@tomas noo ja pozeravam gabosha, raz som videla aj stephana ale misterkuxovu show som este nevidela, hej gabosh je fajn, ale tak chcem si aj teba pozret ked su na to take dobre ohlasy, verim hlasu birdzu
ja som chcel pozerať ale ani pod operou ani pod firefoxom mi to ukazovalo len čierne okno dole bolo napísané found a pod tým také malé"forum" nwm čo s tým
myslim, ze aj pre teba @tomas to bola novinka a treba si zvykat, ze si v obraze
lajfka bola fajn, nevidela som sice celu, ale urcite jedna z tych lepsich. ale napriklad co pozeravam @gabosha pravidelne, ten mi pride taky trosku spontannejsi pred tou kamerou
kazdopadne uzatvaram tak, ze by som si rada pozrela aj dalsiu
Zvuk bol vporiadku, dokonca bol taky dobry ze som pocul aj elektricky ktore mu obcas presli pod oknami, problem nieje u neho, treba si nainstalovat najnovsi Adobe Flash 10 a mat v PC aspon zakladne kodeky pre audio a video.
ja som si to cela pozriet ale nesiel mi zvuk a obraz sekal tak ma to omrzelo...ale gaboshovu show pozeram rada..zatial som inu nevidela ale je to celkom haluz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Chcel som sa ťa spýtať toľko vecí ale nakoniec ma v rýchlosti nič nenapadlo
... a skús vybaviť v Perexe BIRDZ tričká (A)
inak neviem ci bude fajn rozdavanie triciek nech si ho birdzaci zasluzia
kazdopadne chcem dalsiuuuuu
lajfka bola fajn, nevidela som sice celu, ale urcite jedna z tych lepsich. ale napriklad co pozeravam @gabosha pravidelne, ten mi pride taky trosku spontannejsi pred tou kamerou
kazdopadne uzatvaram tak, ze by som si rada pozrela aj dalsiu
ale ohlasy dalsich, priiklanam sa k nim, muselo to byt fajn, tak rob aj dalej