(Keby to bolo ako bravo, tak bude na titulnej stranke nejaky polonahy spevak, s titulkou "Ten a ten miluje inteligentne dievcata", vpravo nejaka Britney ako v Berline padla na bananovej supke, a k tomu informacia o tom, ze vo vnutri je plagat zo serialu Jericho)
@himynameismarek - ak si si vsimol nazov noveho casopisu je CASAK a nie "BIRDZ"...
@matus33 - neboj pokracovanie Miloty nie je jedina z noviniek, chceme aby CASAK (a vlastne aj BIRDZ.SK) bol taky pestry, aby nikto nemusel citat vsetko, ale aby si kazdy mohol a mal co vybrat... ved ani v telke nepozeras vsetko...
no neviem ako dopadne tá milota, dokončovať to po takom dlhom odklade kto vie či to bude ono (primitívny humor to nieje, prv si zistite ako vyzerá ten primitívny humor a až tak porovnávajte)
a tá titulka je úplne v pohode pôsobí to tak sviežo ako samotný birdz
ze mam otvorenu pusu jak ten chalan .. mimochodom kto to je ??? ta titulka celkom ujde ale asi mi daco unika.. hmmm nie je jedno ci je pekna alebo ne ved je vzdy iba zmensena a ulozena dade na boku stranky ci ee??? ale na to pokracovanie Miloty sa fakt tesim lebo sa mi tie pribehy lubili bola sice kurva ale bola to haluz citat
no...ani veľmi nie, naozaj to pripomína klasické teens časopisy, a aj keď je birdz pre mladých, možno by bodlo, keby na titulke boli ľudia z birdzu, je to časopis predsa o našej komunite...tak si môžme dovoliť byť na titulke , k tomu by sa radil aj rozhovor samozrejme, o niektorých sa už písalo, tak ja len tak ma to napadlo...
Hmm...tak vyzerá to zaujímavo..tá titulka...teším sa na všetko s tým s časákom spojené...lebo som tuz nový a veľa vecí mi ušlo...tak to dúfam dobehnem...
A Birdzáci na titulke...
To by sa mohlo aj nejakým online rozhovorom....skypeovať....alebo...len otázky....alebo...?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
(Keby to bolo ako bravo, tak bude na titulnej stranke nejaky polonahy spevak, s titulkou "Ten a ten miluje inteligentne dievcata", vpravo nejaka Britney ako v Berline padla na bananovej supke, a k tomu informacia o tom, ze vo vnutri je plagat zo serialu Jericho)
Btw, teším sa na pokračovanie Miloty!!
Hmm... primitívny humor to určite je, ale dobre sa to číta.
16. Nie si jediny
Veď práve, aj mne...
btw na Milotu sa teším najviac
Ja som to vedel!
A take tajnosti ste predomnou robili...
Chcem kopiu v TS!!! RYCHLO!!!
Ale ináč fajn, hlavne že konečne niečo nové
krása
Preboha, čo má spoločné s Mayom, kriste?
ja len ze necitam nic podobne
A ja nechcem pokračovanie miloty! Joj. Kto ju skade vyhrabal? (tu by pasoval plačúci smajlík ale neviem ako sa kresli slight_smile:
@matus33 - neboj pokracovanie Miloty nie je jedina z noviniek, chceme aby CASAK (a vlastne aj BIRDZ.SK) bol taky pestry, aby nikto nemusel citat vsetko, ale aby si kazdy mohol a mal co vybrat... ved ani v telke nepozeras vsetko...
všetkými svojimi molekulami.
ale... páči!! jednoznačne áno!
Dokonalejšie si to napísať nemohol
a tá titulka je úplne v pohode pôsobí to tak sviežo ako samotný birdz
Pekné
Podľa mňa je tam veľa prázdneho miesta...
fu kolko rokov to bude? 5?....to musi mat teraz aj par deti uz nie?
A Birdzáci na titulke...
To by sa mohlo aj nejakým online rozhovorom....skypeovať....alebo...len otázky....alebo...?????
A samozrejme nahrať to..a aby to bolo prístupné