je super este nech sa dorobia veci co niekomu nejdu cize pridavanie priatelov , hlasovanie v anketach a ciery cez obrazovku konecne sa s tym zacalo nieco robit
@die neboj, testujeme novú funkčnosť (napr. upozorňovátko adminovi, páči/nepáči hviezdičky na vrchu)... a podľa toho ako budete hlasovať o fórach, bude BIRDZ odporúčať, resp. automaticky skrývať niektoré témy... Tieto "výpočty" testujeme na fóre, ak sa osvedčia, tak sa zapnú všade spolu s novou verziou, kde je veľa chýb opravených.
@tomas musím povedať že tentoraz vyzerá všetko super aj keď stále fungujem len cez mobil ale šlape to parádne.Len jedna vec mi vadí,že ma to stále odhlasuje keď opustím stránku .Voľakedy mi to nerobilo a bol som trvalo prihlásený.
@blacktears lebo je to tema ktora je DNES najcitanejsia/najkomentovanejsia a tak si drzi miesto TOHO dna.. ktori je temou dna.. moze tam byt aj tema dna s pred roka... ak si niekto spomenie ze daco bolo a zacne to tam riesit zas
@freedomko o tom, ze ci je najcitanejsia sa nebudem hadat, lebo nevidim tu ziadne pocitadlo zobrazeni za tento den, ale najkomentovanejsia urcite nie, kedze su tu prispevky len nas dvoch plus mozno dake hlasy, ale tiez sa mi nezda, ze by ich nejak vela pribudlo
@freedomko a este k tomu je to v sekcii Nove a tam to urcite nepatri, ci fora (alebo aj vsetko ostatne) nemaju casovy limit? (napriklad, ze v sekcii Nove sa mozu drzat len 24 hodin)
@blacktears ale tak nie každý sem chodí každý deň, tak myšlienka asi bola, že až sem prídu, mohlo by ich to zaujímať, tak nech to tam chvíľu ostane (ale hej, mohlo sa to nazvať inak ako téma dňa)
@anzu keby to @freedomko vysvetli takto a nerobil tu zo mna blba (strasne nemam rad toho zmurkajuceho smajlika) tak to beriem, respektive dana anketa mala byt vypichnuta na hornu listu, alebo niekam inam a nemala sa nachadzat medzi Novymi forami v teme dna
uz to dajte do riti odtialto prosim vas! ja neviem aky je rozdiel medzi novym a starym vzhladom, lebo mam mizerny zmysel pre vsimanie si detailov a netesi ma to. Tak mi to nepripominajte uz!
@freedomko mne to netreba vysvetlovat. nanestastie mi je to v podstate jedno. avsak forum je uz strasne dlho a chyba birdzu bola v tom, ze sa vsetko robi ciastkovo a potom tie prieluky su strasne vyrazne. /taktiez necakam, ze sa to do zajtra spravim, ale uz sa na to tesim, lebo to bude konecne fajn/
KO-NEČ-NE nejaká zmysluplná anketa pomedzi tie vsetky sexualne a blbe a akoze vtipne! Konecne jedna seriozna vec! Ano, som rad, ze sa to tu meni, ze je snaha o inovaciu a ze to tu nespí. Super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
To "zareaguj" je super,pridáš to aj do normalnych diskusií že? Lebo je to len v anketách.
išiel som ti písať odkaz,ale tu si to asi skôr všimneš
a ešte,nechceš nejak oddeliť tuto v diskusiach "otázku"-prvy prispevok zakladatela? lebo takto to vyzera nejak spolu moc.
(mimochodom,kde sa zasekli noví smajlíci? do noveho fora by sa hodili )
:3
Ale @pubertslatinocelny budem stejně vždy písať ručne.
len mi pripadá, že celý BIRDZ má taký nejednotný vzhľad
ale nesťažujem sa... to fórum mi dvihlo náladu
ešte tie smajlíky... a budem na 10000% spokojná
"...............pridala používateľka freedomko" ?????
(Popis pri najkrajnejšej hviezdičke vpravo je dúfam preklep, a nie vtip v štádiu pokusu.)
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
inak nenávidím zmeny
trochu mi chýbajú tie posledné komentáre na pravo keď otvorím sekciu a reakcie na mňa
prečo musia všetky moje obľúbené weby meniť dizajn? Človek si raz na niečo zvykne a má to rád preto, ako to vyzerá
Nič neostalo nové. Nič!
a
@tomas gratulujem k fanúškovskej 300vke
@tomas jediné čo by som zmenila .. teda.. zvýraznila by som prvý koment v Diskusii Inak páči sa
Ja už si fakt asi ani nepamätám
ale inak je to v pohode ja si stary vzhlad nepamatam.. len mi trocha chyba bublina co vyskakuje pri nicku
ale vacsina z nas pracujucich tu na zlepsovani birdzu ma maturu alebo skuskove alebo inu pracu
par dni a verim ze sa zacne makat vo velkom
chodim sem malo, tak ani neviem, ze sa daco zmenilo
staci opravit bugy, zrusit PODSTRANKA JE FUC a podobne srandy, ktore sa maju riesit skor nez nepodstatny dizajn, ktory bol aj tak dobry..
@pubertslatinocelny
obidvaja tu len múdro vravíte, staviam sa za vaše slová