no hej jak pise jeana. tak do 18 su dievcatka hlupucke povacsinou. to je to o kozenkach,hole hlavy,dredy,fetaci atd..
po 20 uz zacinaju zienky spekulovat. hladaju si istotu do zivota aby sa mali dobre a uz sa od fyziky trochu upusta a na rozhodovani sa podielaju veci ako financna zabezpeka atd :p
ste setci mimo / oim sa nepacia hip hoperi alebo to jak sa obliekaju alebo co ale to ye su vlastne od nich nezavisly, predstavte si ze atraktivna baba ma 10 cha;lanov na kazdy prst ktory by jej zniesli "modree z neba len pre jedno rande ale niekoho kto je sebajisti a samostatny a neleyie ya nou je pre nu ovela viac zaujimavejsi ....
inak fakt blba otazka...kazdej sa paci nieco ine...mne je uplne jedno ci je vymakany(aj ked nejakeho vychrtleho chalana by som nemusela, lebo to by sme boli strasny parik) alebo nie ale "hip-hoper"ci podobne...proste musi oslovit a moze pre mna za mna robit aj klauna v cirkuse...ale vzdy mam jednu podmienku aby mal aspon nad 180cm a myslim, ze to je normalne...
Ako bolo vyssie spomenute, od 10ich (pouzijem tento vek, ked uz 12rocne zuzlaju penisy) do 18 je to o Rytmusoch, po 20ke o vacsich Rytmusoch. Neskor ide len o to, aby sa medzi sebou predvadzali, ktora ma takeho, ci onakeho. Na SVK treba pustit mor, aby tu bol hladomor, aby si ludia zacali vazit sami seba, aby sa baby prestali zaujimat o vypchate podprsenky a licidla a chlapi o kluce od aut. Vsetkym doradu by som doprial pozieranie korienkov, cervikov, skriabanie stien, pitie vody z Dunaja..az potom by ste videli tie xichty, aki su to uboziaci - vsetci ti, ktori sa dnes hraju na to, co nie su..
No tak ja mam 17 a ziadni z tej "sorty" co napisal Dvd24 sa mi nepaci, takze by som to takto jednoducho nezovseobecnovala. A zas na druhej strane,"hip hoperi, svalnaci, chudi a punkeri" su nenormalni? ...
No ja som bola kedysi strašne povrchná,ale teraz už pomaly zisťujem že sa mením a že by som niečo dokázala mať aj s chalanom,ktorý neni nijaký model,ale má dobré srdiečko a je mi s ním dobre... to je tak aj teraz .Mám rada jedného chalana,ktorý,ale neni vôbec pekný,ale aj tak ho mám strašne rada,aj ked medzi nami zatial nič nie je...
Putziq: No jasné,ja si to začínam uvedomovať teraz,ale aj tak by som si asi len tak z ničoho nič nezačala s nejakým chalanom,ktorý sa mi aspoň trochu nepáči ,len najprv ako kamarátstvo a potom by sa videlo
pacia.. napriklad mne sa nepacia svalnaty hiphoeri ktory maju kazdy den inu, potom zalezu do posilky a vecer idu na pivo...ne ne...ja mam radsej inteligentnych normalnych chalanov ktory dokazu mat babu radi..proste nenamysleny obycajny chalan...to je super len skoda, ze je takych maaaalinko..ja som takehoí ete nestretla..asi preto, ze 17r chalani taki byt nevedia...skoda..
a vopbec neni pravda ze baby do 18 letia na takych..ja mam 17 a takeho hiphopera abo fetaka ci jak to tam pisete, by som ani neoplula..a mam kamosiek dost a aj tie maju normal chalanov..obycajnych nenamyslenych a takych, ktorych je malo
Presne..ja mam 14,moje rovesnicky letia na hip-hoperov, Emákov alebo svalnatych chalanov,ale ja mam plno kamarátov starších, ktorych mam rada aj bez toho aby maly extra postavu..
nahodou mne sa pacia iba normalny ziadny hopici ani punkaci ani nikto thaaky jedna osobka viie ktoru mysliim thakyy normaln chalan ale mooocinko dobryy!
musí mať zlatý xicht a taky aby som sa zanho nemusela hanbiť ..toť vše..nemusi byť emak atd..ale emáci su seksi ..aj hoperi,aj DJi,len metlaci to ne fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A co pokladas za normalne? Nic nie je normalne, lebo kazdy si pod tym moze predstawowat nieco ine.
po 20 uz zacinaju zienky spekulovat. hladaju si istotu do zivota aby sa mali dobre a uz sa od fyziky trochu upusta a na rozhodovani sa podielaju veci ako financna zabezpeka atd :p
nic proti zeny nase krasne ale tak to vidim no :p
napr. ja potrebujem mať pocit bezpečia a neviem, tenky chalan...
nemusi byť extra nabuchany ale môže byť napriklad aj pri tele, len tenky moc nie aspon u mna nie
leda ze by som napisal ROLF alebo este LOL a mozem hodit aj smajlika -->
ja som radšej za nejakych normalnych teda normalnejšich ale to zaleži od každej baby