No padne a myslím si, že už bude jedno kto bude vo vláde. Už bude jedno, či ľavica, alebo pravica. Je jedno, či nás okráda ľavica, alebo pravica, je jedno, či nás zapredáva ľavica, alebo pravica. Je to už úplne jedno.
@mcvpn doteraz som si myslel, že SDKU a KDH je menšie zlo. Už viem, že je to úplne tá istá sračka ako SMER. Len farba je iná.
To, čo v poslednej dobe predviedol Mikloš, tie KLAMSTVÁ, to už je priveľa. Tiež som si v minulosti nerobil ilúzie o pravici, ale za hento by sa nemusel hanbiť ani Fico. A to teraz myslím celkovo.
hm, vláda padne... lebo ak si SaS nebude chcieť úplne natoto do huby a bude sa držať svojho vyhlásenia a nepodporí rozšírenie eurovalu, Smer SD prejaví taktiku (dobre robia!) a nebude hlasovať ZA prijatie teraz...počkajú si, kým sa všetko rozsype a na ruinách si opäť postavia svoj piedestál....a potom zahlasujú ZA...
no ale viete, ako sa vraví vo vojne, láske a najmä politike, je všetko povolené... možno budeme prekvapení (aj keď JA tomu neverím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Hlasovanie sa predpokladá dnes po 18:00 a priamy prenos z NR SR predpovedá predčasné parlamentky
..kvak..
To, čo v poslednej dobe predviedol Mikloš, tie KLAMSTVÁ, to už je priveľa. Tiež som si v minulosti nerobil ilúzie o pravici, ale za hento by sa nemusel hanbiť ani Fico. A to teraz myslím celkovo.
prečo zasa....
no ale viete, ako sa vraví vo vojne, láske a najmä politike, je všetko povolené... možno budeme prekvapení (aj keď JA tomu neverím..
Radičovú pozvem na opekačku
už sa párkrát "vyhrážala" teta R., že pôjde do piče,no činy nikde...
padláááááá!
naša vláda padláááááá!
Vláda spadla, vláda spadla,
ktože nám ju postaví,
Radičová to nezvládne a Sulík to nespraví.
Zavoláme Pána Fica, ten má veľkú papuľu,
nakričí na Radičovú a tá padne na hubu .... DDD