@husky rok vyroby je 2011 no tocil som to pred tyzdnom...acura tsx,201hp,12 repro vratane subika vnutri (original),bluetooth telefonovanie cez radio a take picoviny...vsetko v elektrikee...volakedy pridam dalsie...
No neviem, ak niekoho zaujímajú US diaľnice, tak možno, ale inak nič zaujímavé tam nie je. Až na tie psycho farby, ale ja osobne v drogách záľubu nemám.
To menenie farieb mi pride trochu lacne, rozhodne by sa s tym dalo viac pohrat, nech to je zazivnejsie ... Aj ked 4minutove video cestovania mi pride trocha nuda ...
@whisper zaujimave je napriklad rychlost 80-85 na 55 speed limite...prekrocenie o 10 ta tu stoji asi 160 dolacov cize toto je aspon pre mna zaujimave...jazda sama o sebe,plus dve krasne káry ktore su spomalene na videu su podla mna zaujimave hlavne to druhe co ma asi 38 palcove kolesa na sebe :_D
@va8nessa ono to bolo povodne z jednej strany mesta na druhu celkovo 40 minut..ja som odstrihol nudu a nechal len normalne momenty...zostali my 4 minuty...co uz s tym..preto som dal 50 na 50.
@whisper no a?hlavne ked ostatny sa jebu 80km/h a aj to som prehnal lebo ony to beru ako maximalku..tu choda pomaly..ked si sadnem do auta s kennym alebo so shawnom tak ty my vzdy picuju jak to jazdim a to nehovorim ked babenku vozis hentak a u nas to je normalne no tu na teba zavolaju fizlov aj z auta..na ceste mas tabulu s nazvom ´´Report reckless driving to 911´´ tak my ver ze to zazitok je lebo ja som sa kukal hlavne do spetakov a pred seba ledine ked som isiel z pruhu do pruhu a samozrejme zakazdym so smerovkou.... @va8nessa tak potom naco to komentujes?jebnem moznost NIE a hotovo idem si kukat dalsie fora...mozno bieberovi
@20 tu ked ides uz ale 5 mil stale v lavom pruhu tak mozes cakat ze niekto zavola ´´five ou ´´ na teba ze volaky kokot sa obieha (aj ked ides mozno 5 mil cez limit napr je 55 a ides 60 mph tak ich obiehas pomaly no im to je fuk) furt v lavom uz pet mil...
@malcharek no ale tým pádom je to možno zaujímavé (adrenalín z pokuty) pre vodiča, ale pre diváka akurát tak sledovať krajinku Ja sa nechcem doťahovať, len si chcel vedieť názor a môj z pohľadu vodiča je taký, že z motoristického hľadiska je to nuda.
@va8nessa mas na to tri moznosti...ano nie 50 :50...ak da niekto ano logicky ocakavas aj komentar alebo skratka nieco..ale ak da niekto nie tak logicky sa video nepaci a nema ktomu co dodat..
@malcharek Ale ano, ma k tomu co dodat. Svoj nazor, preco sa mu to nepaci aby autor videa (alebo cohokolvek ineho, co maju ludia hodnotit) mal nejaku spatnu vazbu a dalsie jeho dielo bude o to lepsie. Najma ked sa na tom zhodnu viaceri
@malcharek motoristicky novinar z teba este nebude, ale na prvy dojem z auta to staci...ja Hondu Accord mozem cize moze byt...ale v dnesnej dobe z 2.6 V6 vytlacit iba 201 hp to sa snad da iba v USA
... nepáčia sa mi tam iba tie farebné zmeny alebo ako to mám nazvať
... inač tu kameru si mohol pripnúť na streche ešte viac do predu ... zábery by boli trochu lepšie , alebo aj zboku na karosériu - odtiaľ sú tiež fajn zábery
... ja mám tiež GOPRO Hero HD kameru ale jazdím v teréne , cesta , to je nič moc jedine , že by to bola nejaká cesta cez hory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A video fajn, aj keď to menenie farieb
... nepáčia sa mi tam iba tie farebné zmeny alebo ako to mám nazvať
... inač tu kameru si mohol pripnúť na streche ešte viac do predu ... zábery by boli trochu lepšie , alebo aj zboku na karosériu - odtiaľ sú tiež fajn zábery
... ja mám tiež GOPRO Hero HD kameru ale jazdím v teréne , cesta , to je nič moc jedine , že by to bola nejaká cesta cez hory
z mojej produkcie napr.