boze, od volieb mi brada 30x narastla, tak aky zlepenec a pred tym bolo co, vlada jednej strany?
a co ma po nejakom fereronkovom tajtrlikovi?
nech si bliaka co chce, tam za tou pomyselnou bielou ciarou za Komarnom.... vlastni si s nim spravia poriadok doma,,, tak si vyskakuje ako suhaj ponad vatru len mu raz lud riadne do tej vatry zafuka a si vjaciska spali...
pokial je za Komarnom tak nech si tam gazduje, ked mi na materinsku hrud zeme nepride spinit mam ho na paprike v zahone...
ked sem pride spinit zabehnem do Komarna po echt cipos klobasy a hned na mieste mu tak nafliaskam nimi po licach ze ho az ocu budu stipat...
@sven zlepenec je hornina ty dement cerveny ! tak mi vysvetli ako moze kamen ´´bratrickovat´´ z nejakym debilom tebe podobnym z madarska??? odhlas sa a uz sem nelez.
@fragile Povedal som posledným, preto lebo v Bielorusku bol doteraz posledný diktátor Európy, ale posledným je teraz Orbán a predposledným je Lukašenko.
@aguri500 Na mladeznickych forach je skoda riesit politiku. Ja uz zo zasady nevyjadrujem prislusnost k nikomu, pretoze nepotrebujem od niekoho pocuvat, ze som bolsevik, komunista, ficovolic, nacek, zid, sulikovsky fetak, madar, pedofil... Snad som pokryl cele nase spektrum
Faktom je, ze zlepenostou to vychadza uplne rovnako. Jedina vec co tie strany spaja je lavoprava prislusnost ku ktorej sa hlasia. Byvala vlada k lavici, terajsia k pravici. (nakolko su tie strany pravicove / lavicove tu hodnotit nebudem)
Ideologicky sa uplne odlisuju. Takisto terajsia vlada a takisto predosla.
@sven Oukej teda Akú zahraničnú politiku voči Maďarsku by si si predstavoval? Aspoň je kľud... a samozrejme, že s Maďarskom spolupracujeme, to sa dialo (mimo všetkého kriku) aj posledné 4 roky, veď sme s nimi vo V4 okrem tých globálnejších spojenectiev.
No a pravicové strany majú rôzne názory na všetko, to je tak aj v iných krajinách vo svete. Nič extra.
zakladatel diskusie este stale nepochopil ,ze tu na birdzi a vlastne vsade okrem jeho blizkych je za cloveka ktory nedokaze normalne diskutovat na hociaku temu , nedokaze uznat ,ze moze byt aj nieco ine dobre a stale sa snazi presviedcat ludi o svojich zmylenych nazoroch.je to typicky priklad slabomyselneho jedinca ktory sa rychlo a lahko nechal zmanipulovat populistickymi nazormi isteho politika ktory je v tomto manipulovani s volicmi excelentny.nad takymto jedincom treba vyslovit lutost a zaroven varovat vas vsetkych pred hrozbou rovnako zmanipulovanych potomkov.
sven uz si ta tu tak zhodil ,ze viac to nejde...ak ti niekto polozi normalnu otazku tak ty na nu nedokazes odpovedat inac ako nadavkami alebo tvojimi scestnymi nazormi...pokial nebudes vediet posluchat nazory inych a nebudes schopny byt aspon trochu objektivny nezakladaj diskusie ani fora lebo je to zbytocne lebo ty diskutovat nevies.
Už choďte do PIČE s tými politickými témami. Je to voľba ľudu a za to, že vypatlaní komunisti nevedeli stvoriť vládu tak vaša chyba. Normálne do mňa ide agresia keď niečo takéto čítam. Počkaj si na ďalšie volebné.
@ao lenze on nedokaze pochopit ,ze v politike nie je ani jedna z vlad dobra... on nechape ze volime vzdy mensie zlo...on vidi len toho svojho boha fica...volil som sdku a zatial som vyslovene sklamany z toho co predvazaju... viem uznat ,ze stopnutie dialnic bola chyba ale on si nedokaze priznat chyby byv. vlady...s nim sa neda diskutovat.
