Takže rád by som vedel že či sa páčim dievčatám až tak moc alebo ma len oblbujú pretože v zákulísí sa za mnou vraj blbnú ale predomnou to nedávajú najavo. Preto ak môžem dievčatá prosím o nejaké objektívne hodnotenie k môjmu vzhľadu ak sa hambíte verejne
@stalingrad1000@assasins a ostatní chlapci a muži viem že je to tu taký fail ale tak z "vedeckého" hľadiska by som to chcel vedieť ....Ej ale to je škodoradosti z vašej strany
nepacis sa mi .... ako nie ze si skaredy ale neni si vobec moj typ ale tak niektore sa mozno idu zblaznit z teba ... myslim ze to je dost individualne kto sa komu ako paci
potrebujes dvihnut sebavedomie ? skus zmenit satnik sa trocha nahod a zacni cvicit .. budes sa citit lepsie .. ver mi.. uz len preto ze nieco pre seba robis
Ja nehovorím, že si nafukanec, ale je to také zvláštne ked sa niekto verejne opýta, či sa páči? Ja neviem, ale tak či už ti to prospeje alebo nie, mne sa páčiš, si pekný. Pozerela som si tvoje fotky a ...keby ideme spolu v MHD a sedíš oproti mne, tak pár krát by mi určite pristál pohľad na tebe
@creeson V tomto zmysle asi áno. No ak si myslíš, že si ohavný, tak si potom nestretol ešte asi ľudí s popáleninami po celom tele a pod. Akože prečo by si nemal byť všeobecne pekný? Alebo potrebuješ zapôsobiť na dav ľudí?
@georg21 Nie ja si práve nemyslím nič preto sa pýtam... No tak možno pekný som ale tak vidíš že niesom typ pre 80% dievčat Akože cítim to ako blbosť pretože pre mňa takisto nieje typ 95% dievčat ale to neznamená teraz že ich všetky odmietnem
@unwritten To ani nechcem, ja rovesníčky oželiem ...mňa starajú hlavne mladšie ročníky Som ešte taký teens aj vo správaní: Myslíš že nedokážem byť mužnejší ak chcem? No ja chcem byť chlapčenský Čo väčšina ľudí nemôže keďže vypadajú jak starkí ...preto som unikát
@overexcitedgirl Pozrel som tvoje fotky ale fakt vyzeráš mlado na 21... ale tak pánko moc ani nepreháňal tiež by som povedal tak prelom základky a strednej cca 15-16 rokov. Ale to je super nie? Možme byť so sebou len spokojný... U mňa máš +
@overexcitedgirl Nebuď blázon však si rarita tie majú vždy najväčšiu cenu.... Nepozeráš Pawn stars? Určite si na tom lepšie ako dievčatá čo budú v 50tke staré zoschnuté múmie
@netopierik Konečne dievča s rozumom presne tak najprv chcú byť rýchlo 20 ročné a potom keď to dosiahnu tak by rady boli naspäť 15sky ... a samozrejme ti ďakujem za tvoje ohodnotenie
@lepka Ale len čiastočne ako som písal ...každý dokáže určiť či niekto/niečo je pekné/pekný aj bez toho aby ako to spomíname bol jeho typ. Jednoducho môže byť niekto pekný a vidím že je pekný ale nepriťahuje ma no
@mrsbrynn No tak výberovka to je To inak sa tak tvárim prirodzene... akože nie väčšinu času ale vždy hodím nejakú tú grimasu na obohatenie deja A ďakujem si milá posnažím sa odstrániť vady
@ork92 Ja viem že ti to pridáva na vážnosti Ale ja zas môžem mať mladé roštenky Ale no, krajší niesi sme na tom tak rovnako ale ten štýlovejší určite si
@caramelbiscuit Vpohode nemáš sa za čo ospravedlňovať je to taký prieskum Ano mám 26 a chápem že existujú dievčatá ktoré sú už v 18tke ako 35 ročné dámy.... O a ďakujem za hodnotenie
@ork92 Jakých sedlakov však JRD je už davno v prdeli namiesto polí máme solarne panely a zahraničné fabriky. Ale zato okolo BA je tých fungujúcich polí požehnane ...nakoniec ste väčší sedláci jak my
takze takto: ja nemam ziadny svoj typ, velmi, velmi zalezi od toho ako sa dotycny sprava a s tym ako vyzeras by si sa mi mohol bud uplne pacit alebo aj vobec nie, je to velmi relativne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ako toto je anketa
:ehm:
@ladyblady mýliš sa niesom nafúkanec som velmi skromný chlapec česť mi to nedovoľuje len mi to nedáva spať a ťaží ma to
ale u žien aj tak nikdy nevieš.
@coleshepter No ja zato nemôžem aj pri rozhovoroch hádžem také fejsy ale tak dievčatá to vždy pobaví
Inak vďaka dievčatá za váš objektívny posudok
Inak ďakujem ti za ohodnotenie/tvoj názor
(aj keď asi by som sa moc nemala smiať, mňa sa minule jeden pán opýtal, či chodím na základnú
tak vela stastia s tymi dievcatami
@mrsbrynn No tak výberovka to je To inak sa tak tvárim prirodzene... akože nie väčšinu času ale vždy hodím nejakú tú grimasu na obohatenie deja A ďakujem si milá posnažím sa odstrániť vady
necudujem sa ze ta oblbuju..
ale ako som si prečítala komenty a tvoje reakcie,tak musím povedať,že už si mi menej sympatický
Niektorí nedajú na SAMOHONKU dopustiť.
Vo všetkých jej podobách.