Heh funguje to. Ale teda ten sa mi tiež omnoho viac páčil minulý. Tento namiesto previnilého výrazu na mňa pôsobí skôr ako "nechcel som byť zlý, ale proste to inak nešlo"
@kosmiklove Ja za to nemôžem vážne som sa snažila to sem vložiť inak, aj som ho vystrihla v skicári a uložila na rajce.net, ale bol úplne veľký, zdeformovaný. Naviac tiež by to šlo vyriešiť len odkazom. Taktiež som ho našla cez google, ale to keď som sem skúsila vložiť, tak bol zase hrozne miniatúrny, tu hľa
Nakoniec som sa ho pokúsila stiahnuť rovno z plochy, no ani to samozrejme nešlo. Tak som stratila trpezlivosť a vyriešila to takto. Asi keby tomu venujem ešte nejaký čas, tak by sa to nejak podarilo, ale som síce chorá a mám teraz času dosť, no už sa mi vážne nechcelo. A vôbec... Nie sú trápne
A teraz rozmýšľam, načo to tu vlastne všetko rozpisujem Nevadí, popojedem.
@torpedo08 No, vidíš! A ja sa permanentne kvôli niečomu cítim previnilo, takže by som ho sem vkladala každú chvíľku, keby vyzeral normálne (vlastne aj teraz, keďže sa cítim previnilo za to, že píšem, že normálne nevyzerá)
@torpedo08 To mi hovor! Dokonca sa mi viac krát stalo, keď mi kamaráti povedia, že sa nemám stále za všetko ospravedlňovať, tak zo mňa automaticky vyhŕkne "prepáč". ...Ale snažím sa na tom pracovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Minulý (hneď prvý na fotke v tomto odkaze) » birdz.sk/azizi/obrazok/k...
Nakoniec som sa ho pokúsila stiahnuť rovno z plochy, no ani to samozrejme nešlo. Tak som stratila trpezlivosť a vyriešila to takto. Asi keby tomu venujem ešte nejaký čas, tak by sa to nejak podarilo, ale som síce chorá a mám teraz času dosť, no už sa mi vážne nechcelo. A vôbec... Nie sú trápne
A teraz rozmýšľam, načo to tu vlastne všetko rozpisujem Nevadí, popojedem.