@aguri500 Mensie zlo... Fico bol po Dzurindovej vlade tiez zvoleny ako mensie zlo. A tolko ludi ho neprestava volit kvoli tomu, ze ho stale za mensie zlo povazuju. Nie kvoli tomu, ze by ho povazovali za pana dokonaleho.
Nemam rad ked sa len tak o niekom tvrdi, ze je vacsie zlo ako niekto iny. Vlada je natolko komplexna, ze to nejde tak lahko posudit z pohladu bezneho obcana.
Jedine veci o ktorych ide s istotou povedat, ze su vyslovene hluposti su vacsinou banality.
@ao to mas pravdu... je tazke posudit co je pre krajinu najlepsie kedze je vela aspektov a nie vsetkym sa da vyhoviet...vzhladom na sucasny stav v europe na financnu krizu je dobre ,ze mame pravicovu vladu ktora zacne trochu setrit...a ked sa trochu postavime na nohy moze znova prist fico a byt stedry k ludom a aj rozdavat v ramci moznosti...aj ked najradsej by som fica vo vlade uz nevidel ale dobre treba brat do uvahy aj socialnu politiku a ludi ktorym to moze pomoct...
@aguri500 Ono uz samotne rozdelenie "lavica rozhadzuje, pravica setri" je postavene na hlavu.
Mas viacero aspektov - socialny a ekonomicky. Sice su blizko previazane,ale nie su na sebe priamo zavisle. Aj pravicova vlada moze mat velmi vysoku uroven socialnej politiky, zatial co lavicova vlada moze zvysovat ekonomicky rast.
Na jednu stranu je uplna kravina tlacit do popredia obcanov za kazdu cenu ako to robila predosla vlada. Jedna vec je vychadzat v ustrety ludom aby im nebolo skakane po hlave zamestnavatelmi a obchodnikmi. Utlacat obchodnikov a zamestnavatelov na ukor obcanov je ale uplna hovadina.
Na druhu stranu - nech sa nikto nehneva, ale povedat "potrebujeme setrit, znizime dochodky" nie je pravicove rozhodnutie. Pravica ma podporovat podnikatelske prostredie a tym padom zvysovat prijmy statu, nie "orezavat hrany"
Samozrejme, ze vyslovene neefektivne plytanie je potrebne zrusit, ale...
Zmierme sa s tym, ze na Slovensku nemame pravicu a lavicu, ale strany co hadzu drobky obcanom vs strany co sa tvaria, ze zlepsuju podnikatelske prostredie.
Mimochodom tiez nie je velmi pekne hodnotit kto ako rozhadzuje.
Fico toho povykrikoval hromadu o tom ake neefektivne rozhodnutia robila Dzurindova vlada pred nim, kdezto terajsia vlada povykrikovala hromadu o tom ako rozhadzoval Fico.
A aky je vysledok?
1) Fico rozhadzoval rovnako ako vlada pred nim (podla niekoho viac)
2) Po nastupe terajsej vlady sa niektori ministri nechali pocut ako NEMAJU KDE SETRIT, lebo je rozpocet nasponovany. Tak ako mal setrit Fico pred nimi ked to nevedia momenatalne ani oni?
Napriek tomu si budu oba volicske tabory pluvat na hlavu a kydat "ti vasi prehajdakali viac"
@ao vo vela veciach s tebou suhlasim...ono je tazke mat politiku na slusnej urovni ,ked ako samostatny stat existujeme len par rokov a navyse sme postkomunisticka krajina... keby ,ze mam vybrat krajinu kde je najidealnejsia politika tak vyberiem velku britaniu.
Aj Mečiar dokázal ojebávať davy ľudí ale tí už vykapali alebo dostali rozum. Čakám kedy už vykapú alebo dostanú rozum ľudia ktorých ojebáva Fico. Škoda sa rozčuľovať.
Ježiši, tak to je fakt pekný kontrast v tejto téme
Vidíš, @sven , takže ty si sa vlastne chcel spýtať, prečo sa nebratríčkujú s Lukašenkom, ktorý je predsa oveľa diktátorskejší, ako to robí tvoj idol Fico?
