Pamätáte si na Birdz, keď ste ho prvý krát uvideli?
Akurát mi jedna diskusia pripomenula chvíľu, keď som prvý krát objavila Birdz. Ale potom som naň takmer aj zabudla a dosť dlho som sa tu ani neregistrovala. Až neskôr. A vybavuje sa mi niečo také, že webky vyzerali ako nástenka, na ktorej bolo všeličo pri
ja si pamatam este ked som tu kedysi chodil pod nejakym inym nickom , to tu bolo normalne pekne roztriedene secko , dobre sa tu pisalo z ludmi ,nikdo nikomu nenadaval a nebolo tu tisice kktov ale to uz je minulost (a ten dizajn atď. to sa meni furt)
@antifunebracka to aj ja, ale viem, že takých tém tu bolo viacej Už som si zvykla, že sem ľudia prichádzajú a odchádzajú... skôr by ma teraz zaujímalo z hľadiska dizajnu, funkčnosti... To čo si ja pamätám mohlo byť tak pred 4-5 rokmi... Ale nie som si ani celkom istá, či to bol ozaj Birdz istotu by som mala, ak by mi to niekto, kto tu chodil ešte vtedy dávno potvrdil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov