Vcera som zacal s paleodietou. Dieta spociva v tom ze zerete strasne vela masa aj tukov zeleniny a mliecnych vyrobkov a ziadne sacharidy chleba pecivo ani prilohy, cestoviny, ryzu ani zemiaky proste len maso a k tomu salat. Dieta sa mi celkom pozdavala ka
a nemozes do smrti fungovat len na mase. samemu ti z toho bude na grc a potom zozeries nieco ine a zase sa nafuknes do povodnej vahy, ak nie este vacsej
A dokedy ťa takto bude baviť dávať si pozor na to, čo zješ?
Veď, preboha, keď budeš jesť každý deň to isté, tak je úplne logické, že ti to po čase začne liezť hore krkom...
ale, tieto diéty.. neviem... potom ti skončí a konečne sa nažerieš hambáčov a pizze a najprv sa dogrciaš, lebo za ten čas si žalúdok odvykne a neskôr budeš tam, kde predtým...
jedz pekne normálne, čo ti vyhovuje, len v menších dávkach a častejšie.. a viac cvič
ja ze ide o nejake vykopane mrtve decko zo starych cias (akoze Paleo ako Paleontologia) som si myslel ked som si precital nazov diskusie a este k tomu som si myslel ze si asi kanibal co by ho rad zjedol
ono je to popularne, ale aj tie potraviny by mali byt kvalitne
strucne: Typická Paleo výživa doplnená o surové mliečne výrobky z tradične chovaných zvierat a malé množstvá šetrne vypestovaných a tradične spracovaných obilnín a strukovín (oba doplnky len pre ľudí, ktorí ich dokážu bez problémov tráviť a sú metabolicky zdraví), môže predstavovať univerzálny životný štýl, ktorý je vhodný pre každého, kto si chce zachovať alebo obnoviť trvalé zdravie. Posledný krok v tejto skladačke je už „len“ objaviť správny pomer makroživín, ktorý naplní vaše individuálne potreby. martinchudy.blog.sme.sk/index.php/c/350140/Je-Paleo-vyziva-odpovedou-na-chronicke-ochorenia.html
Radsej si o tom nieco precitaj predtym nez vyskusas kazdu blbost co ti kto povie. Aj ludia v koncentracnych taboroch schudli, ale to este neznamena, ze to bolo preto, lebo ich dieta bola dobra.
Ja mozno nerozumiem povodu nazvu, ale to si myslite, ze praclovek mal kazdy den kilo masa k dispozicii?
A neviem si celkom predstavit, ze by si bol hladny z tolkeho masa, skor ti psychologicky chybaju tie ostatne potraviny.. Bud si to silnejsie nakoren, alebo dajme tomu na zaciatok si daj dopoludnia nieco sacharidove a vacsinu dna pokracuj podla tej diety, budes mat delenu stravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Veď, preboha, keď budeš jesť každý deň to isté, tak je úplne logické, že ti to po čase začne liezť hore krkom...
jedz pekne normálne, čo ti vyhovuje, len v menších dávkach a častejšie.. a viac cvič
strucne: Typická Paleo výživa doplnená o surové mliečne výrobky z tradične chovaných zvierat a malé množstvá šetrne vypestovaných a tradične spracovaných obilnín a strukovín (oba doplnky len pre ľudí, ktorí ich dokážu bez problémov tráviť a sú metabolicky zdraví), môže predstavovať univerzálny životný štýl, ktorý je vhodný pre každého, kto si chce zachovať alebo obnoviť trvalé zdravie. Posledný krok v tejto skladačke je už „len“ objaviť správny pomer makroživín, ktorý naplní vaše individuálne potreby. martinchudy.blog.sme.sk/index.php/c/350140/Je-Paleo-vyziva-odpovedou-na-chronicke-ochorenia.html
A neviem si celkom predstavit, ze by si bol hladny z tolkeho masa, skor ti psychologicky chybaju tie ostatne potraviny.. Bud si to silnejsie nakoren, alebo dajme tomu na zaciatok si daj dopoludnia nieco sacharidove a vacsinu dna pokracuj podla tej diety, budes mat delenu stravu
na raw sa nemusíš ani obmedzovať
Ja som si hneď predstavil decko pračloveka a potom vidím že to je o nejakej trápnej diéte