Pri posudzovaní diaľnic by sa našli chyby (napríklad v istom čase sa javilo, že Figeľ je pri rozhodovaní do významnej miery motivovaný tým, aby nešli žiadne peniaze do Širokého vrecka), ale nesúhlasím s tým, že samotné odstúpenie od zmlúv v niektorých prípadoch by mala byť chyba ...
Chyba bola niekde inde, tam, kde tie predražené zmluvy vznikali ...
Že to muselo dopadnúť takto je škoda, ale rozhodne nie chyba súčasnej vlády ...
Keď, ja by som to formuloval skôr tak, že po pravicovej vláde môže prísť rozumná ľavicová vláda, v ktorej by ale konkrétne populistické živly mali rozhodne chýbať ...
@tunidlo Teraz je otazne ci je to odvahou, alebo tym, ze by ich zrusenim viac stratili ako ziskali. Keby to boli take vyslovene hlupe rozhodnutia, ktore stoja zbytocne peniaze, tak nevidim jeden jediny dovod co by im branilo v ich zruseni. A "odvaha" je dost blby dovod.
K tymto vyhlaseniam sa staviam dost skepticky, pretoze to nie je prvy ani poslednykrat, co najprv jedna strana nakyda na druhu a ked pride na lamanie chleba, tak potichucky prehlasia, ze "...ale lepsie to uz nejde".
Co z toho? Hlavne je ze budu vsetci nadavat lebo sa okolo toho spravil taky cirkus.
@tunidlo mas pravdu byvala vlada stavala dialnice velmi neefektivne a tak predrazene dialnice nema asi nikto lenze na druhej strane ako chce sucasna vlada nastartovat ekonomiku tak investicie do krajov bez infrastruktury nepridu...mali to uz dotiahnut do konca ...
Isté mňamky ako vlastenecký, alebo mediálny zákon, či zákon o štátnom jazyku už dávno mali byť, či zrušené, alebo úplne okresané, ale chýba práve tá odvaha, ktorá by dala najavo, že sa nebudú pri každej svojej zmene strachovať o to, aké stanovisko k tomu zaujme Fico
A sú iné veci, aj keď nie sú úplne jednoznačné ...
Veci v sociálnej oblasti, prídavky na deti, vianočné príspevky, na ktoré oprávnene nadávali, že na ne nie sú peniaze a teraz, keď sú pri moci a treba šetriť, tak sa jednoducho boja ich zrušiť, či znížiť ...
@sven precitaj si este raz svoj prispevok @52.Podla teba je to diskusny prispevok, ktory neobsahuje ziadnu nadavku ???
skusim ti polozit par otazok: ako hodnotis to ,ze za poslednej ficovej vlady sme sa historicky najviac zadlzili???a co hovoris na to ,ze sme stavali dialnice najdrahsie ako sa dalo??? boli podla teba PPP projekty ciste a v sulade zo zakonom ??? co hovoris na to ,ze fico si vie predstavit vladu s sdku???
Áno je to pravda že sme sa historicky najviac zadĺžili, ale vieš prečo ? Lebo na rozdiel od dvoch dzurindových vlád sme neprivatizovali štátne podniky za stovky myliárd korún ale hospodárili sme s tým čo máme.
Ďiaľnice,.. hm no tak tam s tebou aj keď veľmi nerád z časti súhlasím ..ale aspoň bola zamestnanosť vyššia lebo sa nemuselo prepúšťať.
PPP, no existuje niečo ako prezumcia neviny, a nikto nikomu zatiaľ nič nedokázal.
Neviem ako, Fico, ale ja si takú koalíciu predstaviť neviem, je to absurdné !
