Nie, tam je krásna. Ale posledné videoklipy sú príšerné. Môže byť ten song akokoľvek pekný, zvučný, ale ona to pokazí sebou.
Áno, bolo fajn keď s tým začala. Bola iná, obdivovaná, ale teraz to už je otrepané, že chce byť stále iná, horšia, škaredšia. Ale v skutočnosti je to pekná žena.
@uggla inak tiež si myslím že niekedy zo seba robi niečo..čudné..ale je to dobrý človek..ved vid co som aml ten blog ale bolo to aj na aktualitach ako sa z obamom stretla kvoli tomu teen co spachal samovrazdu...jamey redemayer sa volal tusim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Citujem" lepsie telo ako rihanna"
mesiac stará..aj tu sa ti zda hrozná?
Nie, tam je krásna. Ale posledné videoklipy sú príšerné. Môže byť ten song akokoľvek pekný, zvučný, ale ona to pokazí sebou.
Áno, bolo fajn keď s tým začala. Bola iná, obdivovaná, ale teraz to už je otrepané, že chce byť stále iná, horšia, škaredšia. Ale v skutočnosti je to pekná žena.
a co je na mojej webke fejkove? kazdemu okrem teba doslo ze ta zena naokolo ze to je gaga a nevydavams a za nu..nevadi niekomu tu pomalsie mysli..
@mm47 no ok
@bangbangboom
bol som von
ale ked som rpisiel som to chcel sem hodit..nuz nevydalo