam xy komentov..
Mne sa to fakt nepaci.... ale zvyknem si lebo to tu mam rad. Len nechapem , preco bolo nutne menit nieco co uz dobre bolo.... toto sa vacsej polovici paci , mensej nie (podla grafu), ale stary birdz sa pacil vsetkym....
novy birdz vyzera ako FB... ale sranda je ta, ze Abaffy pri navrhovani BZ kopiraciou FB okrem klasickych chyb FB pridal aj svoje a tak z BZ urobil nepouzitelnu kopiu FB s nechutnym dizajnom a funkcnostou porovnatelnou s drevenym bicyklom... Ono to sice jazdi, ale jazda na tom je skor trest, ako radost...
@tomas je to hroza a hoc som necakal nic valne a netesil som sa, aj napriek tomu si ma prekvapil- cakal so viac napaditosti a prepracovanosti, viac novych funkcnych zmien a namiesto toho som tu nasiel pseudo facebook, jeho parodiu, alebo neviem ako inak by som to este pomerne slusne nazval bez toho, aby som nebol vulgarny.
@tomas kedy budeš zase prerábať birdz? no lebo ako čakala som tak trochu niečo originálne nie facebook+birdz=nuda... no a začni pracovať na novom birdz.
mne vadí jedine že pri TS nevidím čo som písal predtým a jee to dosť otravné preklikávať sa medzi odoslanými a prijatými stále dokola ale inak to vyzerá moc dobre
@tomas ja by som napriklad chcela vediet, preco je pri prispevkoch do fora kilometer miesta vpravo (podotykam, ze nevyuziteho) a komentare su natlacene do obdlznicka 4x2 cm...
@minora chcel by som, aby viac vynikali samotní používatelia a ich tvorba, aby nebol "pestrofarebný birdz", ale aby v jednoduchom birdzi boli "pestrofarební používatelia". Lebo ľudia sú podstatní...
1. zrušiť tie statusy (jediné na čo sú je že si každý si myslí že je niečo viac ak má Zázrak, Megahviezdu a tak ... všetci sme si rovní takže preč s tým.) Nech ostanú len čestné tituly lebo tie si užívatelia nazaj zaslúžili.
2. SPustiť video to je v mojom prípade jasné
3.Prerobiť na nový dizajn všetko (nachádzam starý dizajn a nepáči sa mi to buď nový alebo starý ale nie na jednej stránke taký a na druhej taký a myslím tým napr. blogy, časák...)
akoby taký mix facebooku a twittera ale na zvládnuteľnej úrovni.... už viac to nefacebookujte a netwitterujte /posledné dve slová sú výborným príkladom okazionalizmov = prof.deformácia, v stredu zápočet z lexikológie/
prvý podarený redesign Birdzu za dlhúúú dobu. k spokojnosti mi chýba len jeho DOKONČENIE (najviac zo všetkého mi na Birdzi vadilo vždy to, že pomaly každá stránka má iný design a redesigny spravidla nikdy neboli riadne dokončené) a odstránenie toho šibnutého nápisu BETA z loga. Inak si myslím, že je to konečne celkom úhľadné a prehľadné.
No a ten vtáčik napravo s bublinou by mohol byť vypnuteľný, alebo aspoň zobrazovaný len na hlavnej stránke. Vlastne by som dal preč úplne, nechápem, na čo sociálna sieť potrebuje meniny a pranostiky, to bolo moderné pred 5 rokmi, keď bol webdesign v plienkach.
Jeee, vyrábajú sa noví smajlíci Práve si uvedomujem, že sa mi tu fakt páči, konečne žiadna zbytočná grafika, konečne nejaký ucelený a zmysluplný koncept stránky. Síce to všetko pôsobí trochu infantilne, ale aj tak - Tomáš, skvelá práca.
