@thunderstorm K barberovi? Ten ti z toho spravi akurat tak neskutocne symetricku, zapudrovanu a zastriekanu srandu so suflikom v predu viz Rytmus Chlap by si to mal vediet upravit sam, a pokial to nevie nech to nenosi lebo to potom vyzera jak 3x ochcana slama.
@fukaj z casti zdielam nazor ale ak je kvalitny barber, tak sa vie s tebou vyhrat podla predstav. ale tam uz si zato aj zaplatis. dnes uz je barberov vela a s tou kvantitou rapidne klesla kvalita. tiez som toho nazoru, ze najlepsie je sa to naucit sam. ja sa sam aj striham aj holim a som tak najspokojnejsi.
Ok, aj ked si z toho nie som ista ako mam hlasovat, ale pozrela som si Rytmusove fotky a vyzera to divne.
Kazdopadne paci sa mi brada mojho chlapa a mojho uja.
paci sa mi na mojom chlapovi ale kedze ma kucerave vlasy (a aj chlpy) tak ofc ze mu neholia bradu jak podla pravitka to mi pride take divne. A hej, chodi k barberovi, lebo mu rovno aj ostriha vlasy, a proste je s tym barberom spokojny
@devil toto je presne ten univerazalny styl, ktory chce kazdy.. Podla mna je to dost divne, ja mam svoj styl ktoreho sa drzim uz roky a zatial to schytava len pozitivne ohlasy, a to s nou nerobim prakticky skoro nic, darmo tieto az moc dokonale veci su dost nechutne.
Na type v @8 sa interne smejem. Preferujem mužov bez brady, resp. so strniskom; ale taká normálne udržiavaná, bez tých moderných somarín mi nepríde škaredá.
@fukaj treba hľadať barbera, ktorý s tebou pred tým, ako začne niečo robiť, konzultuje tvoju predstavu a snaží sa naplniť očakávania zákazníka. súhlasím, že domáca starostlivoť je kľúčová, každopádne raz za čas je fajn navštíviť odborníka
v tomto som dost nerozhodna podla toho co sa komu hodi ale naj hot je asi strnisko alebo aj brada ale nie jak dedo mráz ale taká akurát a upravená ale nie zas prehnane upravena jak volaky pupuš jak na tej fotke to už je moc neprirodzené. Alebo sem tam aj že iba fuzy bez brady ale to sa hodí hodí iba málokomu
Ja mám bradu, lebo ma fakt už nebavilo holenie. Dosť ma to dráždilo a so strojčekom som sa nejako nevedel skamarátiť.. No a povedal by som, že babám to zavadzia tak 50 na 50.. A inak, neexistuje, že by som niekomu dal 20 eur a viac za to, že mi s ňou dačo porobí To by som dal radšej predavačovi Nota Bene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kazdopadne paci sa mi brada mojho chlapa a mojho uja.
1. be attractive
2. dont be unattractive
a keď vyzeráte jak Cavill, tak aj moustache je sexi