áno, ale nie zas úplne dlhé, lebo to je grc.. rovnako ako keď nosí cop alebo čelenky ale keď má dlhšie ako @3 kludne aj este dlhsie mozu byt, tak to sa mi paci
samozrejme. ak dobre vyzerajú, nie sú napríklad permanentne mastné alebo plné lupín, tak jednoznačne. niektorých chalanom sa to aj viac hodí ako krátke
ako ktorej ..a nie kazdemu sa to hodi...a z mojich "pozorovacich studii "som zistil, ze mladsim sa pacia dlhsie (staci po plecia) a upravene, ale tym starsim to uz pride ako zenska crta, takze tak okolo 20 sa daj nakratko ..mne sa to napr. stalo, od 19 som mal dlhsie, a baby leteli na mna, ale zrazu v 21 baby v mojom veku si zacali skor zo mna utahovat, ak som mal dlhsie vlasy
tiez som za dlhsie vlasy u muzov - @3 idealne + maximalne po plecia, dlhsie uz nie, ale pokial sa nejakemu muzovi hodia, preco nie? Niektori muzi su skratka stvoreni pre dlhe vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no lebo dlhovlasí chlapi proste vyzerajú kurva dobre
neviem rada sa s tym hram este som nemala ani chlapa s kratkymi vlasmi
aj dlhšie kľudne.
prečo....to si neviem vysvetliť...ale proste....ja som asi na vlasy
serdžoooo
akože u každého je to individuálne, ale čokoľvek netradičné ak to vyzerá dobre na konkrétnom človeku.
dokážeš oddôvodniť napríklad, prečo máš rád trebárs slepačiu polievku?
proste preto
Shoulder length or longer!
@3 podľa mňa nie sú dlhé vlasy, ale aj také sa mi páčia.
milujem chalanou s dlhými vlasmi, či už s dredami alebo nie dôvod? lebo som metláčka a milujem metlákov