@sven takze podla teba je privatizacia statneho podniku horsia volba ako zadlzena krajina??? vies vobec ako funguju statne podniky??? my sme post komunisticka krajina za kominizmu bolo vsetko statne a tak sa k tomu kazdy stavial...v statnych podnikoch sa najviac kradlo a stale sa kradne...ale ak uz nieco nie je statne tak to moze byt aj ziskove...no a co ,ze to vlastni niekto iny...doba sa zmenila uz nie je komunizmus .
k tej moznej koalicii pusti si to video co mas na stranke kde fico vyperie meciara a dzurindu a skus si spomenut s kym bol v koalicii... nase strany mozu byt v kolalicii kazda s kazdou ide len o tom rozdelit a dohodnut kto si co ukradne...
@aguri500 Áno presne tak, je to horšia voľba pretože načo predávať niečo strategické a navyše aj ziskové ? Keby sa nepredalo SPP, SE, atď tak máme nižšie ceny !! A predávať ich nasilu len preto, aby tu nebolo nič štátne veď to je choré ..doba sa možno zmenila, ale dávam tomu max pár rokov a nastane zmena.
Aspoň že si povedal že všetky strany kradnú nie len ľavicové,..
@sven ok beriem je to tvoj nazor v konecnom dosledku je vlastne v sulade s tvojim lavicovym presvedcenim...len skus sa zamysliet nad jednou vecou - na com ti bude viac zalezat : ak budes pracovat na niecom co nie je tvoje (patri statu) alebo na niecom co ti patri...uznavam ,ze nie vsetky privatizacie boli rozumne ale ,ked sa pozries do minulosti tak najviac tuneloval resp. privatizoval meciar... a nehnevaj sa co si mam pomysliet o ficovi ak ide do koalicie s jednym najvacsim mafianom , gangstrom spinou akym je meciar???
@aguri500 A čo mal podla teba urobiť ? Mečiara potreboval aby tu nebola 3. Dzurindova vláda ktorá by predala už úplne všetko a potom by sme závideli aj Rumunom ich platy to my môžeš veriť. Jasné že by som pracoval radšej na svojom, ale v konečnom dôsledku keď každý robý pre každého má to ten istý prospech nie ? Teraz robia chudobný na bohatých toto chceš ? Mečiar je zlodej, ale keby ho Fico nevyužil, stále by bola v parlamente HZDS.
@sven a este mam na teba jednu otazku a skus na nu odpovedat bez emocii... bol si rad ,ze volby 98 vyhralo SDKU a porazilo meciara??? Lebo to bol zlomovy okamih pre nasu krajinu ked sa z ciernej diery plnej vypalnikov a mafianov zacalo rodit nove slovensko...Vdaka tomu sme v EU toto bol zlomovy okamih...uznas aspon toto pravici ,ze to bolo velmi dolezita a prospesne pre krajinu??? (btw vtedy bol fico v SDL ktora bola s SDKU vtedy len SDK v koalicii )
pozri ja som z bohatej rodiny mame rodinnu firmu a je logicke ,ze sme za pravicovu vladu...to ze chudobni robia na bohatych je prirodzeny jav naopak to byt nemoze...kazdy si je strojcom svojho zivota...kto by u nas vo firme robil tu najmenej platenu robotu ak by bol kazdy bohati???ten kto nema skoly sa daleko nedostane...
@aguri500 Ok odpoviem ti nato, sprvu my to bolo jedno - (mafiána nahradí cigáň), ale potom som si uvedomyl, že Dzurinda a Mečiar sú obaja k...ti ktorý kradnú a predávajú. Bol som znechutený z politiky a nikoho som neuznával až do roku 2002 keď som sa postavil na ľavicovú sféru a odvtedy som proti pravicy. Každé 4 roky vyprodukujú nejakú novú generáciu voličov, ja som ľavičiar a som na to hrdí že nie som jeden z tých pribrzdených Sulíkovcov.
Ani ja nie som žiadny chudák, tiež sa nesťažujem ako si žijem, ale záleží my na tom, aby sa v SR žilo rovnako pre každého, lebo nikdy nevieš, kam ťa podnikanie zavedie či do vili alebo pod most. ja viem že nemôžu byť všetci bohatý, ale keď sa tu bude zdierať obyčajný človek tak odtiaľto bude veľa madých ľudí odchádzať a ostanú tu robiť akurát tak cigáňi no ďakujem pekne..
