jaaj ano namalujme sa ako sa chalanom paci..sak preco by sa to malo pacit mne hlavne nech sa to paci tomu chalnovi zo zastavky neviem ci som len ja taka divna ale ja sa malujem jak sa mne paci lebo sa nechcem zlaknut ked podem okolo dacoho zrkadloviteho a aj keby sa vsetci chalani sveta zhodli ze sa im pacia linky tak nie kazdej sa mozu hodit!
kazdej babe sa hodi iny styl ...taka co ma male a okruhle oci ...no nehnevajte sa baby ale preboha nedavajte si centimeter ciernej linky len aby boli vyrazne...tu ide o to aky mas tvar oci akej su farby ci su vpadnute alebo naopak ci vystupuju z tvare a taketo veci ..ano sama mam rada vyrazne malovanie ...ale povedzme ze mam za sebou nejaky ten kurz a otvorene ti poviem ludia davaju prednost prirodzenosti
To sa vam fakt paci? No co uz aj tak by som sa nikdy nemalovala tak ako chlapec povie Ved to je cisto dievcenska vec a jemu by som sa mala pacit aj nenamalovana, hoci ja sa nemalujem ani na cierno ani na fialovo maximalne nejaky jemny tien , neviem si predstavit samu seba s "pandimi ockami" ja to tak volam Sice je to pekne, ale fakt iba na nejaku prilezitost(slavnostnu) a samozrejme to musi ist k ociam a pleti
ja sa tiez moc nemalujem a určite by som sa nezmachlila len preto, keby mi to chalan povie, že nenamalovaná som neni moc pekná. By som sa na nom tak zasmiala.
Ale je pravda, že ked sa jemne namalujete, abo aj viac si zvýrazníte oci...(každému pristane niečo iné), tak ste krajšia, a určite sa kazdá cíti krajsia a lichotí jej to, ked sa chalanom páci a nemôzu od nej odtrhnút oci.
Ja si malujem čierne linky alebo iba pod očami nie okolo celých očí a velmi sa mi to na mne páči lebo mi to zvýrazní oči,ale zas ide o to komu to pasuje niekomu viac a niekomu menej...
Mne sa paci ked je baba len tak jemne namalovana. Mihalnice na cierno, pripadne este jemne (ale fakt ze jemne) tiene okolo oci. Neznasam ked sa musim pozerat na niekoho kto si na tvar da dve kila make-upu.
Sorkáč nesom chalan ale aj ja mam na to svoj názor
Takto výranzne si maľujú oči halvne dievky, ktoré ich majú nevýrazné, takže tým sa to hodí a jej chalan je rád že jej aspon môže vidieť oči ironicky povedané.............
Ale nie každej sa to hodí a niektoré môžu mať tak klasné prirodzené očká, že by im to len uškodilo
A okrem toho ja som sa stretla viac s hlasmi, že chalanom sa páčia viac prirodzene oči bez tienov či špiráli
Ale najlepšie je asi dať si len pre zvýraznenie mihlaníc čiernu alebo hnedú špirálu a rúž s leskom na pusu a je to je to pekné a prirodzené
no ani ja nie som chalan, ale chcem sa vyjadrit...aspon tak, ze KAZDY chalan je INY zbytocna tema by som povedala... iba ak by tu bol chalan, kvoli ktoremu sa pytas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale je pravda, že ked sa jemne namalujete, abo aj viac si zvýrazníte oci...(každému pristane niečo iné), tak ste krajšia, a určite sa kazdá cíti krajsia a lichotí jej to, ked sa chalanom páci a nemôzu od nej odtrhnút oci.
Ale inak lala, super príspevok
Takto výranzne si maľujú oči halvne dievky, ktoré ich majú nevýrazné, takže tým sa to hodí a jej chalan je rád že jej aspon môže vidieť oči ironicky povedané.............
Ale nie každej sa to hodí a niektoré môžu mať tak klasné prirodzené očká, že by im to len uškodilo
A okrem toho ja som sa stretla viac s hlasmi, že chalanom sa páčia viac prirodzene oči bez tienov či špiráli
Ale najlepšie je asi dať si len pre zvýraznenie mihlaníc čiernu alebo hnedú špirálu a rúž s leskom na pusu a je to je to pekné a prirodzené