Keď skáče parašutista z lietadla ako vie akú šnúrku ma potiahnuť podla môjho tajného zdroja ( @Filus ) je tam viac šnúrok. Myslíte že si jednu šnúrku môžu označiť nápisom "tu potiahni" ??
@mm47 no ale ked ides skakat tym padakom, tak vies co ta caka, cize si na to pripraveny, rovnako ako na jazdu autom. keby tam teraz mna postavili, ze mam skocit, tak som cely dosraty, ale to nic nemeni na tom, ze su tam dve snurky
@blekota ono ide aj o to, ze keby tam aj 3 tie snurky boli, tak otazka AKO VIEM KTORA JE SPRAVNA, je dobre retardovana, lebo predpokladam, ze ti to niekto povie predtym ako ides skakat a hlavne ak sa povie PARASUTISTA, bo parasutista je clovek, ktory neskace prvy krat imho..
@n0win0u@7 akože nesmej sa, ja keď som si minule po pol roku sadla za volant, mala som čo robiť, aby som prišla na to, kde je brzda a kde je plyn. ako napáliť to do garážových dverí by sa mi nechcelo veľmi O_o
inak nejako často ťa označujem posledné dni, asi začnem mať piči
tak ako..no. akože ano celkom nie že by ma veľa púšťali za volant, ale...naši sa boja. ale vôbec nie zatoľko čo ja. najlepšie sa mi keruje keď som sama v aute. to som nebola ešte ani raz tuším O_o
@Filus ani si ma neskilloval jak si slúbil !! Som ti vravela že si klamár !!
PS: ludia smejem sa na vás to bolo z haluze a vy to berete vážne jaaaaj, keby že mám dáke stavy tak sa smejem hoc ja sa smejem aj tak tak nič, nič som nevyprávala
už dlhú dobu sledujem vaše trápne pôsobenie tu a zatiaľ som to nechal tak, to že som sa ozval pri ankete mojej holky je vlasnte náhoda a bola otázka času kedy sa o vás vyjkadrím po svojom.
Ale každopádne, trafené husi zagágali
Deťom do kuriev nenadávam, dokonca ani tým sprostým štetkám ktoré si asi myslel nie. Ak už, tak si na nich honím ego.
ak už sa chceš hrať na niekoho kto všetko berie vážne, skús tak aj reagovať.
@depro LOL ?! kto si tu co dokazoval ? popravde my sme sa len smiali, ty si mal nejaku potrebu nam tu nieco ozrejmovat co si o nas myslis takze si mysli co ti chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
podla mna maju dve snurky pre hlavny a zalozny padak na oboch stranach
sak normalne, su na to cviceni..tak ako ty vies co mas kedy pouzit :S
-.-
V AUTE MAS TRI PEDALE, AKO VIES, KTORY JE BRZDA ?
O_o
Ja hovorim ze keby si stal pred dverami lietadla a mal skocit tak zacnes mat taky strach ze zabudnes kolko je 1+1
Inak @fartgas spytaj sa to @filus -a nie?
neviem nebudem ti k tomu ani pisat lebo ani neviem co ti mam na hento odpisat
inak nejako často ťa označujem posledné dni, asi začnem mať piči
a tak s tebou do auta sadnut, to moze byt solidne "rely", to by som si aj padak vzal
tak ako..no. akože ano celkom nie že by ma veľa púšťali za volant, ale...naši sa boja. ale vôbec nie zatoľko čo ja. najlepšie sa mi keruje keď som sama v aute. to som nebola ešte ani raz tuším O_o
hanbi sa že niesi dokonalá, ber si od nich vzor
@depro ty nepis radsej, hen malym detom na fotky picujes do kuriev ale sem kokotinu ides obhajovat O_o
@Filus ani si ma neskilloval jak si slúbil !! Som ti vravela že si klamár !!
PS: ludia smejem sa na vás to bolo z haluze a vy to berete vážne jaaaaj, keby že mám dáke stavy tak sa smejem hoc ja sa smejem aj tak tak nič, nič som nevyprávala
už dlhú dobu sledujem vaše trápne pôsobenie tu a zatiaľ som to nechal tak, to že som sa ozval pri ankete mojej holky je vlasnte náhoda a bola otázka času kedy sa o vás vyjkadrím po svojom.
Ale každopádne, trafené husi zagágali
Deťom do kuriev nenadávam, dokonca ani tým sprostým štetkám ktoré si asi myslel nie. Ak už, tak si na nich honím ego.
ak už sa chceš hrať na niekoho kto všetko berie vážne, skús tak aj reagovať.
niekedy ste vtipná partia. Ale fakt len niekedy.
A teraz ma zožerte !
nevadí čo máš nové, auto jazdí ?