A teda už si nepamätám detaily, ale dohnala svoju sebaprezentáciu ako človeka, čo nechce deti (a druhotné pohlavné znaky) do takého stále ešte príjemného extrému.
Myslím, že jedinú svoju fotku, čo pridala, bola školská, kde bola učesaná na Samaru
A mala webku s brečtanom
Mala rada bryndzové halušky, hudbu Svetozára Stračinu a folklór, bola umelecky naladená a v mnohom nekonvenčná. Nosila slovanské symboly Spomínam si, ako mi písala, že pravidelne trolovala na azete v skupine zameranej na metalovú hudbu a vždy začínala s pozdravom: "Ahojte metaly" a ten pozdrav sa tam svojho času ujal a používal aj potom, ako tam prestala trolovať. Volala sa Barbora (ak si dobre spomínam) a bola netypický úkaz.
Je rozdiel trolling a trolling. A trolling by mal byť tak trochu aj art, lenže to čo písala ona, keby napíše hocikto a kdekoľvek tak to vyvolá peklo. To aj ja keby si niekde založím fake nick a píšem tam, že som podpálil psa a mačiatko pribil klincami na strom, tak by tam išiel každý proti mne. Bola to piča, čo musela byť v reale utiahnutá as fuck a tu sa ventilovala viac ako 40 ročný panic dozorca v pracovnom tábore v sekcii pre ženy. A to, že ste si tu s ňou niektorí pohrkútali cez Facebook na tom nič nemení.
@wera55555 kedysi mal dátum registrácie každý na profile a dá sa k tomu prinajmenej cez web.archive.org dostať (adresy profilov boli v tvare birdz bodka sk lomeno webka lomeno nick)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
snáď niekto kto sa pamätá lepšie nám tu napíše niečo viac na rozpamätanie sa
Myslím, že jedinú svoju fotku, čo pridala, bola školská, kde bola učesaná na Samaru
A mala webku s brečtanom
Zvlášť, keď by som túto konkrétnu tipovala na Nárazu
hlavne jej asexualitu
inak kde sa teraz dá vidieť kedy sme sa registrovali? rada by som si to pozrela