Inak moj osobny nazor na tuto temu znie: Mne sa paci ked dostavam oral, ale radsej ho davam, aj ked teraz momentalne neni komu ale to nevadi, tak keby nejaka mala zaujem staci sa ozvat
takze budem asi jediny ale mne sa oralny sex nepaci ,teda ked moja priatelka mi ho robi .Nie ze by som ho nemal uplne rad ale nemam taky pocit vzrusenia ako ked lezime radsej pri sebe a mazlime sa
Oral je krasne nieco.Je to predohra,hra a aj koniec komu ako!Ale najkrajsie je vzdy koniec to je jedno kto komu to roby...Ked dostavam ja oral najkrajsie je ked to vsetko prehltne na konci!!!Kto to ma rad-rada do konca?
POdla mna je to fajn.... len človek ma vedieť dokedy to uspokojuje partnera a kedy stačí.. potom je to ž len hmmm. proste nanič... Takže vyplíva s toho, že je to super, a možno preto to niekto nemá rad, že jeho partner je neskúsený a nevie ho tým urobiť... zaleží to od partnera a ký je v tom dobrý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Inak moj osobny nazor na tuto temu znie: Mne sa paci ked dostavam oral, ale radsej ho davam, aj ked teraz momentalne neni komu ale to nevadi, tak keby nejaka mala zaujem staci sa ozvat
ale zas neberte ma smrtelne vazne
Miska1987 áno vieme o drogách
A ja som myslel ze len strnastky newedia pisat..