@sven s charakteristikou dzurindu a meciara suhlasim ale myslis si ,ze fico je iny???politika je sama o sebe velke svinstvo a produkuje len strasne malo pozitivnych veci.dzurindu nemam rad vytuneloval tunel branisko velmi rychlo zabudol ,ze je z vychodu zo spisa ale patri mu vdaka za europsku uniu,euro a za odsunutie meciara.
kazda krajina si musi prejst anarchiou v case jej vzniku u nas to bol obdobie od roku 1993 do 1998 a potom nasleduje cesta k slusnej politike ktrora je velmi dlha a uspesne k nej dosla asi iba velka britania...
ci smer ci sdku vsetko je to jedna velka banda zlodejov ktora je riadena J&T a pentov a pre slovensko je momentalne vyhodnejsia pravicova vlada ktora trochu nastartuje ekonomiku a trochu usetri...
@aguri500 hej možno sa mýlim, ktovie, ale ja dôverujem Ficovy a verím že je je to slušný a bezúhonný človek. Aj keď viem že aj on má svoje chiby ale v porovnaní s ostatnými politikmy je to svätec.
súhlasím
ono by bolo dobré keby trocha usetrila, ale nech najskôr vlda zacne setrit od seba. A vidím ako pravicová vláda setrí 90 tisícové odstupné nominantov do teplární za 3 tízdne "práce"
@sven no dobre sven je to tvoj nazor.som rad ,ze sme dokazali viest normalnu diskusiu a ked ta mozem poprosit tak sa snaz do buducna trochu respektovat pravicu a tu na birdzi na nu nenadavat...o to iste sa pokusim aj ja na adresu lavice ok???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
btw tie možnosti sú priam diabolsky genitálne premyslené :p
A uz sa uvedom ty pseudonarodny hejslovak...
a co ma po nejakom fereronkovom tajtrlikovi?
nech si bliaka co chce, tam za tou pomyselnou bielou ciarou za Komarnom.... vlastni si s nim spravia poriadok doma,,, tak si vyskakuje ako suhaj ponad vatru len mu raz lud riadne do tej vatry zafuka a si vjaciska spali...
pokial je za Komarnom tak nech si tam gazduje, ked mi na materinsku hrud zeme nepride spinit mam ho na paprike v zahone...
ked sem pride spinit zabehnem do Komarna po echt cipos klobasy a hned na mieste mu tak nafliaskam nimi po licach ze ho az ocu budu stipat...
» sk.wikipedia.org/wiki/Zlepenec...
btw. dufam ,ze si nezmeskal oslavy ktore pripravili na pocest vitazstva sudruha lukasenka o volbach... aj sudruch fico sa ich zucastnil.
Zlepenec znamená aj zlepenina, niečo nerovnorodé spojené do jedného celku.
@acvd43xa7w Maďarka...
@luc.ka Si taká hlúpa alebo sa na takú len hráš ??
@oinomaos Ibaže ak bude vláda Zlepenca pokračovať, tak nebudeme mať premiérku (hovorkiňu) ale premiéra Orbána (diktátora)
tomu ani sam neveris...
Mohol by si zdôvodniť, akým spôsobom "zlepenec bratríčkuje" s Orbanom?
Faktom je, ze zlepenostou to vychadza uplne rovnako. Jedina vec co tie strany spaja je lavoprava prislusnost ku ktorej sa hlasia. Byvala vlada k lavici, terajsia k pravici. (nakolko su tie strany pravicove / lavicove tu hodnotit nebudem)
Ideologicky sa uplne odlisuju. Takisto terajsia vlada a takisto predosla.
No a pravicové strany majú rôzne názory na všetko, to je tak aj v iných krajinách vo svete. Nič extra.
sven uz si ta tu tak zhodil ,ze viac to nejde...ak ti niekto polozi normalnu otazku tak ty na nu nedokazes odpovedat inac ako nadavkami alebo tvojimi scestnymi nazormi...pokial nebudes vediet posluchat nazory inych a nebudes schopny byt aspon trochu objektivny nezakladaj diskusie ani fora lebo je to zbytocne lebo ty diskutovat nevies.