...tá modrá pevná lista hore, je úplne že VÝBORNÁ ! a súhlasím, že logo Birdzu by mohlo byť o niečo väčšie. Mám rád zmeny pokliaľ smerujú k lepšiemu a napriek tomu, že nová farebnosť nelahodí môjmu oku, sa mi novinky páčia.
oné teraz som si všimla..čo je tam ten chlapec a dievča na tej úvodnej stránke..tak nerozumiem prečo drží to dievča v rukách stoličku..vyzerá ako by ho chcela ňou ovaliť ..ale inak som nezmenila názor, stále sa mi nový birdz páči
Vadí mi, že keď som na niekoho webke, nemôžem sa hneď prekliknúť do fóra. Chýba mi tam proste tá horná lišta, menu, ktoré bolo absolútne neprakticky presunuté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
182 komentov
A mali by sa k tomu novému podla mňa doladiť aj webky.
A to "odhlasiť sa" ... vadí mi to aj na fb že je to skryté,a ešte aj tu sa to skrylo,malé Xko niekde v rohu by podla mňa neuškodilo.
A lepšie si to prezriem doma,lebo tu v škole je blbe rozlišenie
A ked je už spraveny ten novy vrch,tak by v nom mohla byt aj automaticka aktualizacia,aby som hned videl že mám tsku
+ tie tsky su zvlastne, nemam v nich ani smajlikov ani stare spravy..
a ten vektorový fták mi neni sympatický taký.. do detskej izby nie na web
...nechápem prečo vždy, keď je staaránka dobrá, ľudia si zvyknú, tak ju musia furt nejak meniť.
Viď pokec, myspace... :/
mne osobne je to jedno aký je tu dizajn, hlavná vec, že na webkách je to rovnaké a určite si zvykneme ešte by to trebalo doriešiť ten detail s kategóriami blogov, keď kliknem na úvahy aby sa zobrazili len úvahy a tak...
- chýba mi posledná reakcia vpravo vo fore plus top diskusie - určite by som to využil viac ako to čo tam je teraz
- v správach sa stále nedá vyhľadávať vo všetkých, staršie správy nejdú zobraziť
- mohol by byť označený autor diskusie, ako to bývalo, ked prispel do vlastného fóra
keď napríklad z fóra chcem napísať niekomu správu (žltá obáločka), zobrazí sa tá tabulečka atď.. no keď sa chcem vrátiť naspäť tak ma to vráti úplne mimo, nie tam odkiaľ som to písal.. :/
- chýbajú smajlíci (ale kde som čítala, že aj tí budú a dokonca úplne noví) a postrádam aj možnosť pozrieť si predošlé správy, ktoré som si s niekým vymieňala
- v blogoch by som ocenila funkciu, že keď u niekoho kliknem na ÚVAHY, tak sa mi naozaj zobrazia IBA úvahy
- veľmi sa mi páči návrat tagového mraku, či ako sa to volalo predtým, ja totiž tagujem každý blog, jak malé decko
- oceňujem aj šípku dole - tá mi tiež predtým chýbala
to sú len také základné, čo som si teraz všimla... budeme si proste musieť zvyknúť
Na Mojom Birdze je naozaj neprehľadné, kde kto komentuje čo... tie malinkaté písmenká, že niekto komentuje nejaké fórum, respektíve, niekoho stav, to mi vadí... Pretože ja si komentáre ľudí na Mojom Birdze rada čítam "v kontexte"... teda že ak si nevšimnem, že písal tento koment ku niečomu zaujímavému (napríklad ku zajkovu fóru a tak , tak to preskočím, vôbec si to nepozriem... ten malý šedý riadoček by mal byť väčší a prehľadnejší, možno rozčlenený, že "pridal koment k stavu" obyčajným menším a zvyšok, napr. "páči sa mi nový birdz. dúfam, že sa bude páčiť 90% Birdzákom" by mohlo byť kurzívou, či polotučne, nejaké odlíšenie, aby to človeku tak jemne, nevtieravo udrelo do očí...
Ale rozhodne nie takéto maličké!! To mi oprav a budem spokojná
a ešte k tomuto, že na webke je staré menu, kde po kliknutí napr na špeciály, alebo video sa zobrazia tieto sekcie v starom dizajne... čiže stále je to nejednotné, to by sa mohlo tiež odladiť..
- no zaujímalo by ma, či bude aj archív TS-iek a kalendár v blogoch, lebo to zmizlo...
