Ako sa vám páči tieto typy dievčat ? Čo sa vám na tom páči a čo nie? Je to krasne alebo až prehnane vyumelkované? Zaujímali by ma názory ako dievčat tak chalanov. Chceli by ste takto vyzerať? Chceli by ste takú parnerku?
foto : » imgur.com/a/UquW5v...
Ja zďaleka nie som tak pekná... Ale zase nemám umelé pery, prsia, dokreslené obočie... No tvar tváre má inak super, aj bez prerábok ...Mne tam inak najprv vyskočila taká desne roztomilá mačička, ktorá vyšla z obalu od chipsov
Možno mám prehnané očakávania, no mne sa nepáči. Očividne má napichané pery a to jednoducho nie je môj typ. Mne stačí normálne dedinské dievča s dobrou dušou a nie dievča s dobrou plastickou chirurgičkou
Na tejto fotke vbc nie, ale keby sa celá umyla od toho mejkapu a stretli by sme sa niekde na túre zničení a upotení a rozumeli by sme si, tak by mi možno prišla veľmi krásna.
Ale takýto imidž sa mi asociuje s osobnosťou ktorá je mi nesympatická...
V podstate to wewo celkom vystihol. Na mna posoby velmi neprirodzene a tento typ vzhladu si ja spajam s mega povrchnostou, plytkostou a hlupostou. Co asi nutne nemusi byt uplne pravda, aspon nie zakazdym, ale ja to mam takto. Co su inak vlastnosti mne extremne nesympaticke. Takze preto mi pride doslova hnusna. Fakt by stacilo toho upravovania o dost menej. V podstate crty tvare ma celkom pekne, zenske.
A tak no minimálne čo som si všimol tak pery má botoxové alebo tak neprirodzene špúli, že to mne nejako moc nereže a už ma to ani nebere.. (asi sú botoxové podľa môjhi názoru) ...inak, no aj pekná je, ale vybrať si rozumom tak asi nie, lebo vyzerá, že nevie nič urobiť a len bude ďalšia influencerka na IG, pričom ja som úplne inak zameraný a nepožadujem za žiadúce sa všade fotiť a niečím vychvaľovať nad druhými..
@narazuvzdornaa 19
Veď a nemôže to byť ona, a len si sem chodí čeknúť, či je ten tuning v poriadku alebo treba ešte nejaké drobné úpravy? U chalanov (dievčat?), či sa im páči a u kočiek prípadne po radu, čo a hlavne ako vylepšiť?
Alebo to je nejaká svetovo, slovenskovo známa celebrita, len o nej neviem?
@gramofon dievča s dobrou plastickou chirurgičkou nemôže mať dobrú dušu?
podľa mňa je velmi pekná, ale no...aj plnšie pery sa uz dajú v dnešnej dobe spraviť tak aby človek nevyzeral ako kačica
@majmarad Ďakujem moc, vieš že mi to okrem rodiny ešte takýmito slovami asi nikto nikdy ani nepovedal, kto ma pozná osobne, okrem teraz teba? ...Zvlášť teraz keď som tak strašne schudla, vyzerám podľa mňa hrozne. Musím sa pokúsiť nejak znova pribrať. A znova sa začať starať o pleť (nemyslím samozrejme makeup - teraz už existujú aj cenovo veľmi dostupné séra a krémy, s ktorými po niekoľko mesačnom používaní ani žiaden makeup netreba - vlastná skúsenosť). ...Odkedy sa stala tá strašná vec, tak som úplne rezignovala aj na výzor :/
Myslím séra na akné, pigmentové nezrovnalosti, rozšírené póry, vrásky, kruhy pod očami, ... Sama by som tomu neverila, keby som to neskúsila. Naozaj po pravidelnom používaní a čistení pleti (2x denne niekoľko týždňov) je ten rozdiel neuveriteľný. Teraz si pripadám ako z nejakej reklamy. Ale fakt, načo to baby preháňajú s makeupom, tetujú si obočie, používajú riasenku či nalepujú riasy. Podľa mňa prirodzenosť je najkrajšia. Zvlášť keď teraz už existujú tak účinné prípravky na zjednotenie a hydratáciu pleti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Krásna žena
Ale takýto imidž sa mi asociuje s osobnosťou ktorá je mi nesympatická...
Veď by sa iba stačilo umývať, česať a neriešiť mejkap a mohla by byť pekná.
Veď a nemôže to byť ona, a len si sem chodí čeknúť, či je ten tuning v poriadku alebo treba ešte nejaké drobné úpravy? U chalanov (dievčat?), či sa im páči a u kočiek prípadne po radu, čo a hlavne ako vylepšiť?
Alebo to je nejaká svetovo, slovenskovo známa celebrita, len o nej neviem?
Axi tá baba: Si špatná jak hovado
podľa mňa je velmi pekná, ale no...aj plnšie pery sa uz dajú v dnešnej dobe spraviť tak aby človek nevyzeral ako kačica
Myslím séra na akné, pigmentové nezrovnalosti, rozšírené póry, vrásky, kruhy pod očami, ... Sama by som tomu neverila, keby som to neskúsila. Naozaj po pravidelnom používaní a čistení pleti (2x denne niekoľko týždňov) je ten rozdiel neuveriteľný. Teraz si pripadám ako z nejakej reklamy. Ale fakt, načo to baby preháňajú s makeupom, tetujú si obočie, používajú riasenku či nalepujú riasy. Podľa mňa prirodzenosť je najkrajšia. Zvlášť keď teraz už existujú tak účinné prípravky na zjednotenie a hydratáciu pleti