Nemam rad ked sa len tak o niekom tvrdi, ze je vacsie zlo ako niekto iny. Vlada je natolko komplexna, ze to nejde tak lahko posudit z pohladu bezneho obcana.
Jedine veci o ktorych ide s istotou povedat, ze su vyslovene hluposti su vacsinou banality.
Mas viacero aspektov - socialny a ekonomicky. Sice su blizko previazane,ale nie su na sebe priamo zavisle. Aj pravicova vlada moze mat velmi vysoku uroven socialnej politiky, zatial co lavicova vlada moze zvysovat ekonomicky rast.
Na jednu stranu je uplna kravina tlacit do popredia obcanov za kazdu cenu ako to robila predosla vlada. Jedna vec je vychadzat v ustrety ludom aby im nebolo skakane po hlave zamestnavatelmi a obchodnikmi. Utlacat obchodnikov a zamestnavatelov na ukor obcanov je ale uplna hovadina.
Na druhu stranu - nech sa nikto nehneva, ale povedat "potrebujeme setrit, znizime dochodky" nie je pravicove rozhodnutie. Pravica ma podporovat podnikatelske prostredie a tym padom zvysovat prijmy statu, nie "orezavat hrany"
Samozrejme, ze vyslovene neefektivne plytanie je potrebne zrusit, ale...
Zmierme sa s tym, ze na Slovensku nemame pravicu a lavicu, ale strany co hadzu drobky obcanom vs strany co sa tvaria, ze zlepsuju podnikatelske prostredie.
Fico toho povykrikoval hromadu o tom ake neefektivne rozhodnutia robila Dzurindova vlada pred nim, kdezto terajsia vlada povykrikovala hromadu o tom ako rozhadzoval Fico.
A aky je vysledok?
1) Fico rozhadzoval rovnako ako vlada pred nim (podla niekoho viac)
2) Po nastupe terajsej vlady sa niektori ministri nechali pocut ako NEMAJU KDE SETRIT, lebo je rozpocet nasponovany. Tak ako mal setrit Fico pred nimi ked to nevedia momenatalne ani oni?
Napriek tomu si budu oba volicske tabory pluvat na hlavu a kydat "ti vasi prehajdakali viac"
No o diktátorovi by som hovoril len v medziach prirovnania...
» komentare.sme.sk/c/5621669/ucite...
Zúčastnil sa?
Ježiši, tak to je fakt pekný kontrast v tejto téme
Vidíš, @sven , takže ty si sa vlastne chcel spýtať, prečo sa nebratríčkujú s Lukašenkom, ktorý je predsa oveľa diktátorskejší, ako to robí tvoj idol Fico?
Pri posudzovaní diaľnic by sa našli chyby (napríklad v istom čase sa javilo, že Figeľ je pri rozhodovaní do významnej miery motivovaný tým, aby nešli žiadne peniaze do Širokého vrecka), ale nesúhlasím s tým, že samotné odstúpenie od zmlúv v niektorých prípadoch by mala byť chyba ...
Chyba bola niekde inde, tam, kde tie predražené zmluvy vznikali ...
Že to muselo dopadnúť takto je škoda, ale rozhodne nie chyba súčasnej vlády ...
@27
Keď, ja by som to formuloval skôr tak, že po pravicovej vláde môže prísť rozumná ľavicová vláda, v ktorej by ale konkrétne populistické živly mali rozhodne chýbať ...
@ao
S tým, že súčasnej vláde v škrtaní Ficových divotvorných opatrení chýba odvaha sa bohužiaľ nedá nesúhlasiť, je to smutno-komické
K tymto vyhlaseniam sa staviam dost skepticky, pretoze to nie je prvy ani poslednykrat, co najprv jedna strana nakyda na druhu a ked pride na lamanie chleba, tak potichucky prehlasia, ze "...ale lepsie to uz nejde".
Co z toho? Hlavne je ze budu vsetci nadavat lebo sa okolo toho spravil taky cirkus.
Ale opakujem, netýka sa to normálnych obyčajných Maďarov.
No podivuhodne, ide o úplné blbosti ...