- neviem, či len mne nezobrazuje fotky pri komentároch, ale asi ani to už nebude
- trochu škoda, že reakcie na mňa sa mi nezaradia do môjho birdzu, ale tak nevadí, zvyknem si, ako aj na to, že na webku sa teraz dostanem z opačného konca lišty
- páči sa mi, že si môžem zmeniť popis nálepiek v správach, len mi to akosi nefunguje zatiaľ
- a hej, pridávam sa @32 + sarah sa akosi nevošla do bublinky, má príliš dlhý nick
inak sa mi to páči, je to síce menšie a užšie, ale veľmi dobré
a nenormálne ma rozosmialo v TS "Prázdnuo tu je, nepopíšes?"
to si nemusim potom ani znacit
a ako tak teraz na to všetko pomaly a isto pozerám... ach jaj... niekde je starý dizajn, niekde je nový... no proste hotový mišung... ale pochybujem, že tu niekedy na birdzi bude VŠETKO fungovať tak ako má, to by už birdz asi nebol birdzom
a ešte k tomuto dizajnu... dosť fádne na môj vkus... vôbec nemám ten pocit, že by sa mi mal páčiť viac ako to bolo niekde tvrdené...
no nič, viac to už neriešim
celkovy vzhlad sa celkom da.... aj ked nemozem povedat zeby ma niecim ohuril
ale vzdy ide len o zvyk, si myslim.
neviem čo znamená to hore že:birdz beta
a je to tu troš neprehľadné,ale no čo už budem si musieť zvyknúť
ale vtáčik je super!
moj birdz ma krpate pismenka tsky su male a na zvysok sa budem stazovat ked to cele prejdem
A inak super, len možno by to chcelo trochu väčšie logo...
- prázdna stránka, nič to nezobrazuje
vpravo dole v TSkách to je... som spokojná
Prečo sa nedaju písať stavy na hlavnej? Prečo len na nástenke?
A TSky su strašne malým písmom...
Mne sa to ako lubi ale radšej by som riešila aby sa dalo pridávať fotky po viacerých a aby šli pridávať aj videá.
Ináč akože fajn, peknééé
KDE V PICI SU "REAKCIE NA MNA"?! asi prijebava na hlavu tuna ludom neschopnym
pod domcekom mas take ze cely birdz, potom v ramceku asi budu kamarati, oblubeni, REAKCIE, tajne spravy
ci ty mas nejaky iny birdz ako ja?
paci sa mi ze sa ta horna lista posuva a je vzdy navrchu, aj pri otvorenej TS aktualny stav toho kto mi pise, paci sa mi ze sa daju menit farby nalepok na TS...akurat sa mi zda byt to horne logo nejake male a vyhladavanie by nemuselo byt cez google
@tomas je to hroza a hoc som necakal nic valne a netesil som sa, aj napriek tomu si ma prekvapil- cakal so viac napaditosti a prepracovanosti, viac novych funkcnych zmien a namiesto toho som tu nasiel pseudo facebook, jeho parodiu, alebo neviem ako inak by som to este pomerne slusne nazval bez toho, aby som nebol vulgarny.
proste si z toho nerob príliš ťažkú hlavu
1. zrušiť tie statusy (jediné na čo sú je že si každý si myslí že je niečo viac ak má Zázrak, Megahviezdu a tak ... všetci sme si rovní takže preč s tým.) Nech ostanú len čestné tituly lebo tie si užívatelia nazaj zaslúžili.
2. SPustiť video to je v mojom prípade jasné
3.Prerobiť na nový dizajn všetko (nachádzam starý dizajn a nepáči sa mi to buď nový alebo starý ale nie na jednej stránke taký a na druhej taký a myslím tým napr. blogy, časák...)
1. to ešte tie statusy niekoho trápia? veď to má len minimálnu informačnú hodnotu. myslím si že minimum ľudí záleží na tom, aký majú status.
2. presúva sa na nové servery (bolo oddelené od birdzu)
3. zajtra/pozajtra
keby takéto odpovede dávali všetky Supporty na svete... tak je to super