NO, mám taký problém, ani nie ja , ale moje kámošky, pretože mne sa zatial niečo take nestalo Takže, idem k veci. Moju kámošku palcoval chalan, a ked vybral palec aml na nom krv.... ale nebola to menštruácia... A stalo sa jej to už asi 3x, kvôli čomu
A k problemu, chalanovi sa stalo asi to co mojmu debilnemu spoluziakovi (a to prstoval roztahanu kurvu co da kazdemu), proste nevie prstovat a asi ju vzdy poskriabe s prstom, tak preto ta krv.. K chalanovi asi len tolko nech "tam" nepcha bezhlavo prsty, ale nech radsej dokladne "preskuma cely teren" a hlavne nech vnima babske reakcie, inak orgaac asi nebude a ked hej tak len velmi tazko..
Blana sa dá poškriabať jemne, ale to bude skôr dlhými nechtami, a dúfam že mal aj prsten lebo bes toho by to bolo naozaj o ničom . A ak si neumíva ruky tak je to tiež super ale to s krvácaním nemá nič spoločné len sa to prejaví neskor takým smradlavím výtokom.
Tak podla man to nebude nechtami lenbo moj šracko mal celkom veľké a nič zomna netieklo D,a vrba ty si fakt uchylak.... takeho chalana by som nehcela čo ma brudné ruky a šak holka je tuta ked sa necha vypalcovať s brudarom DDD
tak som sa teraz spytala kamosa z vychodu... šracko je chlap a brudne ruky su spinave ruky... by nam sem na birdz pomaly aj tlmocnika mali poslat smiley::
Ja niesom brutálny ale ako kurva mám vedieť prečo jej odtiaľ vyteká krv?!
To je ako keď poviem:
pradte mi prosím vyplúvam krv! môžem mať tuberu, dokopali ma v meste, mám rakovinu hrtana čo mi poradíš? ADINKA?????? čo moja. Byť tou čo krváca tak buť s tým niekam zájdem, alebo nech nerobí panyku.
No VRBA, ja som necchela radu od "chlapca" ako si ty.... ked na to nevies odpoved tak tu radsej nic nepíš, urobíš lepšie... proste chcela som radu od dievčat čo sa im už niečo také stalo, normálnych odpovedí som sa dočkala, a na tie tvoje hlúposti hh aspon som sa zasmiala DD
vnutorne steny maternice su z velmi jemnych hladkych svalov a ked ma chalan hoc trochu dlhsie nechty poskriabe ju a potom krvaca...moze to sposobit infekciu tak nech si radsej ostriha nechty a umyva ruky...
hmm..ja viem..dobre ako to myslis tommyhot mal pravdu...to musi jemne..chalan nevedel palcovat ked ju poskrabal..l´blanu nenarusil len okolie preto ta krv...treba skusat najprv na inych veciach a potom tam len isto orgazmus z toho nebudu jedine bolest a infekcia...tak pozor
Ako som tu dost kratko myslim registrovana, ale ani za nic neviem pochopit ako moze holka vytvorit takuto diskusiu a neciti sa pri tom trapne, ale to je cisto moj nazor. Neberte osobne
caute vsetci poprosil by som vas o radu ale tych skusenich, dnes mam ist prvy krat prstovat priatelku a chcem aby sa jaj to pacilo a nechcem jej nejako ublizit : )
Dpc este som nezazil aby sa niekto dohodol s priatelkou kedy ju prvy krat vyprstuje..
A pacit sa jej to bude ked budes vedet co mas robit, a to co mas robit zistis tak, ze sa jej na to opytas.. Predpokladam ze je tak nejak stara ako ty, tak uz by sa mohla (teoreticky) prstovat a sama by mohla vedet co sa jej najviac paci.. Ak to nevie (alebo sa hanbi o tom hovorit, co podla veku sudim, ze sa bude hanbit) tak mas smolu a budes muset experimentovat a moze sa stat ze sa jej to tvoje experimentovanie pacit nebude...
No moje kámošky čo sa im to stalo si myslia.. ja nehovorim že to nemože byť pravda, ale vravia že sa im natrhla panenská blana no neviem či to môže byť pravda....
nooo len si nerobte srandu z vyyychodniarov!!ne vsetci su taky!!!jasne!! ....ed niekto napise brudne ruky a tak to je nic len neviem co by bolo keby niekto napisal vsetko vychodniarsky! ...taze ziadne srandicky lebo nie kazdy tak pise a hovori jasne????
no a nevyslovuje sa lepsie palcovanie ako prstovanie?? ...ale ked hovorite palcovanie!!!samozrejme to musi byt takto paľcovanie :chapete???dufam ze aano! D
chalan je nadrzany magor,co sa nestara o svoju kurwu,ktora mu dala...hmm ide na to prirychlo...je proste lavy...a nestara sa o nu...a presne:nejebte ak newiete..hmm
Viete čo vy ste tu uplne všetci padnuty na hlavu Adinka chcela len poradiť kto niečo take podobne zažil a vy si tu len stoho robite srandu.. Myslim že vy by ste si mali najprv umyť tie ruky a až potom to poradi jemu.. Ste ešte deti no škoda reči..
Zdravím. V noci ma priateľ vyprstoval a s nechtom ma pravdepodobne poškrabal, trošku som vykrvácala, ale ozaj len trošku. Ale teraz to trochu štípe, pri cikaní a tak..No strašne divný pocit to je. Poraďte, čo mám s tým spraviť, aby to bolo O.K.? Žiadna infekcia a tak.. ? Zahojí sa to samo? Poraďte, ak máte niekto skúsenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A k problemu, chalanovi sa stalo asi to co mojmu debilnemu spoluziakovi (a to prstoval roztahanu kurvu co da kazdemu), proste nevie prstovat a asi ju vzdy poskriabe s prstom, tak preto ta krv.. K chalanovi asi len tolko nech "tam" nepcha bezhlavo prsty, ale nech radsej dokladne "preskuma cely teren" a hlavne nech vnima babske reakcie, inak orgaac asi nebude a ked hej tak len velmi tazko..
šracko
brudné ruky
brudarom
Sa cudujte ze si z vas vychodnarov robi kazdi picu
To je ako keď poviem:
pradte mi prosím vyplúvam krv! môžem mať tuberu, dokopali ma v meste, mám rakovinu hrtana čo mi poradíš? ADINKA?????? čo moja. Byť tou čo krváca tak buť s tým niekam zájdem, alebo nech nerobí panyku.
Reika
Dakujem
Dpc este som nezazil aby sa niekto dohodol s priatelkou kedy ju prvy krat vyprstuje..
A pacit sa jej to bude ked budes vedet co mas robit, a to co mas robit zistis tak, ze sa jej na to opytas.. Predpokladam ze je tak nejak stara ako ty, tak uz by sa mohla (teoreticky) prstovat a sama by mohla vedet co sa jej najviac paci.. Ak to nevie (alebo sa hanbi o tom hovorit, co podla veku sudim, ze sa bude hanbit) tak mas smolu a budes muset experimentovat a moze sa stat ze sa jej to tvoje experimentovanie pacit nebude...
kks fakt dakedy neviem ci nezacnem aj ja to CS hravat inak admin mohlo by sa tuspravit citovanie ak vies co myslim ak nie napis
Ďakujem!