Isté mňamky ako vlastenecký, alebo mediálny zákon, či zákon o štátnom jazyku už dávno mali byť, či zrušené, alebo úplne okresané, ale chýba práve tá odvaha, ktorá by dala najavo, že sa nebudú pri každej svojej zmene strachovať o to, aké stanovisko k tomu zaujme Fico
A sú iné veci, aj keď nie sú úplne jednoznačné ...
Veci v sociálnej oblasti, prídavky na deti, vianočné príspevky, na ktoré oprávnene nadávali, že na ne nie sú peniaze a teraz, keď sú pri moci a treba šetriť, tak sa jednoducho boja ich zrušiť, či znížiť ...
@aguri500 Orbán.
@alpynus Chce povoliť dvojaké občianstvo, znižuje počšt percent úradného hazyka v Maďarčine na 10 %, nekritizuje mediálny zákon,...atď !
@aguri500 ja som pripravený diskutovať o faktoch, bez urážania, otázkou je vieš to aj ty ?
@luc.ka ty si krava
skusim ti polozit par otazok: ako hodnotis to ,ze za poslednej ficovej vlady sme sa historicky najviac zadlzili???a co hovoris na to ,ze sme stavali dialnice najdrahsie ako sa dalo??? boli podla teba PPP projekty ciste a v sulade zo zakonom ??? co hovoris na to ,ze fico si vie predstavit vladu s sdku???
Takže pekne poporadí ti na to odpoviem.
Áno je to pravda že sme sa historicky najviac zadĺžili, ale vieš prečo ? Lebo na rozdiel od dvoch dzurindových vlád sme neprivatizovali štátne podniky za stovky myliárd korún ale hospodárili sme s tým čo máme.
Ďiaľnice,.. hm no tak tam s tebou aj keď veľmi nerád z časti súhlasím ..ale aspoň bola zamestnanosť vyššia lebo sa nemuselo prepúšťať.
PPP, no existuje niečo ako prezumcia neviny, a nikto nikomu zatiaľ nič nedokázal.
Neviem ako, Fico, ale ja si takú koalíciu predstaviť neviem, je to absurdné !
k tej moznej koalicii pusti si to video co mas na stranke kde fico vyperie meciara a dzurindu a skus si spomenut s kym bol v koalicii... nase strany mozu byt v kolalicii kazda s kazdou ide len o tom rozdelit a dohodnut kto si co ukradne...
Aspoň že si povedal že všetky strany kradnú nie len ľavicové,..
pozri ja som z bohatej rodiny mame rodinnu firmu a je logicke ,ze sme za pravicovu vladu...to ze chudobni robia na bohatych je prirodzeny jav naopak to byt nemoze...kazdy si je strojcom svojho zivota...kto by u nas vo firme robil tu najmenej platenu robotu ak by bol kazdy bohati???ten kto nema skoly sa daleko nedostane...
Ani ja nie som žiadny chudák, tiež sa nesťažujem ako si žijem, ale záleží my na tom, aby sa v SR žilo rovnako pre každého, lebo nikdy nevieš, kam ťa podnikanie zavedie či do vili alebo pod most. ja viem že nemôžu byť všetci bohatý, ale keď sa tu bude zdierať obyčajný človek tak odtiaľto bude veľa madých ľudí odchádzať a ostanú tu robiť akurát tak cigáňi no ďakujem pekne..
kazda krajina si musi prejst anarchiou v case jej vzniku u nas to bol obdobie od roku 1993 do 1998 a potom nasleduje cesta k slusnej politike ktrora je velmi dlha a uspesne k nej dosla asi iba velka britania...
ci smer ci sdku vsetko je to jedna velka banda zlodejov ktora je riadena J&T a pentov a pre slovensko je momentalne vyhodnejsia pravicova vlada ktora trochu nastartuje ekonomiku a trochu usetri...
súhlasím
ono by bolo dobré keby trocha usetrila, ale nech najskôr vlda zacne setrit od seba. A vidím ako pravicová vláda setrí 90 tisícové odstupné nominantov do teplární za 3 tízdne "práce"