Určite je tu nie jedno dievča ktorému sa páčia starší muži.Alebo si chlapec a páčia sa ti staršie zrelé ženy?Ak máte s tým nejaký problém,zážitok alebo niečo podobné,sem s tým.Podelte sa o svoje zážitky,problémy.
no jeden sa mi pacii a je to moj sused ma teraz 38, .. ale vyzera najviac na 25 odmalicka mi vzdyy daval pusu ked ma stretol a robi to aj doteraz.. ale tym to samozrejeme hasne..
ano pacia sa mi starsie zeny. Aj 40ničky - 45, ked su pestovane a atraktivne. Nic divne natom nie je, pretoze zena moze byt pritazliva v akomkolvek veku. Len tam musi zahrat rolu trosku genetika, starostlivost a charizma
este chapem ked sa niekomu paci niekto starsi sak zrelost charizma skusenosti ale co moze napr.vidiet 18rocny chalan na strnastke? a poznam takeho...nechaapem
mne sa páčia starší muži, vzhľadom na to že mám pred sedemnástkou, optimálny vek s ktorým som ja spokojný je 25-35 rokov, s nimi si totiž rozumiem najlepšie, no podmienkou musí byť že nemajú pivný súdok a m10/2,5 čo sa žien týka, najviac ma vzrušujú 40-tky ktoré vyzerajú na 30
tak sem tam ked pokuknem po niekom tak má aj 35..ale tak pozriet sa pozriem a to staci..
ono zalezi aj od konkretnej osoby, ako by sme si rozumeli a tak.. moj priatel je o 3roky starsi a je v nom citi ze to uz nieje decko a ma nieco prezite a tiez ma nejake skusenosti, co by mi nijaky moj rovesnik nevedel ponuknut
mne sa pacia starsi muzi. a to by mali mat aspon nad 30sat. myslim si ze su uz predsa dospelejsi a byva to aj pravda. ale muzi po 30tke mavaju vascinou 2chybicky krasy: a)zena
@zuzana047 hat aj mna to povazivali za divne.mam 17 a tiez som jedine na starsich.popripade ked sa mlady chalan nesprava ako decko a je rozumny ale to sa tazko hlada moj posledny objav ma 43 a aj ked si uvedomujem ze je to vela,srdcu nerozkazem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
..ale či sa mi aj Masserati a viem, že ho nikdy nebudem mať....
samozrejme, nemám na mysli 60ročné nobelovky
A prosím, netrepte tu o 9 ročnom rozdieli keď sa hovorí o strarších, 9 rokov hore-dole to je prakticky ešte tá istá generácia
ono zalezi aj od konkretnej osoby, ako by sme si rozumeli a tak.. moj priatel je o 3roky starsi a je v nom citi ze to uz nieje decko a ma nieco prezite a tiez ma nejake skusenosti, co by mi nijaky moj rovesnik nevedel ponuknut
b)deti